Magazin Afra Saraçoğlu'nu itici bulan tek ben miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi Allah var Çok güzel bir kız, hatta yerli Barbara Palvin bence. Ama aşırı itici ya dizisini izlerken arada dek geliyorum o mimikler, o şımarıklik belki güzel olduğu için böyle ama keşke bu kadar itici olmasa.Esra bilgiç'teki asalet, ağır başlılik yok Afra Saraçoğlu'nu itici bulan tek ben miyim? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bana pek samimi ve sıcak gelmiyor aynı buzdolabı o kadarda güzel değil sokakta bunu bunları cebinden çıkartacak kızlar var 4 0 Yorumla
mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl bu ne buna çekici diyen insanlar mı var? 3 0 Yorumla
yakindankumandaa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kim seviyorduki ben onu anlamadım 2 0 Yorumla
Narkozcubebiş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Hakliisn çooook guzel bir kiz ama itici davranislari sanki 2 0 Yorumla
KarşıyakaZC Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Tam tersine bana hiç öyle gelmiyor. Ben ilk kez Fazilet hanım ve kızları dizisinde görmüştüm o zamandan beri en sevdiğim oyunculardan biri :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O dizi de tatlıydı, ama şu an ki dizisinde aşırı itici güzelliğini bile göz görmüyor Yorumla KarşıyakaZC +1 yıl Her rol farklı :) rollerine bakarak yadırgamak yanlış olur :) Ayrıca diğer dizide tatlı dedin şu an itici diyorsun demek ki kız işini iyi yapıyor :) Yorumla Soran +1 yıl Normalde de öyle, cok şımarık biri 😊Bana çok itici geliyor ama güzelliğine en ufak sözüm yok. Maşallahi var Yorumla
Köktürk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl İlk defa görüyorum bu hanımefendiyi bana pas verir mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Yorumla Köktürk +1 yıl Onu da tanımıyorum. Ben tv seyretmem magazin takip etmem. Mağara adamı gibi kalmışım. Yorumla
dostoneyki Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl sarışın mavi gözlü sevmem ama bu kız bildiğin afet. bence günaha giriyorsun çabuk tövbe et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzelliğine laf etmedim zaten, okuman varsa? İtici hemde aşırı iticii Yorumla dostoneyki +1 yıl salak mısın la. ben de güzel demedim ki zaten Yorumla Soran +1 yıl Salakk afet dedin, yani harika güzel demei Yorumla dostoneyki +1 yıl öff he he Yorumla
İbrahimSelman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl 2. Fotoğrafta gayet tatlı duruyor ilk fotoğraf Bayaa itici 0 0 Yorumla
Lahburger Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Rolü gereği itici ama diğer rollerinde itici gelmiyordu 0 0 Yorumla
Rookiee95 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Bu ne ya bu nasıl güzellik😂 yeminle insan bakmaya kıyamıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel de çok itici, erkekler dikkat etmez buna güzel olsun yeterli onlar için Yorumla Rookiee95 +1 yıl Güzellik görecelidir Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 960 cevap paylaştı. Aksine sen yanlış anlamışsın. Dizilerini izliyorum, hissetseydim soğurdum 0 0 Yorumla
SanatçınınBoku Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Ben ilk kez gördüm ne kadar güzelmiş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelliğine diyecek yok zaten, ama itici asillik yok. Yorumla
_Nisann_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Ben çok güzel bulmuyorum. Bacakları çok güzel ama. 0 0 Yorumla
MySek Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bu kadının neresi barbara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ondan tek eksiğini söyle bana? Bence ondan daha güzel Yorumla MySek +1 yıl "Bence" barbara ile kıyaslamak bile doğru olmaz. Yanından dahi geçemez Yorumla
ereinon Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl çekici ama 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Değil bence çok güzel ama iticii Yorumla ereinon +1 yıl her türlü gider Yorumla Soran +1 yıl Bir kız güzel olunca erkekler dikkat etmez zaten itiici mı, şımarık mı? Yorumla ereinon +1 yıl aynen öyle Yorumla
En İyi Cevaplar