Reklam çekimi için gittiği İtalya'da aşkı bulan Can Yaman'ın, güzel spiker Diletta Leotta ile sarmaş dolaş pozları gündeme bomba gibi düştü. İtalya'nın ve Avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan Diletta Leotta ile yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın aşkı Türkiye'de olduğu kadar İtalya'da da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Sizce birbirine yakışıyorlar mı? Uzun sürer mi dersiniz?
İtalya'yı sallayan aşk! Can Yaman - Diletta Leotta sizce birbirine yakışmışlar mı?
İtalya'da zaten unluyum daha da unlubolayim diye yapmıştır. Bu kız değil miydi iki ay önce can yaman bana yüz verdi aama artık telefonlarına çıkmıyor diyen bu haber yeni mi?
Şu adama b. k atıyolar ülkede. Yok konuşmayı bilmiyo yok kaba bilmem ne bizi yiyolar istemiyomuş gibi. Gerçi bu kadın türkçe bilmiyorsa adamın bütün dezavantajları kayboluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İtalya'da zaten unluyum daha da unlubolayim diye yapmıştır. Bu kız değil miydi iki ay önce can yaman bana yüz verdi aama artık telefonlarına çıkmıyor diyen bu haber yeni mi?
İtalya'ya damızlık erkek ihraç ediyoruz, siz hala Türk erkekleri şöyle böyle...
Banane ben konu etiketine bakıyorum
helal olsun valla bu adam bi türk kızından daha fazlasına sahip olmalı
ne yapsın bizim kokuşmuş kızları
Şu adama b. k atıyolar ülkede. Yok konuşmayı bilmiyo yok kaba bilmem ne bizi yiyolar istemiyomuş gibi.
Gerçi bu kadın türkçe bilmiyorsa adamın bütün dezavantajları kayboluyo
3 ay veriyorum, oda bonkör günümdeyim diye.
Yakışmışlar ama uzun sürmez gibi
Kadın iyi eleman maymun
Beni ilgilendirmiyorlar.
iyi görünüyorlar
Demetten cok daha guzel