Bu yaşta sevilmeyeceğimi biliyorum (25) Utangaç erkekleri kimse görmez. 30-35 yaşında her şeyi yaşamış evlenmek icin paralı birini arayan kızlar bulur beni. İyiyiz eve de bakarız, onların da işine gelir zaten gençlikte yeteri kadar sevilmiş, sevmiştir. Evde kalmamak için de benim gibi evlenilecek mal da bulursa oh ne iyi. Eskimiz yok, bizi sevebilecek kız da olmadığı icin başı da ağrımaz. Daha ne olsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İşte bu yüzden yalnızlığı tercih ediyorum. Kullanılmalık bir araç olacağıma kaliteli bir yalnızlık yaşarım. Senin gibi utangaç değilim, istediğim an çapkınlığımı kullanabilirim belki ama sonuç aynı kapıya çıkıyor. Onları bu zevkten mahrum bırakabileceğim en iyi alternatif de bu. 🙂
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
diğer tüm sorunlar es geçilip sürekli efendi olmaya dem vuruluyor gibi şu zamanda
06 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar söyleyecek o zaman ne gibi sorunumuz var
Soran+1 yılTamam da neyin kılıfına dönüşüyor bunu bilelim biz de
Soran+1 yılTahmin ettiğinizden daha fazla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı senin gibi olabilirim ama biraz farklı tabi (ara sıra kılzar sevgili flört teklif etse de red ediyorum) ama kendimiz gibi birini bulamazsak yine de yalnızlık iyidir
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta sevilmeyeceğimi biliyorum (25)
Yaşında ne var ki
Bu kadar ümitsiz olma bence
Hanımefendi kızlar var hâlâ00 YorumlaBi eksikliğin var ki mütevazi olmuşsun
010 Yorumla
Soran+1 yılSevilmemek, en büyük eksikliğim
Soran+1 yılİçinde olduğum durum da bu
- +1 yıl
Efendiyim diye kendini kabullenme. Mesela bunu ben de çok yapıyordum. Erkekler şu tarz kadın seviyor cilveli diyelim bende ise cilvenin c si yok oturup buna üzülüyordum. Birlikte olacağım erkeğin aklında hep cilveli bir kadın olacak, ben ona yetemeyeceğim, mutluluk veremeyeceğim niye onunla birlikte olup mutluluğunu engelleyeyim ki? vs gibi yanlış düşünceleri ben de düşündüm. Ama şu var ki karşı cins bir şeylerden hoşlanıyor evet kadınların çekici bulduğu ve erkeklerin çekici bulduğu aşk hayatında başarı getiren belli davranışlar özellikler var. Bunlar bende yok deyip üzülmekten veya bahane bulmaktansa o özellikleri edinmeye çalışmak insanı daha iyi hissettiriyor. Örneğin karşı cins bir durumdan hoşlanıyor çekici buluyor ama benim karakterim onun tam tersi ve müsait değil diye üzülmek yerine öyle olmak için çabalamak gerektiği gibi. Sebebini fark ettim ki eriller dişillerden dişiller de erillerden hoşlanıyor. Yani bu hoşlanılan özellikler aslında bizim doğamızda olan olması gereken özellikler. Özgüvene kim hayran olmaz ki ve kim özgüvenli birini çekici bulmaz ki. Sen özgüvensiz olunca diyorsun ki bu kızlar neden özgüvenli erkek seviyor ki felan diyorsun. Pardon da eksikliği olanı mı sevicekti? Sen de mızmızlanmak yerine özgüven kazanmaya çalışsan her şey raylı rayına oturacak
Soran+1 yılAyy tamam tamam yine başladık özgüven demeye tamam en özgüvenli erkekler p*çlerdir efendilerden bi bok olmaz
Soran+1 yılDüşman değilim tam tersi özgüvenli bir yapim var
Soran+1 yılKonuşmamdan neyi anlayabilirsin ki
+1 yılYa sen ne kadar boş bi herifsin :D
10 YorumlaZor buluyor o tip erkekler :D
00 YorumlaPasifsin
181 Yorumla
Soran+1 yılHa bir de bu var artık efendi erkekler pasif olarak görülüyor.
Soran+1 yılNe için çabalıyor bay bilmiş, biz evlenmek istiyoruz, o erkekler ne icin cabaliyor hepimiz biliyoruz
Soran+1 yılTamam kardeşim gidin kendi denginizi bulun o zaman ne diyeyim size. Tüm suç efendi olan erkeklerde.
Soran+1 yılSenin gibi biriyle olmaktansa yalnız kalırım.
Soran+1 yılSabahtan beri saldırgan davranmanızın nedenini anlayabilmiş değilim, gidin başka erkeklerle uğraşın, efendilik size göre değil, insan gibi muameleden anlamıyorsunuz belli ki.
- +1 yıl
Bu arada hayatımda gördüğüm en saçma, en aptalca savunma.
Efendi erkek bu noktada haklı.
Art niyetli, şiddete ve cinayete meyilli her türlü serseri erkeğin bir kız için çabaladığını söylemek dünyada ortaya atılmış en saçma tez.
Ayrıca erkeklerin bir kız için çabalamaması her zaman incel olduğu anlamına gelmiyor. Belki de kızların çoğundaki bu güvenilmez niyeti fark ettiği için yalnızlığı tercih ediyordur. Bunu kesin olarak bilemezsin.
Dolayısıyla adam haklı. Bu kadar karakter yoksunu erkekler gibi olmasını öğütlemen, sadece onu kötü bir adam yapar. Kendi yapısı böyle olmaksa onu mutlu etmez. Dolayısıyla seçimi ona bırakmalısın ki bence şu adamın efendi olup kaliteli bir yalnızlık yaşaması, serseri olup kötü niyetini ortaya koyup acımasız birine dönüşmesinden daha iyi. Ve sen böyle bir adamın gerçek anlamda çabaladığını, buna bağlı olarak sevgiye emek verdiğini iddia ediyorsun. Komedi gibi.
O efendi erkek, akıllıysa kendini güvenilmez kızlara yedirmeyecektir. Nokta. - +1 yıl
Sen cabalamazsan kimse de cabalamaz senin için utangaç cekıngensen kızlar istemiyor der çekilir bu kdr basit erkek dedıgın biraz baskın olmalı bundan da sıddet vs anlamları cıkarıyorsanız o sizin bilinçaltınızın sorunu efendiyim diyenlerin çoğu pasif adım bile atamıyolar tek yaptıgınız kızları suclamak
- +1 yıl
@cakakgsq
1- İyi niyetli olup çabalayanları da çok gördüm. Sen buna emin ol. Sonuç neydi biliyor musun? Koca bir hiçlik.
2- Bir erkeğin baskın olması gerektiği doğru. Ancak sizin o yüz verdiğiniz serseri erkekler güvenilir tipler değil. Etrafta bu kadar cinayet, kadına şiddet haberleri çıkmasının tek sebebinin de sizin gibilerin yüz verdiği serseri erkekler olduğunu hatırlatırım. Bunu göz göre yapıyor olmanız, o efendi erkeğin ve kaliteli yalnızlığı tercih eden benim aptallığım olmuyor. Bunları görememek tersine sizin aptallığınız oluyor.
3- Bunu bir "bilinçaltı" sorunu olarak yorumlaman yine bir başka cahilce yorumlama. Kızlarla hiç düşünmediğin kadar büyük bir geçmişim var benim. Gördüklerime ve yaşadıklarıma mı inanayım? Yoksa "Tüm bu yaşadıklarının hepsi birer tuzluktu, bir bilinçaltı oyunuydu." diyen ve daha ortada ne halt döndüğünü bilmeyecek ya da bilse bile başkalarını daha kötü hale getirecek kadar aklı çalışmayan birine mi inanayım?
4- Efendiyim diyip adım atanları da gördüm ben emin ol. Sonuç olarak onların iyi biri olduğunu fark etmenize rağmen onlara yüz vermeyip sonrasında serseri biri tarafından cinayet ve kadına şiddet haberlerine çıkmanız sizin sorununuz. Burada siz kızlar kazanıyormuş gibi duruyorsunuz ama gerçekte en büyük kaybedenlersiniz ki o efendi erkek sizin gibilerden uzak durmakta en doğru olanı bile yapıyor.
5- Kızlar erkekleri suçlarken iyi ve benim hiç bir zaman tek yaptığım kızları suçlamak olmadı. Farkındaysan tüm bu konuşma esnasında erkeklerin de belli bir kesimini suçladım. Sebebi de belli. Bu tarz şeyleri göremiyorsan, bu yine senin problemin. - +1 yıl
Yoo ben daha önce efendi erkeklerle de konuştum flört ettim cok iyiler evet kızlarım serseri sevöesının nedeni macera huzur isteyen efendı erkklrri secer buraya kadar sorun yok ama cidden pasifler mesela eve gidiyorum ben yazıyorum sonra buluşuyoruz bır hafta sonra yine Yani bi erkek olarak insan eve gıdınce eve vardın mı der dimi, kız arkadaşım bile soruyordu arıyordu gittin mi diye ki mesafe biraz uzaktı aksam vaktiydi, ondan tık yok ben yazmasam yazacağı yok en son bende yazmadım konusma kendı kendıne bitti bu seye ragmen hala arkadaşımdan ağzımı aratıyor:) işte bu yüzden kaybedıyorsunuz caba yok bişey yok bi kız degerlı hissetmek ister
- +1 yıl
@cakakgsq
Ben de diyorum ki her efendi erkeği aynı kategoriye koyman yine senin aptalca düşüncen. Ben öyle olup da senin bu dediğini yapn erkeği de gördüm emin ol. Bana sorsan serseri bir erkek değil tamamen efendi biri. Ama sevdiğinden merak ediyor bir arıyor soruyor. Arama imkanı yoksa bile en azından yazıyor evden dışarıda olduğu zamanlar. Verdiğin örneğin serserilikle uzaktan yakından alakası bile yok. Bunu yapmasına rağmen yüz verilmeyen erkekler var.
Soran+1 yılBu adam odunmuş efendilikle ne alakası var
- +1 yıl
Kız sıkıldım senden der efendi erkek sıkıntı nasıl geçirebilirim diye sorar bunu da çabalamak zanneder. Böyle insan değer de görmez sevilmez de. Diğer adam da aa tamam o zaman ayrı vakit geçirelim ben daha çok kendi çevremde vakit geçiriyim farklı şeyler yapıyım der. Mücadele budur; o kişiden uzaklaşmak
- +1 yıl
@BruhAnı Sen uzaklaşmayınca kadına yakınlaşacak alan bırakmazsın. Aralarında iyi bir ilişkinin başlaması için doğru olanı yapıyor
- +1 yıl
@BruhAnı Onu bile yapamadığınız için efendisiniz ya zaten
- +1 yıl
@Kızılsükse beni çok yanlış tanımışsın. Her zamanki gibi. Dinle beni.
Ben bunun uğruna ironik bir mücadele vermek istemiyorum; çünkü bu benim yaşam tercihim. Kızlara güvenmememin arkasında çok ciddi sebepler var ve iyi biri çıksa bile ben arkadaşça davransam bile yine ilişki kafasıyla bakmıyor olucam. Fifty-Fifty... Hiç bir şey değişmeyecek. Onun için bunu bana karşı sanki bunu yapamıyormuşum gibi lanse etmeyi bırak da gerçeklere gel. İkimiz de bunu yapabileceğimi biliyoruz. Getirilmeye çalışılan gazlar da ayrıca bana sökmüyor. Thanks. 👍 - +1 yıl
@BruhAnı Sen hiç akıllanmayacaksın bence
- +1 yıl
@BruhAnı İyi birinin karşısına çıkması için önce kendi eksikliklerini tamamlaman lazım. Zaten tamamlamamaya dirayetli olduğun için de hiç bir zaman karşına çıkmayacak
- +1 yıl
@BruhAnı Bunu kullanarak çok ağzın laf yapıyor zaten asıl sorun bu
- +1 yıl
@BruhAnı Söyleyecek bir şeyi olmayan insan çok konuşur
- +1 yıl
@BruhAnı Psikoloji öyle demiyor işte
- +1 yıl
@Kızılsükse kusura bakma ama senin kafandaki kalıplaşmış psikoloji öğretileri, benim zihnimde geçen şeyleri benim kadar iyi bilemez. Sen bunu diyerek "Psikoloji, senin kafanda kurduğun, düşündüğün her şeyi senden daha iyi bilir." mantığını kabul etmiş oluyorsun. Bu da yine mantıksız bir düşünce.
- +1 yıl
Ki sunduğun argümanlar o kadar... O kadar mantıksız ki sen her konuştuğunda sana karşı sunacak yeni yeni mantığa dayalı argümanlarım ortaya çıkıyor. Beni hayal kırıklığına uğratan şey ne biliyor musun?
Sırf hipergamiyi biliyorsun diye önceden seni gözümde fazla büyütmem. Sandığım kadar mantıklı bir insan değilmişsin. Bu sitede yakın zamanda senden bile daha mantığa dayalı hareket edebilen bir kız tanıdım. Sadece arkadaş gözüyle baktığım biri olsa bu gerçeği kabul etmem gerekiyor. - +1 yıl
Bu kız tam bir trol isimle takılan biri gibi görünüyor ama gerçekte sandığından da zeki birisi. Sadece bazı tarzları toplumun bile alışmış olduğu şeylerin dışında.
Bu kızın durduk yere niye reklamını yaptım biliyor musun?
Kimin ne olduğunun farkındayım çünkü ve sana ilk başlarda sana saygı duymam anlaşılan senin bir taraflarını kaldırmış @kizilsukse
Ama konuştukça batıyor olduğunun hala farkında değilsin. Her söylediğin bir şeye mantıklı olarak yeni bir argümanımın ortaya çıkması bunu açıklıyor. - +1 yıl
@sidinyavrusu ise ne zaman ben mantıklı bir argüman ortaya atsam tamamen dayalı farklı bir perspektif ya da benzer bir perspektifle bakabilecek sağlam mantığa sahip olan inanılmaz bir kız. Yani söylediklerini bile ilk duyduğumda "Bu kız cidden mantıklı konuşuyor. Ne yaptığının farkında ve karşı tarafı iyi analiz edip ona göre cevap verip uyum sağlama kabiliyeti de çok iyi." demiştim kendime.
Buradan da şunu çıkardım: Baştan senin anlayacağına ümit etmiştim ama gerçek şu ki hipergami dışında hiç bir şey bilmiyorsun. Bir çok şeye çok kalıplaşmış bakıyorsun. Entelektüel düşünceyi ve mantıksal bakış açıları kullanamıyorsun bile. Senin gibiler benim ruh halimi ve ortaya attığım mantığa dayalı argümanları işte bu yüzden asla anlayamaz. Ancak sana bahsettiğim kız gibi zeki olanlar gayet iyi anlar. Farkı görüyor musun?
Hani sen, beni hiç bir kızla iletişim kurmayı bilmeyen ve tabiri caizse incel ya da kız tavlamayı beceremeyen bir efendi erkek olan birisi olarak görüyorsun ya...
Hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun. Bazı şeyler kendi tercihim. İncel olan birisi daha bir kızla normal bir iletişim kurmaya bile utanır. Bil bakalım ben neden utanmıyorum? Bil bakalım ben bu kızı bile nereden tanıyorum ve neden durduk yere övüyorum?
Ah evet... Durduk yere olmamalı. Kendisi de bunu görürse anlayacaktır zaten. Fakat senin mantığın ve zeka kapasiten buna yeter mi?
Bak işte bundan şüpheliyim. - +1 yıl
@BruhAnı Dar bakış açılı bir insan olduğun için kendi fikirlerin etrafında dönüp duracaksın hareketlerin öne surdüklerin düşüncelerin hepsi tecrübesiz birinin kendisini tecrübeli sanmasından ibaret
- +1 yıl
Böyle olan biri asla kendini geliştiremez sana saygı duymamam bu yüzden
- +1 yıl
Bana gelip başka birinin ismini vermen bile geri planda kalmış bir iq hareketi ne diyebilirim ki her hareketin mânasız
- +1 yıl
@BruhAnı Hep kendini haklı zanneden bir zavallı olarak kalacaksın
- +1 yıl
@Kızılsükse
Sana gelip başka birinin ismini vermem tersine senin entelektüel düşünen birilerinden adam akıllı ders alman adına yapmış olduğum bir girişim. Düşük IQ'ya sahip olan birisi başkasını övmez. Sadece kendini över ve bununla gösteriş yapar ya da elinde mantığa dayalı en ufak bir argüman olmamasına rağmen hala kendi fikirlerini başkalarına dayatır.
Bakma ben burada dayatma yapmıyorum. Benim fikirlerime inanmak zorunda da değilsin. Buna bile saygı duyarım. Ama savunma moduna girip bari ortadaki mantığa dayalı bir gerçeğe karşı konuştukça da batma. Bu durum bile bile duvara kafa atmakla aynı durum. Senin yaptığın tam olarak bu. - +1 yıl
@BruhAnı Hala kendi küçük doğruların, kendi küçük aklın, kendi küçük bakış açınla konuşuyorsun
- +1 yıl
Sabahleyin de biriyle yorumlarda konuşmanı okudum. Sana gelen eleştiriler, bıraktığın izlenim hep aynı ama hiç birini kabullenmiyorsun
- +1 yıl
@BruhAnı Aynen işte böyle savunmaların var her zamanki gibi altı dolu olmayan
- +1 yıl
Noluyor konu bana nasıl geldi jdjdjd
- +1 yıl
@BruhAnı Senin en temel sorunun da bu zaten. Mantık dediğin sey sadece sana ait olan bir mantık
- +1 yıl
Arkadaşlar birbirinizi kırmak namına bir şeyler tartışmanın anlamı yok ya. Yani herkes farklı düşünebilir önemli olan bunu doğru ifade etmek. @bruhani da öyle kavga çıkaracak durduk yere sataşacak biri değil üslubundan rahatsız olmuştur. @cakakgsQ ve @kizilsukse farklı düşünüyor olabilirsiniz ama erkekleri bu kadar metalaştırmanız ve üslubunuz gerçekten rahatsız edici. Arkadaşım da uyarmak istemiş uzun bir tartışmaya evrilmiş konu. Kim nasıl istiyorsa öyle bir insan alır hayatına gelip de birbirinizin kişilik karakteri ve düşünceleri hakkında bu kadar saldırgan yorumlar yapmanıza gerek yok. Son olarak, efendi erkek asla pasif değildir gün gelir kalbiniz kırık gözünüz yaşlı kalakaldığınızda bu adamları mumla ararsınız. Birine klavyeden saldırmak bu kadar kolay olmamalı. Neyse.
- +1 yıl
@BruhAnı Aptallığın bütün emarelerini gösteren ama kendini mantıklı sanan bi insan.. ne kadar kabullenmese, kendini haksız göstermemek konusunda dirençli olsa da
- +1 yıl
@Kızılsükse Sen hakaret edemezsin önce ağzını bi topla. Cahil insan hakaret eder iki lafı bir araya getiremiyor musun? Hitap edemiyor musun insana insan gibi? Tartışmanın ve kavganın farkını ne zaman öğreneceksin? Büyü biraz lütfen. Yerinizde olsam bu saçma sapan tartışmayı daha da uzatmam.
- +1 yıl
@BruhAnı Hakarete ihtiyacı var artık. Burada herkesle bir konuşmaya giriyor ve karşı tarafı bezdirip muhabbeti kestirince de her seferinde haklı olduğuna kanaat getiriyor. Bu kafada insanlar kendini haklı sanmamalı
- +1 yıl
@Kızılsükse Haklı sansa ne sanmasa ne? Ben haksızım dese ne olacak başın göğe ermeyecek :D Bir tartışmaya giriyorsan bir taraf diğer tarafa kendi fikrinin doğruluğunu kabul ettirene kadar tartışmaya devam eder madem sabrın yok madem vaktin yok o halde tartışma illa hakaret mi etmen lazım? Bükemediğin eli öpeceksin
- +1 yıl
@Sidinyavrusu Burada üzücü olan kişinin kendini bilmemesi
- +1 yıl
@BruhAnı Sen de durur musun artık 😅 başka işiniz mi yok arkadaşlar
- +1 yıl
@BruhAnı o bir hakaret değil senin kişisel özelliğin
1111111
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi