Adamı beğenmeyenler ya baby face erkek seviyor ya da türk erkeklerini seviyor. Yüz haltlarına itici denilemez çünkü erkeksi yüz hatları var adamın. ERKEKSİ. Adam yakışıklı ya 😍😻 . Gözleri kaşları burnu bakışları. dUdakları hele ki. O nasıl dolgun dudaklar öp öp doymaz insan ! O nasıl gülüş zalım 😮😍 Gömün beni gözlerine 😻😱 Boynundaki damar olayım 😛😘İfşası bile tatlı lan 🙊🙈🙉😻
Karizma 👍😎❤ Gülüşe bak allahım ! 😍😍😍😍😍😍
Tabiki yakışıklı adam kızım salak mısın? Buda sorumu? Yakışıklı işte ha !
Yok değil ben baby face seviyorum. ya da ben sevmedim olamaz mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
...,
Toni Mahfud yakışıklı abi bunu kabul edemeyenler etsin bi?
Kabul etmediğimi kim söyledi? Tabiki kabul ediyorum. Toni Mahfud çok yakışıklı. Ancak babyfaceler konusunda sana katılamıyorum. Çünkü babyfacelerin de çok yakışıklı olanları var.
Şaka mısın? Adama yakışıklı diyenleri ciddiye almam adam ortada çünkü kaşı gözü burnu dudakları yüz haltları adam kusursuz. Ve dünyaca ünlü modeller araaında gidiyor. Bundan daha yakışıklısının burda ne işi var 😂 Toniden yakışıklı olsan şu an sende ünlüydün
Çok abartıyorsun ya :D Ne alakası var, her yakışıklı adam ünlü mü oluyor, ben kendi halinden takılan bir yakışıklıyım mesela. Ayrıca bu adam sana göre yakışıklı bence değil.
Sence değil çünkü sen yüz haltlarını beğenmemişsindir. ama sana göre değilz bak genel olarak adama yakışıklı değil diyemezsin adam o gözlerle bile herkese farkı koyar.
En İyi Cevaplar