Günümüzde Türkiye'nin en çok sevilen ve başarılı olan dizi ve film oyuncusu sizce kimdir?

Günümüzde Türkiye'nin en çok sevilen ve başarılı olan dizi ve film oyuncusu sizce kimdir?

Selamlar,
Ya bu aslında çok göreceli bir konuda. Sen Kurtlar Vadisi dersin misal, ben Cennet Mahallesi derim. Kişiden kişiye değişen bir durum. Fakat ben genel olarak pek yerli dizi piyasasını takip etmiyorum.
Bence de eskiye nazaran şu an pek güzel film veya dizi yapamıyorlar. Özellikle dizi konusunda Türk sektörü şu an bence çok kötü ilerliyor..
İzlediğim dizilerden (programlardan), başarılı ve oyunculuğunu sevdiğim oyuncular;
-Fahriye Evcen (Çalıkuşu)
-Burak Özçivit (Çalıkuşu)
-Ahmet Kural (Kardeş Payı)
-Murat Cemcir (Kardeş Payı)
-Özge Özpirinçci (Aşk Yeniden)
-Buğra Gülsoy (Aşk Yeniden)
-Ezgi Mola (Kocan Kadar Konuş-Arkadaşım hoş geldin)
-Berk Atan (Güneşin Kızları)
-Burcu Özberk (Güneşin Kızları)
Hepsi de birbirinden harika oyuncular gerçekten :)
💫 Camdaki kız
💫 Küçük bir gün ışığı
💫3 kız kardeş
💫 Kardeşlerim
💫 İylik
Diğerlerini bilmem
Bunları düzenli takip ederim diğerlerini arada bir. Denk gelince
Cansu dere gerçekten Ezel dizisiyle tarihe adını altın harfler ile yazdırdı. :)
Gerçek anlamda oyuncu diyebileceğim bir kaç kişi var, diğerleri sadece güzel ve yakışıklı oldukları için oynatılıyorlar, sadece bunun işe yaramadığı iddialı başlayıp bir kaç bölüm sonra final yapmak zorunda kalan diziler gösterge oluyor
Haklısın valla
Cevap
8Cevap
Cansu Dere, Birce Akalay, Aslı Enver, Haluk Bilginer, Aras Bulut İynemli, İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna :) daha da var ama bunlar benim favorim
Aras bulutun filmleri hoşuma gitmese de o da başarılı oyuncu en sevdiğim ise İsmail Hacıoğlu gerçekten çok başarılı yetenek :)
Evet 😅
Tuba Büyüküstün, Fahriye Evcen, Bergüzar Korel, Serenay Sarıkaya vb gibi aktrisler / Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Engin Akyürek, Kıvanç Tatlıtuğ vb gibi aktörler
Kıvanç abim
Kenan İMİRZALIOGLU, Kıvanç TATLITUĞ, Murat YILDIRIM
İlker kaleli (Poyraz Karayel)
Ali Atay (Leyla ile Mecnun)
Şimay Barlas (Zalim İstanbul)
Ece Yaşar ( Çukur)
Kurtlar vadisi ve ordaki çakır mıydı neydi millet delisi olmuş bu yüzden odur diye düşünüyorum
Cok varrrr vallai bilemedim simdi
Fahriye evcen
Burak
Çağatay
Kıvanç
Ertan saban , kıvanç Tatlıtuğ
Sadece bir oyuncuya bakmam
Çağatay Ulusoy ❤️
ARAS BULUT İYNEMLİ.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?