baylar Eşinizinle doğuma girer misiniz?
bayanlar siz eşinizin doğuma girmesini ister misiniz?
bayanlar siz eşinizin doğuma girmesini ister misiniz?
Girmem. Son zamanların özenti bir geyiği. Sanki 5000 yıldır kadınlar doğumlarını kocasız yaptılar ve kocaları onlara destek olmadığı için çok hüzünlendiler :))) vah vah... Saçma modern zaman adetleri. 50 yıla kalmaz unutulur. 5000 yıllık insanlık tarihinde 50 ne ki?
benım yakınım hastaneye dusunce ben ben olmakdan cıkıyorum heleki orada, dayanılmaz buna, sonra olusabılecek atraksıyonlar adınada beylerın uzak durması lazım bence...
kadın orda tek başına çekiyor ama acıyı eş girse biraz destek olsa nolur sanki eş demek yar demek yar demek hayatta ki paylaştığın her bir şeyin yarısı demek
erkekler mi doğuracak :)
olabilir ama, eşinin yanında olmasını her bayan ister
hayır hiç tecrübe etmedim :) ne sesini duydum birinin ne gördüm ne de yaşadım
ki zaten ben erkek olsaydım eşim doğuma girseydi ve sesini duysaydım direk içeri dalardım dışarıda acaba bişi mi oldu diye beklemekten daha iyidir yanında durmak eşinin bence
yoo beni ne kadar tanıyabilirsiniz ki buradaki yorumlarımdan
ben gayette eşimin girmesini isterim hatta en çok istediğim şey bu benim girmeli
nerden biliyorsunuz evlensem siteye gelmeyeceğimi :)?
doğru tahmin nasıl tahmin ettiniz düşüncelerimi bravo:) sadece bazen girerim göz atmak için :)
bırkac yorumunuz ilgimi cekmıştı, oturdum bırgun baktım hep..dosdogru yolda olan nadır kızlardansınız, her dedıgınızın altına ımzamı atarım gozum kapalı..kafamdakı jelıbon karakterıne aykırı olurdu aksı, demekki yanılmamışım:) allah sızı hakettıgınız gıbı dosdogru ınsanlarla karsılastırsın her zaman..
teşekkür ederim utandım yahu :(
ALLAH razı olsun cemi cümlemize İNŞAALLAH Amin ;)
çok teşekkürler o sizin güzel gören kalp gözünüz ;)
:) utanmak ahlaktandır
Aynen bencede girmeli.. hem ilerde cocugumuza bir annenin degerini daha iyi anlatabilmemde daha cok yardimci olur hemde kendisi benim degerimi daha iyi anlar.. ne zorluklara gogus gerdigimizi gorurler bence girmeli esler doguma!
tamamen katılıyorum
Ben istemem girmesin.
Beni o halde görmesin doğuramam yoksa :)
niçin bebeğim :) görsün bence asıl ne zorluklarla geliyor evladı dünyaya görmeli
şahsen ben eşimin yanımda olması isterim ikimize ait bir parçanın dünyaya ilk gözlerini açısını ikimiz de şahit olalım ;)
sende sezeryanla doğurursun :)
yaaa girsinler yaa ben girmesini isterim :/
girmeyeceğim diyenine denk gelirsem yandım baksana girmem diyen de hiç az değil hani çocuğu çıkarmam o zaman haahahah
ahahahaha çıkarmayacağım tutarım bak he içimde havasızlıktan ölür beben derim :D
Cevap
40Cevap
kesinlikle yanımda isterim o anda bebeğimi ilk kucagıma aldıgımda hayatımdaki önemi ölçülemeyen eşimde olsun isterim o bizim bebeğimizle ilk anımız...
kesinlikle ;)
en özel tabiki :))
en özel en güzel an demek istemiştim :)
Girmek isterim tabiki de ama eşimin tercihine saygı duyarım o istemezse girmem. Ama yanında olup elini tutmam ona iyi gelecektir.
süper işte bence de girilmeli
En özel anlarımızda birlikte olmayacaksak ne anlamı var bir ömrü paylaşmamızın?
mantık harika ;)
O an kaçar mı arkadaşım özel bir gün o benim ve eşimin eseri dünyaya geliyor belki o sırada bayılabilirim tam bilmiyorum ama o anı kaçırmam :D
İstemem o anı görmesin, soğur cinsellikten sonra al başına iş.
ne alaka ya cinsellikle oraya mı bakacak adam yanında durup elini tutacak
o an doktor ve ebe orda doğumla uğraşırken kocan senin elini bırakıp hmm bakayım nasılçıkıyormuş çocuk diyecek hali yok ya :D
alemsin :D
Çocuk düşünmüyorum, bu sorunuda böyle halletmiş oldum :))
çocuk istemez mi insan ya en masum şey :)
eşim ebeyse :)
işyerini ziyaret ettiğimde yardım et ucundan tut derse belki :))
ahahahahah güldürdün ya :D
ben girmedim , girmemde ,, ama yanlış anlaşılmasın bu onu düşünmediğimden falan değil. bakmak beni çok negatif etkiliyor..
girmek istesen de almaz içeri kapıda nöbet tutarsın hemşire gelipte gözün aydın diyene kadar...)))
İlk bu konuyu önceden açardım ve eyer o böyle bir şey isterse gerekli tedbirleri alıp girerdim tabi ki destek olurdum yanında.
Elbette girmek isterim ama eşimi o şekilde gördüğümde nasıl dayanırım bilmiyorum.
İsterim özellikle kameraya çekilmesiniisterim o anın sonra izleriz güleriz erkekler o zaman çok tatlı oluyorlar
buyuk konusmiyayim ben esimin dogumuna girmezdim onun aci cektigini gorunce doktoru falan doverdim basa bela olur ortalik karisirdi
o doğuruyor bir de ben doğuramam :D tek kişi doğursa yeterli
Ben giremem sanırım... Sevdiğim kişileri acı çekerken görmeye dayanamıyorum.
girmem kesinlikle daynamam seviyor olurum evlendiğim insanı onun acısına kıyamam en iyisi ben görmüyüm
Valla onun icin sakinca yoksa, fenalasmayacaksa girsin ne olucak.
ben şahsen gitmek istemem izlediğim videolar kadarıyla diyebilirimki hep hatırlayacağım en iğrenç halleri bazen insan görmemesi gereken şeyleri görmemeli
allah korusun hayatta olmaz.romance filmini izledim.filmde görmeme rağmen kaç ay uzak durdum.masıl soğudum...o anı görsem bidaha hatuna yanaşamam...
Girerim tabisi.
Birdahaki çocuğa ben doğurturum karıcığımı <3
abartma :)
pintii yaa :D
senin gibi cimrisini de görmedim hani ya:D
girmem acı cekene dayanamam ben hele bu eşimse hiç duramam.
girer kameraya çeker ulan sıpa bak diye ilerde izletirdim :)
Tabii o sipaya buyudugunde sipa mudahalesi yapipda annesinin o vaziyetini gosterebilirsen :)
Bence o vakit bitek anasi rezil olmaz :)
Tabi ki girerim:) Hele ki o olsa... Hiç yanından ayrılmazdım... Bu arada selam jelibon:) Geçen güzel cevaplarınla avunmuştum hatırlarsan:)
Ben girdim ama eşiniz çok ısrar etmiyorsa girmeyin.
Eskilerin bir bildiği vardır öyle bişey olsa istemem yanımda olmasını
girsin tabi bana destek olsun
ben girmesini istemem
isterim yanımda olmalı doğumda
Ben esimle cennete girmem ne dogumu
Giremem abla adam kendi doğursun
ahahahahaha sabah sabah iyi güldürdün yavrumm benim ya :D
adam doğursun diyorsun yani :D
soğursun demi diğerleri gibi ne kaa doğru :D
gülünen şeylere bak yaşlar baya küçükmüş burada.
hıc ısım olmazzz ne halı varsa gorsun :D
ne de bencilce
heycandan ölürüm ben :D
Evlenelim de bir düşünürüz:D
doktorlar izin veriyorlar mı da
heralde veriyorlar
Evet onun yanında olmak isterim.
İsterim allah o günleri yaşatmayı nasip etsin :))
girmem , çünkü yasak.
Girmem ya ben kan görmeye dayanamam :S
Eğer doğumuna bir yardımım olacaksa gelirim :)
ben isterim o mutlu anı bende yaşamak.
sıkıyorsa girsin.
neden?
düşer bayılır yaa.sen bakma erkeklere, ayılıp bayılıyor çoğu, bizden beter.eskiden bir soru sordum ben ben burada aynı bu konuyla ilgili.cevaplar taktire şayandı jeliii.
hadi ya neydi cevaplar :)?
giremem , iğrenirim, düşer bayılrıım.girebilirim diyen çok azdı.
görüldüğü gibi burada da girerim diyen çok az
eksik kalsınlar.
her zaman destek olmak şart tabiki yanında olurdum
Girerim.
İstemem
niçin?
Girmem ebemiyim ben
girerim de dokuz doğuran ben olurum heralde :/
Ben kapıda beklerim sıkıntı yok :)
Bilmem olabilir.
hayır
girmezdim