Magazin haberlerine göre; 'Hercai', yayınlandığı ilk dakikalardan itibaren sosyal medyada adından söz ettirmişti. Türkiye'de son bir haftada en çok abone olunan 'Hercai'nin Youtube kanalı, dünya genelinde ise 198'nci sırada yer almayı başardı. Birçok Youtube fsenomeni; müzik, çocuk ve ünlü kanallarını geride bırakan 'Hercai', adından söz ettirmeye devam edecek.
Hercai dizisi rekor kırdı! Neden imkansız aşklara bu kadar ilgimiz var sizce?
Fragmanındaki “Hercai’sin sen” repliğinden sonra bu diziye kafama silah dayasanız bakmam. Zaten oldum olası kıl oluyorum töre berdel konulu dizi filmlere. Geri kafalılıklara 3 saniyeden fazla tahammül edemem, kurgu bile olsa.
İzledim Ama baştan sonu belli. Zorlu bir bir aşk hikayesi Tamaö dizi güzel Ama çok güzel bir örnek gibi gösterilmemeli Miran evli Eşine Kardeşim dedirtiyor İntikam için güzel bir örnek degil.
Çünkü gerçekte pek olası değil böyle olaylar. Kimse kimse için pek mücadele etmiyor. ilişkiler de artık fast food a bağladı zaten. hızlı başla hızlı bitir usulü. kimse zora gelemiyor. kolayı varken ne uğraşıcam kafasına giriyor. O yüzdn de hala böyle dizileri fantastik film izler gibi izliyoruz. yaşayamıyoruz bari izleyelim hesabı.
Ilgimiz imkansiz asklara değil ilgimiz kadinlarin ezilmesine... Nerde rekor kiran dizi orda Kadina paspasmis gibi davranan bir beyaz atli prens var. Ve bu dizileri izleyen kizlar ve kadinlar... ne diyebilirimki? Ne dene bilir?
Bnce güzel bir çalışma olduğu için. Ve günlük hayatımızda bir çok erkek kadını kullanmaktan yana ve bu da çok tepki veriyor hele ki tw başında izlerken. Miran karakterinde ki oyuncuyu iyi eleştirip topa tutarız😊
Mecburiyetten bu diziyle muhabbetim geçmişti bunalr resmen her bölüm öpüşüyor yal*"diyor yok efendim kaçamak yapıyor bunun neresi imkansız ask bir de imkanli olsa ne yapacaklardi
dün youtubeda gezerken hercai yazısını gördüm ama açmadım ve bence çok saçma kmwasfşlkwasnflkszfnlkwaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sacma sapan bir dizi🙄 buda her senaryo gibi ilk 5-6 bolumu iyidir ama sonra 10 bolumden sonra bayacaklar bundan 100% eminim malesef sonunu getiremiyormar ve yine uzulerek soyluyorum ki yazin final olacak.🙄🙄🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ben basroldeki kizi itici buluyorum ilk begenmistim ama sonra cok simarik oldunu gördum , ve dizi cok basit sklyrm bu tarz dizilerden 🤮
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadın daima güce tapmaya odaklı olduğu için her daim erişilmez bulduğuna sırnaşır asla dengini sevmez. Yani aşkı imkansızlaştıran kadınların gözü doymaz güce tapıcı maymun iştahlı hipergamileridir. Mevzu bu kadar basittir.
İmkansız aşk ulaşılamaz aşk ulaşması mümkün olmayan aşk bu böyle gider bizim gibi duygusal toplumda böyle bir dizinin Reyting rekoru kırması normaldir ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri net bir başkası sevebilir
En İyi Cevaplar