Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, dün sevgilisiyle aynı yatakta tek tek poz verdi. Birkaç gündür İtalya’da olan Subaşı, Senia ile fotoğraf vermemek için eşinden geleni yapsa da birlikte yemek yedikleri anlar ortaya çıktı.Çift, son olarak birlikte gittikleri tatilde aynı yatakta tek tek poz vererek sosyal medya hesaplarından paylaştı.Guido ve Şeyma'nın fotoğrafları aynı saatte paylaşmaları da dikkatlerden kaçmadı. Instagram'dan hikaye paylaşan Şeyma Subaşı'yı ele veren bir diğer detayda videosundaki fosfor renkli ayakkabılar oldu. Şeyma'nın videosundaki ayakkabılar ise sevgilisi Guido Senia'ya ait.
Bence kimseyi ilgilendiricek bir durum yok. Bu kadar çok yüzeyleştirmekten ve konu yapmaktansa bazı şeyleri konuşmasakta olur. Ülkede herkes magazinci oluyor birden bire. Ünlü diye hemen yorum yapmak zorunda değiliz arkadaşlar kimsenin hayatına şunun farkına varın.
Bu kadın ne yaptığının gayet farkında bence, hayatını normal yaşasa unutulup gidecek. Amacı prim ve gündemde kalmak. E kimse de onu överek paylaşmayacağına göre başka şekilde yapıyor bunu. Eleştiriden besleniyor, eleştirebileceğiniz kadar da kendini açıp magazin gündemini meşgul ediyor, popülaritesini koruyor.
eskilerden birisi medya maymunu tabirini kullanmıştı birisine aklıma geldi. ben et bonfile antrikot tarzı şeyleri yemeği çok severim 1 defa bile paylaşmadım yediğimi içtiğimi gerek yok bence ünlü olmak rejisörün kamerasında durmaktan geçiyor!
Zaten hamile kaldı çocuk doğdu diye yalandan evlendiler Acun ile. Evlilik falan yaşamadılar ki, Şeyma dünyayı geziyordu bir süre sonra da boşandılar işte. Zaten yalan bir evlilikti bence.
Acun kafasını dağlara vursun şimdi elin mahalle karısını zengin ettim diye besle kargayı oysun gözünü
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaaa bu kadın karar beyinsiz bir insan görmedin aşırı itici bir tip bide bacaklarını ayırarak poz vermesi 30 yaşına gelmiş ama 15 yaşındaki çocuk yazıkkk gençliğini yaşayamamış
Kızın al beni var, erkekler peşinden gider, umarım eşler, erkeklerin ışık etrafında dönen sinekler olduğunu, ışık kapanınca kendilerine döneceklerini anlarlar🤷♂️
En İyi Cevaplar