www.instagram.com/.../?igshid=dcvxk404800p
Kerimcan Durmaz, Instagram hesabında müstehcen görüntüsünü paylaşmış. Ne söylemek istersiniz?
www.instagram.com/.../?igshid=dcvxk404800p

🔥 SON DAKİKA ‼️KERİMCAN DURMAZ TAKİPÇİLERİNİ ŞOKE ETTİ! ▪️Fenomen Kerimcan Durmaz’ın biraz önce storysinde yaptığı paylaşımı gören takipçileri gözlerine inanamadı. . 🔹Vücudunun mahrem bir görüntüsünü paylaşan Kerimcan Durmaz görüntüyü çok geçmeden hesabından sildi ama takipçilerini kısa sürede de olsa büyük bir şoka uğrattı! 🔹Videoyu görenler, bir uçağın tuvaletinde çekilmiş oldugunu belirttiler. 🔹Şok eden video kısa sürede bize de ulaştı ve görür görmez çöpe attık. 🔹Kerimcan Durmaz'a sosyal medyada tepki yağıyor. #kerimcandurmaz #magazin Kaliteli Magazin (@bilalozcannofficial)'in paylaştığı bir gönderi (28 Nis, 2019, 8:46öö PDT)
Bu ve bunun gibi tiplere saygı duymuyorum.. Genç kızların bu tiplerle olan eğlence anlayışı ve prim verip gereksiz noktalara getirmesi de ayrı bir saçmalık. . Ahlaksızlığı ve aptallığı normallestirmeye çalışmaktan öte yaptıkları birşey yok. . Berbat saçma sapan abuk subuk örnekler sadece benim gözümde.. Şu tipe kılığa bak.. Adam desen adam değil kadın desen oda değil ne halt olduğu belli değil..
Yaptığı yanlış veya dogru kendi seçimi fakat şahsına ait özel hesabından istediğini paylaşmakta özgür olduğunu düşünüyorum. Gormek istemeyen de benim gibi takip etmez 😂 Ayrıca sosyal medyada birçok kötü video var. Çocuklara, hayvanlara, tecavüz vb. Onlara tepki gosterilmezken Kerimcan Durmaz sırf fenomen olduğu için üzerine gidilmesi saçma. Öncelikli olarak ilgilenilmesi gereken konu da bu değil. Uzun lafın kısası insanlar onu kendi istekleri ile bir yere getirdi, takip etti ve şimdi de yaptığı yanlış ile tepki gösteriyor. Ilginçsiniz
Onu ünlü yapanlar zaten aptal da onu geçelim eğer müstehcen video paylaşacaksan +18 ya da gizli hesabın olacak ikincisi de kamuya açık alanda masturbasyon yapmak suçtur
@asgardlı00 birçok yapan var kimsenin sesi çıkmıyor. eğer ses edeceklerse herkes için etsinler. aynı hassasiyeti gostermelerini beklerim
ılgınc olan sensın aklınca savunma ınsanlar onu bır yere getırmedı medya denan kopekler getırdı
@Erkek_adam29 medya denen köpek? Medya cansız bir varlık değildir. Onu insanlar oluşturur. Milyonlarca takipçisi var ve onun destekçileri zaten onlar. Ben kendilerini sevmem ve hicbir zaman da takip etmedim. Neden savunayim peki?
Bu zatın ne oldugu bellı olmayan tıpın nesını savunurlar kadındesen kadın degıl erkek desen erkek degıl , ne oldugunu zaten kendısıde bılıyen embesılın tekı..
Kıme ne katkısı bulunmus nerde calsımıs devletıne yarar faydalı bırey olmus gorduk vıdeolarını kendıne benzer arkadas larıyla eylenıyor luks vılallar arabaalra bınıyor kıayfetler gıyıyor.. bu degırmenın suyu nerde dısarda onca ac ınsan var asgarı ucretle ev gecındırmeye calısan çç bunların bu utanmazlıgı ve onca takıpcısı varken yaptıgı hakmıdır. Allah cezalarını verıyor ıste..
@Erkek_adam29 cok haklısınız katılıyorum size
Ya tövbe tövbe...
Yine bağladınız tecavüzcülere.
Onlarada tepki olsun bunlarada.
Instagram, youtube, twitter, facebook vs... bunlar topluma açık yerlerdir.
Ayrıca cinsel organların gözükeceği şekilde paylaşım yapmak yasaktır insta da.
Twitter i bilemem, duyduğum kadarıyla her türlü pislik varmış.
Kimsenin tercihi, yaşam tarzı beni ilgilendirmiyor. Ama bu tercihlerini ulu ora yaşıyor ve insanların gözüne sokuyorsa bu beni rahtsız ediyor. Daha öncede üzerinde kürk altına çıplak bacak ve stiletto giyip fotograf paylaşmış. 4 duvar arasında ne yaparsa yapsın gözümüze sokmasın.
kesin yanlışlıkla paylaşılmıştır emin olun.
emoji ve açıklama da yanlışlıkla konmuştur oraya.
ha sokakta yapmış ha sosyal medyada yapmış bu ahlaksızlığı.
tanım: aya yorgi, alaçatı gibi yerlerin mekanlarında sahne kapabilmek için her Nisan - mayıs aylarında ahlaksız pr yapan, bugün de instagram hesabında mastürbasyon yaptığı videosunu yayınlayan, lgbt'lilerin yüz karası.
Cevap
77Cevap
Sokrates'in savunmasını mı paylaşacaktı? Cinsel tercihini övünülecek bir şeymiş gibi göstermeye çalışan bir erkekten ne bekliyordunuz ki zaten?
Bu adamı görünce midem bulanıyor
bu erkekmı kadınmı hangı arada kalmıs ne oldugu bellı olmayan tıplere halen daha buralarda prım verıyorusunuz yapmayın
Reklama ihtiyacı varmış.
Görüldüğü gibi işe yaramış. Memleketin tek konusu o olmuş. Yazık ki ne yazık
Gundemden düşmüştü gayet normal reklamin iuisi kotusu olmaz
Bunu ünlü yapanlar utansın. 🤔
Ben bu top için mi nöbet tutuyorum? Alayı beş para etmez. En iyisinin...
Benim anlamadigim bunlar niye fenomen oluyor? Yani sebep ne?
Şu vatan için canını feda eden askerim polisim 5 dakika konuşulmazda... Şöyle topların her şeyi gündem olur ya
Yok onun değilmiş videoyu eklemişler onda gotmu var diyecem evet sadece got var
Yorumlar ilginç kızlar çok tehlikeli ya
şımarıklığın daniskası, ancak bizim insanımız yükseltmesini de bilir, aşağı atmasını da. ancak yavaş yavaş çıkılan basamaklardan sonra aşağı iniş o kadar zevkli olmaz :)
Bu adamı takip eden, üzerine konuşan, yaptığı herhangi bir şeyden rahatsız olup 'tepki gösteren' her gerizekalı' bu adam tarafından mikilmeli bence. Hakediyorlar.
Hiç merak etmeyin. Yakın zamanda "ben cinsel tercihime rağmen bu şekilde yükseldim" diye ezilen gay edebiyatı yapıp, yine beyinsiz hümanist aktivistlerin gönlünü alacaktır.
İğrenç ötesi ciddiyim artık şu lavuğa tatlı demekten vazgeçin.
bir görmedigimiz kerimcanin malafati kalmisti onu da gördük
😁😁😂
Bugün şeyini gösterdi yarın poposunu gösterir yinede sonraki gün bizim millet izler takip eder popüler kalmaya devam eder 😏 keşke silmeseymiş şeyine kadr ünlü oldu sonuçta
tam dayaklık kişilik problemi yaşayan ergenlere kötü örnek oluyor yumuşak bir toplum moda olmaya başlıyor makyaj yapan erkek sayısı artmaya başlıor bu adamlar yüzünden böylelerini pis edecen dövecen
O kişi kesinlikle kerimcandı açıklaması da aşırı boş
Sen gördünmü müstehcen halini
Bu şerefsiz birine yollayacakmış belliki yanlışlıkla yüklemiş. Ak abazası okadar karı kız içindesin uçakta masturbasyon nedir :D
Önce hostesi aşağıladı şimdi de otsbir çekiyor.. PÜÜÜÜÜ diyorumm
Bütün leş adamları siz el üstünde tutuyorsunuz ey halkım! Desteklemeyin, ilgilenmeyin!
millet kendini kaybetti ama gereken yapilsin diyorum
Ayyy video ya kaydeden yok mu meraktan oldum 🤣🤣🤣
Saçmalamış. Ne gerek var böyle müstehcen bir şey yapmaya
Şeref yoksunu travestiye ne söylememi bekliyorsunuz Allahın verdiği nefesi israf etmeye gerek yok.
gündemden düştü ya şaşırmadım bekliyodum gündeme gelmek için bişey yapmasını
Bu şerefsiz zaten periscope'de kızları teşhir ederek ünlenmemiş miydi? Buna neden şaşırıyorsunuz?
Gereksiz insanları konuşmaya gerek var mı? Topluma faydası olan işlere bakalım
Niye yapmış la ciddi ciddi görünüyo mu
yeniden gündem olmak için bence
Kim öyle anılmak ister ki toplum tarafından
Neden lafı dolandırıyorsun mastürbasyon yaparken paylaştı
iyi prim yaptı işte böylece takipci kasar bunun gibi canım insanları nasıl takip edip ünlü yapıyorlar akıl işi değil bunu takip edenlerde ayrı bir mal gerçide neyse
Kesin otuzbir cekiyordu Eli storye gitmis. Yanlislikla diye bisey yok.
Bu adamdannn ay pardon yaratıktann nefret eden bir ben miyim
doğrudur beni yani kerimcan haklidir. çünkü o kdar abazalar var mı hangi biriyle ugrasicak
Bunlara artık şaşırmıyorum bunları ünlü yapan insanlara şaşırıyorum bu hep böyleydi ünlü olna insanların gündemde kalmasi için bir tür oyun
O kadar çok story paylaşıyorlar ki şaşırdılar iyice.
Şaşırmış bunların hepsi ne yapacaklarını bilmiyor geri-zekalılar
Gündem olmak için bir takım stratejiler...
Neyse banane.
Avukata niye gönderiyor lan? 😂
Gündeme gelmek için yaptın Kerimcan bunu biliyoruz, zaten ucuzdun, iyice yerlerdesin şu an.
Bir şey söyleme gereği duyanlar var mı cidden?
Kendi hayatı beğenmeyen takip etmesin
Artık üzerine ilgi çekmek için yapmayacakları bir şey kalmadı
Gördüm o goruntuleri olum oyle bir çekiyordu ki koparacaktı az daha
bir herifin 🥒 görmediğim kalmıştı yav
Olum videoyu izledim 2 dk icinde cinsellik iceriyor diye youtube vidoyu kaldırdı ama cok pisti la banyoda ayaktaydi elinde telefon ni eliyle cekiyodu diger eliyle de video cekiyodu cok cekmeli videoydu
Cok pisti ya bilinçaltıma girdi ruyama gelicek herifin siqi
Adamin siqi görünüyordu ya
Her gun siq görmüyorum yav napim psikolojimi bozdu
O kdr da buyuk deildi ama🙄
Bu sitede ki kişilerin %100'de 98'i bu adam gibi zaten.
Uzun zamandır gündemde değildi tekrar tekrar gündeme gelmek için yaptığını düşünüyorum
Gördüm ya. Kim bilir hangi gay grubuna atacaktı hahahaha
İbnenin de pipisi oluru kanıtlamaya çalışmış:) öğrendik sağolsun 😇
Kendi vücudu kendi hesabı beni ilgilendirmez. Insan kendi değerini kendi belirler.
İğrenç ve miğde bulandırıcı birşey yani oha yani o uçak tuvaletini herkes kullanıyor pis ya 🙇
Kimin yaptığı değil, uçak tuvaletinin el yıkama yerine yapmak pislik birinin yapacağı bir iş videodaki her kimse
Napmış pipisini mi atmış kelkenez. 😂
evet :/
Sende bunu paylaştığına göre ya iş sizsin ya da beyin siz.
bence kendi yanlıslıkla bırıne gondercem derken paylastı sonrada yok avukatıma gondercektım ben degıldım he anam he ıyk mıdem bulandı
Şu topuda adamdan sayip hayatimiza soktularya daha ne deyim
Sosyal medyada büyük tepki olsa ne olur bu adamı böyle yapanlar onlar zaten prim verdiler
Pardon adam demişim
O değil de kocamanmış
Ona hakaret eden kro erkeklerimiz kerimcandan ders alsın :D
@VoLimTeBaLkania At lan
@onnuurrs Valla kapkalın. Ama görüşünü mide bulandırıcı nedense
Kocaman mış 😁yürüüügt. ne dersi alacaklarmış o topikden
boyle ne oldugu bellı olmayan tıplere prım vermeyın
söylemek istediğim şu; bu rezil adamı takip edenlere o attığı şey müstehak.
Şu adamı tekrar gündeme çıkarmayın.. Ne güzel unutuyoruz işte.
feminen medya maymunu dikkatleri tekrar üstüne çekmek için hareketini yaptı.
Bu m. na kodugumu niye paylasiyorsunuz? Illa paylasanida kufure katalim diye mi?
Bu gereksiz adamı (!) neden sürekli gündeme getiriyorlar
Kendine yakışan hareketleri yapıyor. diyecek sözüm yok😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?