Eser Yenenler ve Berfu Yıldız bebek bekliyor Geçtiğimiz hafta nişanlanan ve haziranda evlenmeyi düşünen Eser Yenenler ve Berfu Yıldız bebek bekliyor. Eser Yenenler baba oluyor.Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın düğün haberleri beklenirken bebek haberi geldi.
Geçtiğimiz günlerde check-up için hastaneye giden çift, Yıldız’ın 3 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Bu haberle çok mutlu olan ikiliden Yenenler, “Hayatımın en güzel sürecinden geçiyorum. Bu mutluluk tarif edilemez. Nazardan korkuyoruz doğrusu, o yüzden daha fazla da konuşmak istemiyorum. Düğün tarihimizde de bir değişiklik yok. İkimizin de hayalinde kır düğünü var. O yüzden haziranda gerçekleşmesini istiyoruz” dedi.
Yenenler daha önce yaptığı bir açıklamada hayattaki en büyük arzusunun baba olmak olduğunu ifade etmişti. (Instagram kaynakları)
Allah anali babali büyütsün ve tamamini erdirsin. kimseye laf etmek düsmez herkesin kendi secimi, yasamak ve yasatmak, kimseye söz etmek düsmez herkes önce dönsün kendi k*cina baksin.
benim icin farketmez ama ailem kabuletmezdi evlilik disi torunu, evlatliktan red bile ederlerdi ama tabi sade kiz oldugum icin namus falan. abim evlilik disi torun getirdi eve babam bisey demedi annem iki hafta konusmadi sonra torun pispislamaya basladi. simdiki generasyon degisimde, bizden sonra daha cok normalesicek bunlar, alissaniz iyi olur cocuklarinizda torunlarinizda görme ihtimali büyük
Zinayı da ülkemizdeki ünlüler sayesinde yadırgamamaya başladı insanlar.. Eskiden bu tip şeyler en azından gizli tutulmaya çalışılırdı. Toplumun ahlaki değerlerine bir saygı vardı. Şimdi göğüslerini gere gere bebek beklediklerini çok normal bir durummuş gibi söyleyebilecek kadar genişlediler.
Ben bu gibi ahlaki değerlerimize, örf ve ananelerimize ters gelen durumların haber niteliği taşıyıp paylaşılmasına karşıyım!
Eskiden bu tür hadiseler yaşandığı zaman gizlenilirdi. Kimse duymasın diye çaba gösterilirdi, unutanılırdı ama maşallah şimdi büyük bir gururla ilan ediyorlar. Evlenmeden çocuk yapmayı resmen normalleştiriyorlar. Toplum olarak hiç iyi yerlere gitmiyoruz. Üzücü...
Evlenmeden hamile kalma cabasi ve kalmak, bir genç kiz icin hic hos bir durum değil. Neden normal bir yolu, isteme söz Nisan ve nikah i yasamasin bu yasta bir genc kiz? Neden hamile kalip, cocunu doguracak diye, sadece soyadini vermek icin gibi o erkek onunla bir anda nisanlanip evlenmeye karar versin? Bunlari anlayamiyorum. Hic de anlamiycam...😏😏😏
Gurur ve onur bir insana en çok yakışan özelliktir. Zamanımızda anlamsızlaştırılan 2 karakter özelliği. Herkese onurlu ve gururlu bir hayat diliyorum.👍
Normal halktan biri olsalardı düğünü erkene alırlardı çevreden saklarlardı falan şimdi para var zenginler diye biz hamileyiz diye söylüolar. Aslında sorun bunlarda değil halkta. Halk ağızlarının payını verse tebrik etmek yerine o zaman belki onlarda çekinir. Ama bizim millet meraklıdır yağcılık yapmaya malesef
Evlenmeden önce olan gebeliği onaylamıyorum ama bazı erkek arkadaşlara da şunu da demek istiyorum:Evlenmeden önce cinsel ilişkiyi yaşamak ile gebe bırakmak arasında bir fark var mı? Yadırgayanlar eleştirileri bunu düşünerek yapsalar daha yerinde olacak.
Bunların yaptığını ünsüz bir fakir yapmış olsaydı adı zina olurdu. asla tasvip etmediğim ahlaka, aile toplum değerlerine aykırı durumlar bunlar.. allah bunları ıslah etsin!
Benim kendi şahsi fikrimi belirtecek olursam; Ben düşünmem. Çünkü benim yaşayış tarzıma ve inancıma ters.
Ama kendileri böyle bir şey tercih etmiş. Mutluluklar dilerim.. Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almalarını nasip etsin. :) Allah bitanede bana nasip eder inşallah. :)
Güle güle büyütsünler o ayrı ama bu tarz şeyleri meşrulaştırmak iyi birşey değil. Türk örf-adetlerine ters gelen şeyler böylesi bir yüzsüzlükle ilan edilmemeli.
Bune acele! Bakın ticarette bir kural vardır. Yarısı şimdi yarısı is bittikten sonra diye sen bütün parayi verirsen parayi alıp işi yapmadan kacabilir.
Eser yenenler'de az değilmiş. Sessiz sedasız duran eser evlenmeden kızı hamile bırakmış. "Sessiz atın çiftesi pek olur" dedikleri bu olsa gerek. Eser'e hiç yakışmamış. Asla düşünmem.
Resmen saçmalık ya imam nikahı geri mi döndü diye düşünmüyor değilim annem ile babam resmi nikah yaptığında annem ablama 3 aylık hamile olduğunu öğrendiğimde annemden 2 hafta annemle konuşmadım
Düşünmem diyenlerin çoğunun evlenmeden ilişki yaşaması ne kadar doğruysa buda o kadar doğru, belli ki kazaya denk gelmişler hayırlı uğurlu olsun Allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Böyle bir dava yok haramsa her nesilde her devire haram sizin yüzünüzden nomallleşiyor biri demiş ileride daha ço normal olacak alışın diye sizin gibiler evelemden zina yoluyla yapmaya devam etsin haramı günahı bilen sakınır zaten 👌👊
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Geçtiğimiz hafta nişanlanan Eser Yenenler ve Berfu Yıldız bebek bekliyor. Siz evlenmeden bebek sahibi olmayı düşünür müydünüz?
En İyi Cevaplar