Dataları incelemişler efendim bir analiz yapmışlar, baş karakteri bulmuşlar. Bencesini yazdım, merak edenler varsa hani... Tam şuraya tıklayarak görebilirsiniz... 

Joey be Ross favorim... Ama Ross daha önde.. monicaya gıcık oluyorum bir türlü isinamadim.. baş karakter olacaksa bu kesinlikle Ross olur.
Monica’yı Ben de çok sevmiyorum. Oyunculuk olarak da vasat bence
En soldaki oglan çocugu mu? Hic izlemedim ama hep görüyorum
Yok 30 yaşında adam😂
Friends mi...
İkisini de izlemiş biri olarak, Friends'i daha samimi buldum ben. :)
Tüm gününü kafede geçirir mi bir insan evladı ayrıca komik değil samimi olsa ne olur.
Tüm gününü kafede geçirmiyorlar, hepsinin işi var zaten. Tuvalete gittiklerini de mi görmen gerekiyor? :)
Ben Friends'i daha komik buldum, HIMYM'ye birkaç sezon ısınamadım bile. Ha bittiğinde ikisinde de epey üzülmüştüm o ayrı, zevk meselesi.
HİMYM olayı uzun süren şakalarıdır Friends her bölümü yeni gibi eski bölüm tamamen unutuluyor yani bir macera
Katılmıyorum ve zevk meselesi deyip uzaklaşıyorum 🌞
Cevap
7Cevap
Janice hosenstein. Gülüşü iç açıcı olmasa da, severim kendisini. :D
Rachel dizinin başlangıcını oluşturduğu için onu diyorum bana kalsa Joey ve Phoebe çok tatlılardı ikisinin spinoffu olmasını isterdim
HIMYM izledim, önerir misin bunu?
Ben daha çok sevmiştim Friends’i. Karşılaştırmadan izlersen öneririm. Karşılaştırdığında ilk himym izlediğin için benzerlikler bulup sevmeyebilirsin
Baş karakter Ross bence
Monica.
Phoebe favorim 😍
Izlemiyorum
jooeyy
Ross
Hiç izlemedim
Hiç izlemedim
Joey ya da chandler
Oney
Chandler favorim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?