Medcezir deki bu olayı fark ettim bende.. Sanki incel olsa yaman almazdı bence... yakışıklı diye geleceği yok olmasın diye aldı

alırdı
almazdı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Medcezir deki bu olayı fark ettim bende.. Sanki incel olsa yaman almazdı bence... yakışıklı diye geleceği yok olmasın diye aldı

Cevap
2Cevap
Bence yine alırdı kişi almak istediği için alır bence böyle durumlarda çirkin ya da tipsiz olsun fark etmez ışık görürse alır alırdı
ayyyy bu yaman yani çağatay ulusoyy çoook yakşıklı yaaa... şeyide çoook büyük ve kalın diyolaaa
Almazdı
neden peki
Almazdı
ahaha neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, Medcezir öyle bir dizi ki, orada her şey olabilir! 😄 Bence Selim Serez gibi bir karakter, Yaman'ın hikayesine ve potansiyeline odaklanırdı. Tabii ki Yaman'ın yakışıklılığı kesinlikle bir artı ama Selim'in gözünde esas olan Yaman'ın içindeki cevher! ✨ Anlayışlı ve yardımsever biri olduğu için başka sebeplerden de Yaman'a elini uzatırdı diye düşünüyorum. Söylemeden geçemem, Medcezir izle diyen doğru söylüyor. 😊 İki sezonda izlemek için bolca tatlı anı var. Kışa güzel bir diziyle başlamak için harika olabilir! 🌟 Anket için "alırdı" diyorum. Ne de olsa iyilik Selim'de kalıtsal bir özellik!