Eğer size göre en iyi olan bu seçeneklerin arasında yok ise yorumunuzda görüşünüzü görmek isterim. :)
Didem Soydan
Tülin Şahin
Çağla Şikel
Özge Ulusoy
Deniz Akkaya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iyyy ya cidden bu tipler mi manken oluyor Türkiye'de güzel olan kızlar kendini beğenmiyor parası olanlar beğeniyor ya da bir yerlerini feda etmekten çekinmeyen kadınlar bu yüzden hiçbir mankenin Türk kadınını temsil etmediğini inanıyorum içimizde çok daha güzelleri var bu tipsizleri başımıza çıkaranlara sesleniyorum biraz kendinize güvenin kadın olduğunuzu fark edin de insanlar Türk kızlarının ne kadar güzel olduklarını görsün
Sonra nazar değsin deme 😄 bırak cirkinler piyasa da kalsın güzelim kızlara nazar degdireceksin
😆😆 sonra kız neden afalliyor diyorsunuz
Zaten güzeli de bize gelmez hacı hevese gerek yok 😂🤣
Didem Soydanı hiç sevemedim bırak çekiciliği hep itici geldi bana ama Tülin Şahin ve Deniz Akkaya daha kadın gibi basıyor yere
Benim için o güzel ve sıcak gülümsemesiyle Azra Akın, daimi liste başıdır.
Deniz&Tülin ikilisi bu anketin tozunu attırır.
Çağla heykel zaten, dimi ama. 💗
Deniz akkaya üzerine gelmedi daha. Her zaman en güzeli o.
Cevap
43Cevap
Didem Soydan ve Çağla Şikel her zaman öne çıkar. Birinci tabi ki Didem Soydan, kendisi efsane bir güzelliğe sahiptir.
Bence o kadının suratı guzel dsgıl ama kadın cekıcı
Çağla şikel taktir ettiğim bir kişiliktir severim kendisini işi rast gitsin
Tülin tabikide kadın hakkını veriyo dünyaya açılıyo
Denizin fiziği erkek gibi, güzel değil, en iyisi Çağla
Kesinlikle çağla şikel üstüne tanımam hayranım ya kadına
Makyajsiz hallerini koysaydin daha iyi secim yapabilirdin makyajla herkes manken zaten :)
Didem Soydan çok itici. Güzel bulmuyorum kendisini. Ayrıca çok kaba olduğunu düşünüyorum.
tülin şahin, çagla şıkel, özge ulusao ama favorim tülin
özge ulusoyun üst vücudu (memeleri, göbeği vs.) en iyisi, çağla şikelin güzelliği hepsinden daha iyi, tülin şahinin her bölgesi çok iyi. ama benim favorim çağla. diğerleri o 3ü kadar iyi değil.
Ben gülşen bubikoglu gibi birisini görmedim kendi zamanının en iyisi
hepsi de birbirinden çirkinler. makyajı çıkarsan suratlarına bakılmaz
Tartışmasız Çagla. Digerlerini secen bu isten zerre anlamayandir
Denizin birikimi tabiki
Tabiki deniz deniz gözlüm 😏
Hiç tereddüt etmiyorum Çağla Şikel
hiçbirini beğenmiyorum
Özge tabii fenasal birşey
Burda olmayan "Dünya Güzeli" Azra Akın 😉👍
Benli Tülin Şahin diyelim
Tülin Şahin bir tık daha iyi sanırım.
ciddiyim hiç biri belki Didem Soydan
Merve Boluğur ve Sinem Kobal.
açık ara Tülin Şahin ve Arzum Onan.
Çağla Şikel ve Tülin Şahin
Bence bunların hiçbiri güzel değil
senmi olmalıydın :D
@ilkaymurat ne alaka mk cahil yorumu :D
tipsizzzzz mahlukkkk ucubeeee :D
@ilkaymurat ahaha resmimi görmedin bile kesine bak anan doğmamış zıçmış resmen hiçbir kadın yüz vermez o çirkin tipine bence öl o kadar çirkinsin ki kustum resmini görünce keko
ya şişkonun tekisin sada bir kilo makyajla sokaga çıkabilen şenpanze :DDDDD
@ilkaymurat ahaha komedi 45 kiloyum şişko senin o@r@u@s@p@u anan bacımdır anan şişko ayrıca biliyor musun babamdan değilsin çünkü senin ananın o çirkin şişko sarkık vajinasını gelen geçen zikmiş. Karım varsa, gerçi senin o zombi gibi çirkin suratına kimse bakmaz da, bir ihtimal çirkinim bile alıcısı vardır karını bizim arkadaşlara yolla, ananı da, bacınıza bizim arkadaşlar senin o orudpo sülalenin çirkin kokuşmuş sarkan vajinasını sevsin ler iyi para verirler ha zenginler hiç değilse estetik yaparsın p çirkin tipin biraz adam okur gerçi seni Allah bile kurtaramaz o çirkin tipi allahım tipsiz fakiri sanalda adam olmuş zavallı kendine doğru düzgün elbise alacak parası bile yok ananı kerhaneden Kurtar karında kerhane çocuğu, aynaya bakmadan başkasına çirkin diyor fakir zavallı çirkin kuaförde fotoğraf çekilmiş keko, sanırım kimse o çirkin tipine bakmadığı için sanalda sağa sola saldırıyorsun ama o kadar zavallısın ki hem çirkin, hem fakir, hem koku hem eğitimsiz kültürsüz sülalenin kerhanede topladığı paralar yetmiyor mu yazık hadi hadi oradan git ve ananın telini siteye yaz ziksinlr :D o@r@u@s@p@u çocuğu
Tülin
Deniz Akkaya , derim. : D
Deniz akkaya ya şarap gibi kadın
Bunların içinde değil pınar altug
Didem Soydan tabiki hemde her alanda
Ece sükan
Merve ildeniz
Deniz pulaş
@Merverror kalmış
@Merverror annen kaçlı
Ben de beğenirdim
Asil kadın