Hangi ismi başaralı buluyorsunuz? Size göre ülkemizin en iyi oyuncusu kim?

Hangi ismi başaralı buluyorsunuz? Size göre ülkemizin en iyi oyuncusu kim?

Tutkunu olduğumuz dizilerin senaryosundan daha çok oyuncuları üzerimizde etki bırakıyor diye düşünüyorum. Oyuncu kendini role ne kadar kaptırırsa, o kadar gerçekçi sahneler ortaya çıkıyor. Peki Türkiye'nin en ünlü oyuncuları arasında en iyileri hangileri? Hemen listeyi açıklayayım :)
Oyunculuğu kadar kendi de çok güzel biliyorsunuz ki :) Oynadığı her diziye gerçekten çok yakışıyor ve işini hakkıyla yapıyor. Türkiye'nin en iyi oyuncusu listesinde kesinlikle olmazsa olmaz isimlerden bir tanesi.

Aşk 101 dizisinde adından sıkça söz ettiren Selahattin Paşalı da oynadığı rolün hakkını veren isimlerden bir tanesi. Samimiyeti ve yeteneği sayesinde oynadığı her dizide kendini sevdirmeyi başarıyor.

Kendisini ilk olarak Vatanım Sensin dizisinde tanıdım :) Güzelliğine hayran kalmış olsam da oyuncuğu karşısında büyülenmemek elde değil. Ünlü dizi oyuncuları arasında en iyilerden bir tanesi.

Ada Masalı, Meryem, Zemheri, Karagül gibi birçok dizide rol almış, oynadığı her rolde mükemmel kişiliğini yansıtan başarılı bir oyuncu kendisi :) Bu yüzden listemizde olmazsa olmaz.

Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuş çok başarılı bir oyuncu. Hakan: Muhafız dizisindeki oyunculuğu takdire şayandı. Kendisini ekranlarda daha çok görmek istediğimiz gerçek :)

Burak Deniz genç kızların gözdesi olan ünlü Türk erkek oyuncular arasında yer alıyor :) Sempatikliği ve oynadığı rolün hakkını vermesi sayesinde kısa süre içerisinde gönlümüzde taht kurdu diyebilirim.

Damla Sönmez'in yıldızının Güllerin Savaşı dizisinde parladığını düşünüyorum :) Oynadığı her diziye çok yakışıyordu ancak benim için Güllerin Savaşı ve Çukur dizisindeki performansı bambaşkaydı. Türkiyenin en iyi oyuncusu listesinde olması çok hakediyor.
Hem kısa hem de uzun saçlı haliyle oldukça karizma görünen Can Yaman İnadına Aşk, Erkenci Kuş, Bay Yanlış gibi birçok dizide oynadı ve rolünün hakkını verdi. Genç kızların hayranı olduğu Türk oyunculardan bir tanesi :)

Erkenci Kuş dizisinde başrolleri Can Yaman ile paylaşıyordu ve birlikte gerçekten çok iyi ikili olmuşlardı :) Onun dışında Doğduğun Ev Kaderindir, Çilek Kokusu, Sana Bir Sır Vereceğim, No:309 gibi birçok dizide de oynadı.

Özge Özacar'ı Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde tanımıştım, kendisi rolünü başarıyla yapabilen, oynadığı dizilere çok yakışan nadir oyunculardan bir tanesi. Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem dizilerinde de hayran bırakan bir performans sergilediğini düşünüyorum.

Afra Saraçoğlu da oynadığı rolün hakkını veren, en iyi Türk oyunculardan bir tanesi. Son zamanlarda Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor ve gündeme bomba gibi düşüyor.
Çukur dizisindeki harika oyunculuğuyla gönlümüze taht kuran ünlü oyunculardan bir tanesi Hazal Subaşı. Adını Sen Koy, Kasaba Doktoru, Bir Umut Yeter gibi birçok dizide de oyunculuğunun hakkını verdi ve çok iyi bir performans sergiledi.

Güzeller güzeli Türk oyuncularından bir tanesi kendisi :) Sen Çal Kapımı, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz gibi takipçisinin çok fazla olduğu dizilerde muhteşem performans sergiledi. Oyunculuğuna diyecek sözümüz yok :)

Türkiye'nin en iyi oyuncularından bir tanesi şüphesiz :) Aşkı Memnu dizisindeki rolü de buna en büyük örneklerden biri. Harika performansı sayesinde oynadığı her diziye çok yakışıyor ve hakkını veriyor.

Sen Çal Kapımı, Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi, Ulan İstanbul gibi çok iyi dizilerde oynadı ve herkesi kendine hayran bıraktırmayı başardı :) Artık en iyi Türk oyuncu listesinde kendisine rahatlıkla yer verebiliriz.
Halit Ergenç ile Kıvanç Tatlıtığ iyi. İkisi gayet başarılılar. Diğerlerinden hiçbir şey olmaz.
kadınlardan neslihan atagül erkeklerden kubilay aka olduğunu düşünüyorum
Sarp Akkaya. En iyi diyemem ancak izlediğim dizi ve ya filmlerde hep yan rollerde olmasına rağmen çok ustun performanslarına tanık oldum.
(Çetin Tekindor ve Fikret Kuşkan favorimdir.) Eskileri dahil etsem zaten beton şey satır yetmez :)
İzlediğim (internetten takip ettigim ) tek dizi Çukur. Haliyle Bulut aras iynemli diyeceğim.
Cevap
68Cevap
Kıvanç Tatlıtuğ çok başarılı. Her rolün altından kalkıyor adam.
Kıvanç Tatlıtuğ oynadığı dizileri gerçekten yaşayarak hissederek oynadığını düşünüyorum ve ortaya güzel işler çıkartıyor her oynadığı dizide...
erdal yıldız , uçurum dizisinde tanımıştım.
yıllar öncesi tabi ama , herif tam kötü adam profili ya.
al onu dünya sinemasında hangi kültüre ait olursa olsun oynat yani :) kafadaki o kötü adam profilini çiziyor sonuçta :D
bu soruya koyduğun fotoğrafa bakarak bu kişiler arasında en iyisi ban göre Halit Ergenç'tir. ayrıca ben engin altan düzyatanı ve engin akyürek'i de seviyorum
Görselde Halit Ergenç harici iyi bir oyuncu göremedim.
Halit Ergenç, Okan Yalabık, Haluk Bilginer, Erdal Beşikçioğlu ve daha bir çok usta oyuncu var işini hakkıyla yapan.
Türkiye Dünyada en çok dizisi izlenen ülkeler sırasında 2. Sırada. 1. Sırada ABD var.
2. Sırada olmamızın nedeni oyunculukların kaliteleri. Hepsi iyi oyuncular bence.
2. Olmamız iyi
Bilmiyorum artık ama gerçekçi oyunculuklar.
Yukarıdakilerden hiçbiri, haricinde Oktay Kaynarca.
Ediz Hun
Cüneyt Arkın
Türkan Şoray
Filiz Akın
Fatma Girik
Kadir İnanır
Hülya Koçyiğit
Vb.
Bütün yeşilçam oyuncuları
Kıvanç Tatlıtuğ. Çok yetenekli adam diğerleri kasıntı
Dizi izlemem bu yüzden hiç birininin karakterini oyunculuğunu biliyorum ama Halit Ergenç diycem çünkü 2 cümle de olsa konuşmuşluğumuz var.
Şu üsttekiler üzerinden konuşuyorum sadece... Halit Ergenç'in oynadığı ve tutulmayan bir dizi görmedim daha. O yüzden Halit diyorum ;)
Kıvanç olabilir.. Eskilerden pek kimse kalmadığı için yenilerden kıvanç derım.. Eskilerden Şu an aklıma gelen haluk bilginer
Tuba Büyüküstün. Hem samimi hem güzel, saflığı temsil ediyor gözümde.
Demet Evgar'ın oyunculuğunu ve kendisini çok beğeniyorum
Burak Özçivit.
Ulaş Tuna
Çağatay Ulusoy
Aras bulut iynemli
İstemi Betil.. Kendisi aynı zamanda Gandalf'ı seslendirmiştir
Serenay sarıkaya
Taner ölmez
Halit ergenç
Hazal kaya
Defne kayalar
Şu sıralar demet evgari beğeniyorum avlu da çok iyi iş çıkarıyor bence
Oktay kaynarca, kıvanç tatlıtuğ, engin altan düzyatan..
Levent ülgen
kenan imirzalıoğlu
Haluk bilginer
Zafer Ergin
Başarili olan unlumuz yok maalesef hepsi ayni dert tasadan ibaret
Eski genç halleri olsaydı kimse Yeşilçam aktörlerinin eline su dokemezdi ama şu an öyle biri yok bence yine de en başarılı diye soracak olsanız son zamanlarda Engin Altan Düzyatan devamlılığı
berk oktay
Kenan imirzalıoğlu koy kabadayı rolüne yerine kimi getirsen oynayamaz
halit ergenç, haluk bilginer, tuncel kurtiz:(, çetin tekindor
Yav şu Burak özçiviti bir tek ben mi yetenekli görmüyorum ya da Barış arduçu.. çünkğ genelde ekranlarda sadece yakışıklıklarıyla mimik hareketi yapıyorlar
Serkan Keskin ali Atay Ahmet Mümtaz Taylan cengiz bozkurt Osman sonant
Çağatay ulusoy , serenay sarikaya , hande ercel , Hazal kaya ...
Arkadaş bütün yorumları okudum sadece iki tane Engin Altan Düzyatan var. Yok böyle bişey ya.
Tabiki Engin Altan Düzyatan nokta...
Burada yok fakat Favorim her zaman Erdal Beşikçioğlu olmuştur..
Ozan Güven Fi ‘ de hayran kalmıştım yakışıklılık dersek sayı artar
Serenay Sarıkaya haricinde hepsi influencer olarak kalmalı
Kadın: Beren Saat
Erkek: Nejat İşler
Tiyatro kökenli olanlar
Ben en çok Serenay Sarıkaya'ya beğeniyorum.
Tuba Büyüküstün.
Hazal Kaya Çağatay Ulusoy
Türkan Şoray & Kadir inanır ❤️
Hiç dizi izlemiyorum.
demet evgar nergis öztürk aman bir sürü var
Serenay Sarıkaya
Hazal Kaya
Halit Ergenç 👍
Halit Ergenç severiiiiim
Serenay sarıkaya, Barış Akarsu
Halit Ergenç tabi ki. Sonra da kıvanç
Erkeklerde Halit Ergenç kadınlarda Beren Saat...
Halit Ergenç ve serenay Sarıkaya ikisi muhteşem ya
Oyuncu Kemal Sunal
Şarkıcı Barış Manço
Haluk Bilginer ile Cansu Dere.
Şener sen... bülent inal...
Haluk Bilginer, her yönüyle başarılı bu durumda.
Bence bergüzar Korel ve Halit Ergenç
Halit ergenç kesinlikle
Aras Bulut İynemli
Çağatay Ulusoy..
Oktay Kaynarca, Özcan Deniz
Halit Ergenç kesinlikle. Kimse onun gibi değil.
Çağatay Ulusoy ve Burak Özçivit
Sarı bıyık gerçek kesit
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel
Kivanc tatlitug, Serenay sarikaya
Halit Ergenc hepsine on basar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar