Kocası yapınca çenesini kapatıp oturacakBen bu kadını takip etmiyorum. Minnoşları paylaşınca bakıyorum sadece instadan. Ama kendisi de böyle şeyler yapıyorsa Kocası yapınca ses etmeyecek. Ha ben olsam kendimi böyle paylaşmam sevgilimin de böyle bir şey paylaşmasına izin vermem o ayrı
Görgüsüzlük nasıl olur, ağzında Allah lafzı ama zikrinde rezalet nasıl olur, '' nasıl kendimizi paranın verdiği güçle kepaze ederiz?'' in yeryüzündeki simgeleri bu ve bunun gibiler. Bu tip karşılıklı diyaloglar anne baba yanında bile edepsizlikken, milyonların önünde yapıyor bu sözde ünlüler.
Bana gelince, bir tanesini de takip edip vebale girmeden, irite edici yaşamlarını görmezden gelerek sosyal medyayı kullanıyorum. Pek umurumun da kenarında değiller...
O değil de Pelin kocasını kıskanmıyor mu ya? Şu kaslı fotografına birçok kızın dibi düştü (Benim değil) sapkın sapkın yorum yapıyorlar. 😅 Çekilir dert değil.
Serdar Ortaç bu konuda çok güzel bir tepki verdi. Boşandığı karısının kalçasına laf ettiler. Serdar da sizin laf ettiğiniz kalçaya ben dokunuyorum benim o kalça tarzı bir cümlesi oldu. Adamın sadakatini güveniyor pelin o yüzden de takmamasi normal.
@OmenTonrim Ya serdar ortaç dokunuyor, şimdi boşandılar o kadın Serdar dan aldığı nafakayı başka adamlarla yiyor 😅 Örnek iyi olmadı geniş bir mezhep bu başkalarının illa dokunmasina gerek yok iç cekmekleri bile kriz sebebi
Dizi de öpmüştür fotograf çekinelim demişlerdir. Gencecik taş gibi kocasını yaşlı adamla aldatır mı ya salakk mi? 😅Tamam oktay kaynarca karizma ama anıl yanında hiç
:) Kendılerını tanımam ancak Tamamen tribünlere oynanan basıt bır reklam ve kitle kasma hamlesı zıra burda bıle konu olduguna göre reklamın ıyısı kötusu olmaz kafasına küçük bır örnek. Sosyal medyada heryerlerını acan baldırım kadar dudakları marıfet sanıp dudak şişlıgınden artık konusamaz hale gelen neredeyse tuvalette bıle paylaşım yapan hanım kızlarımızın yanında yıne bu abımızın minik dekolte showu oldukca masum bence.;)
bana şov gibi geldi netice de buraya yazana kadar gidip iki adım öteye söyleyebilirdi saçma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pelin tam bi çomar çikti. Kimse kimsenin giyimine karisamaz laik bi devletteyiz arabistan değil burasi pelin!!! Onun bedeni onun karari. Erkege baskiya siddete hayir.
Beden eğitimi öğretmeniyim ve voleybol antrenörüyüm. 7-8 sene buna yakın bi vücudum vardı ve sürekli vücudumu gösterecek kıyafetler giyiyordum. Bi voleybol maçı sırasında kızlardan birisi “hocam sürekli dar giyiyorsunuz” demişti. Ben cevap vermeden başka kız bu cevabı vermişti. Eğer bi ferrarin varsa insanların onu görmesini istersin. Yani bi ara Ferrarim vardı.
Yakışıklı olduğumu düşünmüyorum ama takımda ki konumumdan ve kızların yaşından dolayı hayranlık duyabiliyorlardı. Benim yaşadığım bir olayın gerçek olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Demek aynı zamanda gözlerinde görmüyor. Çünkü sadece fotoğrafa baktığında bile vki mi anlaman gerekirdi ufaklık. En son ne zaman bi erkek sana yaklaşmaya çalıştı acaba.
Dayı 40 yaşına gelmişsin yok beden hocasıyım yok kızın biri böyle dedi demek yakışıyor mu ergen gibi sidik yarışına girmişsin yaşına yakıştıramadım hiç