Belki de bunun sebebi çok fazla aşk hikayesi okumamız ya da acı çekmeyi gerçekten seviyor olmamızdır. Sizce neden imkansız aşklar hep yelken acarız?

İmkansız diye bir şey yoktur, sadece zor vardır.
Soruya gelince çünkü diğer türlü çok sıkıcı olurdu. Yani düşünsenize her şey yolunda aşık oluyorsunuz, o da size oluyor, işte bu aşkı yaşıyorsunuz falan, e sonra? İnsan sıkılır ya :) aksiyon için bilinçsizce olmayacağını düşündüğüne yönelir çoğu kişi.
İmkansız olan daha çekici geliyor çünkü.
Evet aynen haklısınız.
İmkansıza aşık olmuyoruz. Sadece ulaşamadığımıza daha fazla değer verme gibi bir kompleks sahibiyiz. Aslında hemen yanı başımızda olanlar bizi daha fazla mutlu edebilirken bizler kolay bulduğumuzu değersiz görüyoruz.
İmkansızla işim olmadı.. çünkü uğraşacak işim çoktu..
Kolay da bana uymazdı.. kaldık böyle vesselam..
Cevap
11Cevap
Adı üstünde imkansız diye. Zor olan her zaman tatlı gelir insanoğluna. Elde edemeyeceği şeylerin peşine düşmek bir tutkudur.
İmkansız aşkı ise onu yaşamayı hayal gibi görürüz çünkü olmayacağı aşikar. Ne kadar çok denesen de buna değecekmi bilinmez.
Güzel soru ve cokk zor yorum yok.. sadece kader diyebiliriz...
Aşık olurken imkanlı/ imkansız diye bakılmaz ki, o kişiye duygular beslenmiştir, birden gelişir.
İmkansıza yelken açmıyorum. Ayrıca kimseninde imkansız olacağına inanmıyorum
İmkansıza aşık olmuyoruz aslında. Yaptıklarımız isteklerimiz imkansızlığa yol açıyor. Kimse doğal aşık kalamıyor
Imkansiz aşk diye bir sey yoktur. Nasip vardir kismet vardir. Şeyma subaşı en canlı örnek bence 😂
elde edemediğimiz için genelde soğuk ve cool dururlar insan ulaştığına ise bu kadar etkilenmez
İmkansıza aşık olup bütün imkanları zorlamak için.
Kimse istediği zaman bulacağı elinin altında hep duran birini istemez genelde de ondan.
Bence milletçe acı çekmeyi seviyoruz, imkansızlar daha çekici geliyor.
İmkansızı sevdiğimiz için
Daha cazip geliyo
Çünkü deliyiz😄
Ulaşılmaz olan cezbeder🤨🤔
İmkansız diye bişey yoktur bu yüzden aşık oluruz
Resmen mallık başka bir şey değil.
Zoru sevdiğimiz için olmasin 😂😂
Bu işin zevkı burada 😊
Daha çekici geliyor :)
Zor olduğu için
Acı çekmeyi seviyoruz sadist ruhlarımız var😂🤣
İmtihan dünyası !!!
Zoru sevdiğimizden.
Ulaşılmayan çekici gelir hep.
İmkansız olduğu için imkanı olsa zaten olunmaz..
İmkansız olduğu için. aşk bile bile acı çekmektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar