Mine Tugay olabilecek en siradan ve hatta cirkin bir yuze sahip; nasil basimiza şişirildi asla anlayamayacagim. Hele şöyle bir afeti devran dururken mine tugay kim köpek
Vaktini haterliktan daha değerli şeylere harca. Mine Tugay dan bu kadar nefret ettiren nedir? Tamam bence de fazla abartiliyor da, çirkin demek de çok saçma. Kadın gayet guzel.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umrumda degil mine falan ama guzel bulunmasi ve şişirilmesi beni gercekten irrite ediyor. Diyorum ki o kadar guzel unlu varken mine tugayi nasil bu kadar şisiriyorlar cidden aklim almiyor. hayatim boyunca da en sasirdigim durum bu kadinin agiz birligiyle şişirilmesi olacak evet cunku inanilmaz bir durum
Sana göre öyle bu kadınla Mine Tugay'ı kıyaslayamazsın bile ikiside Öyle bir Geçer Zaman ki de oynamış insanlardır bu arada ama güzellik bakımından YAKLAŞAMAZ.
Mine tugayın estetiksiz halini görünce doğal güzelliği olan bir kadın değilmiş sözünü söylemek tam yeri oluyor gereksiz abartılıyor sosyal ağlarda sadece
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Estetikli hali se guzel degil ki kadinin niye bu kadar şişirildi anlamak imkansiz
Türk erkeği zor mu beğenir? 😂😂 Sen hangi ülkede yaşıyorsun da Türk erkeğini öyle sanıyorsun? Nefes alsın yeter mantığı Türk erkeğinindir. Tabii istisnalar hariç.
Sen de fazla abarttın, estetikli de olsa güzel kadın Mine Tugay
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tek kelime kıskanıyorsun biz erkekler bir kız bir erkeğe yakışıklı desin yok ya bu ne diyince ay kıskançlar sizde sanki var o kâdar tip diyorsunuz alın bende size diyorum erkekler seviyor diye kıskanıyorsunuz!
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dumduz begenmiyorum ne akaka kislanmakla falan begenmiyorum ya bu kadar basit babane isterse hepinizle harem kursun cirkin karı
En İyi Cevaplar