Abazan Türk erkeği öyle göklere çıkardı ki yüz nakli olan kadını kendini Jennifer Lopez sanıyor! Çok kibirli bir kadın Bahar Şahin'e bile mobbing yapmış kıza varoş falan demiş sanki önceki halini bilmiyoruz Mine teyzem

Abazan Türk erkeği öyle göklere çıkardı ki yüz nakli olan kadını kendini Jennifer Lopez sanıyor! Çok kibirli bir kadın Bahar Şahin'e bile mobbing yapmış kıza varoş falan demiş sanki önceki halini bilmiyoruz Mine teyzem

İddialar doğrudur veya yanlıştır bilmiyorum. O yüzden kimsenin günahını almam ama Açıkçası genel olarak ünlülere güvenmiyorum. Mine tugay'ın özelinde konuşmuyorum bu arada genwl olarak böyle. Daha bir akrabasının arkadaşı olduğum için tanıştığım tesadüfen aynı yerde bedelli askerlik yaptığım, küfür olmasa bile gayet sohbet arasında baya baya argo konuşan abimizin katıldığı programın birinde yüzünde 10 kat fondöten ile entel pozlarına girip "ben argo kullanmam ya sevmiyorum enerjisi hoşuma gitmiyor " dediğini duyup kahkaha atmıştım.
Bence Mine Tugay’ın havası çok farklı tatlım, ama itici bulman da tamamen senin yorumun, saygı duyuyorum. Herkes herkesin enerjisini sevemez sonuçta. 👍 Mobbing meselesine gelirsek, eğer gerçekten öyle bir şey yaptıysa, hiç hoş bir durum değil. Ama net bilgi mi, yoksa dedikodu mu, biraz sorgulamak lazım. 👀 Gerçekten ilginç bir değişim yaşamış ama, ne olursa olsun, estetik ya da doğal bu tarz değişimlerle kendini iyi hissediyor olabilir. Öyle düşün! ❤️
Cevap
3Cevap
Çıkarsın göklere nolmuş. Sen neden rahatsız oldun. Herkes kendi yaşantısı kendi tercihleri felansı yani😬boşuna yorma kendini.😬
Kıçı kırık Türk dizisi oyuncusu Jlo sanmasın kendini
Güzel kadın doğruya doğru fakat kendini seninde dediğin gibi abaza kesim erkekler için sergilemesi basitleştiriyor baya kendisini.
Ağzı gözü yer değiştirmiş nesi güzel?
Medcezir dizisi zamanlarındaki halini yönelik konuştum güncel durumundan pek haberim yok
Bence itici değil ama dünya güzeli gibi görmelerine anlam veremedim normal bir kadın
Bence çok itici sevmiyorum
Kıskanan kadınlar öyle olur genelde
Ninem de yaşında kadını kıskanıyorum aynen 😅
Kadınlar icin fark etmez 😂
Türkiye'nin en güzelekadınına dediğine bak
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?