Ricky martin’in g. a. y olduğunu biliyordum ve eşinin erkek olduğunuda biliyordum ama bu aileye çocuk verildiğini bilmiyordum.. o çocuğa yazık.. Ayrıca düşününce acaba evde 😀😀😀 aklımda delice sorular 😀😀
Ricky Martin , Grammy ödül törenine, eşi ve çocuğuyla katıldı, bu aileyi nasıl buldunuz, normal mi?
haa.. madem öyle sana verilmeyeni sana lazım olmayan bil diye düşünüp kız çocuk verilmeliydi bu aileye diye düşünsem.. hani bir mantığı varsa bu böyle olması gerekir. yine de korkunç ve ürkütücü gelmiyormu.. tamam mükemmel ebeveynlik diye bir şey yok.. kendinizi de çocuğunuzu da yormayın diyorlar ama.. onlar fazla kurcalamayın diye söylüyor bunu. burda ise resmen çocuğun psikolojisine doğrudan saldırı var. aman ya rabbi: /
Ben başka bir konuya değineceğim. Bu kadar yakışıklı adamlar neden gay oluyor yahu..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Blabla2@ geri*ekalısı, eğer fake hesap açarsam kendi cinsiyetimde, açarım sen merak etme, homofobiğim benn. 😂 ya yürü git mal seni. Engelliyor bir de kuş beyin. Kendi toplumumdaki sapıklığa da karşıyım bunlara da. Boş konuşma geri *zekalı.
Hadi ya... Sence bu iğrençlik normal olduğu için sen çok ileri görüşlüsün yani? Bedenin izin vermiyor böyle bir ilişkiye siz neyin derdindesiniz. O çocuğun psikolojisini bir düşünsene.
@Uğraşamamisimle O çocuk birçok heteroseksüel ailenin çocuğundan daha iyi şartlarda yetişiyor. Halinden de son derece memnundur. Orta doğu zihniyetinizle insanların yaşam tarzına saygı duymanızı beklemiyorum, ama onların ülkesinde bu yasal. Size de b. k yemek düşer. Bu tepkileri ricky martin'in çocuğuna değil, palu ailesinin çocuklarına vermeyi deneyin de ülke biraz yaşanılır hale gelsin. Boş insanlar.
blabla2@ Ne gerzekçe bir cevap! Ne alakası var da Palu ailesini karıştırıyorsun kötüye kötüyle örnek vermekten vazgeçin. O çocuğun psikolojisi bozulur tabii ki kendi sapık zihniyetinle kıyaslama, anlayamazsın yaşadıklarını zira. Orta Doğu zihniyetiymiş! Böyle iğrençliklerle b*k yiyen sizsiniz. Hadi durma engelle beni. 😂 Ayrıca adam haklı, vücut izin vermez kendi cinsinle sek*e. Birlikte oldukları yerin yaratılış amacı başka bir şey. Erkeğin erkekle birlikte olduğu yerle asıl b*ku kimin yediği ortada. 😂
@Lelushaa Palu ailesini niye karıştırıyorum biliyor musun g. rizekalı, türkiye aile içi tecavüz olaylarının dünyanın en çok yaşandığı ülkelerden biri. Ama senin gibi aptallar kendi ülkelerinin pisliklerini normal görüp "batı'nın ahlaksızlığı" diye zırvalamayı çok seviyorsunuz. İki erkek veya iki kadın birbirini sevebilir, çocuk da evlat edinirler. O çocuğa zarar vermedikleri, iyi baktıkları sürece de ebeveynlik yapma hakları vardır. Senin çağ dışı dini inançların dünyanın geri kalanının umrunda bile değil. Otur sen bu refah içinde yaşayan çocuğa değil şu çocuklara üzül. https://youtu.be/Iue3X_a9xIA Ayrıca madem fake hesap açacaksın kendi cinsiyetinde aç g. rizekalı. Onu da engellerim de o ayrı konu.
İnsanlara seninle aynı düşünmüyor diye geri kafalı diyemezsin hakaret edemezsin. Yorumlarını okudum konuları çarpıtmışsn bende buna karşıyım ama kendi ülkemdeki başka sapıklıklara da karşıyım. Herkes bu zihniyette olmak zorunda değil saygı bekliyorsan saygı göstereceksin
@MeteHan91 Hah üçüncü fake hesap da geldi. İnsanlar başkalarının hayatı hakkında ileri geri konuşma hakkını kendilerinde görüyorsa ve onlara saygı duymayı beceremiyorsa ben de onlara saygı duymak zorunda falan değilim. Adam geri kafalıysa da geri kafalı derim. Muhtemelen birbirini seven mutlu bir aile hakkında boş boş yorumlar yapmaktan da vazgeçin.
En İyi Cevaplar