birde s*ker atar
Aleyna Tilki güzellik olarak Taylor Swift'in 10'da kaçı olur?
birde s*ker atar

Aleyna çöp. Ama hala egoist bunun sebebi fanı olan ergen çocuklar
aleyna güzel degilki taylor ile ayni tutmayin lütfem
- Bilmem kaç milyar
😂😂😂 yani
10da sıfır
türk diye.. tanıdıkları için
aleyna nin tipsiz olduğunu fark etsinler diye
değil bence asla
ama cidden taylor onun yanında çok üstün.. aleynanın yanına giderim imza isterim ama taylorın yanına gidersem utanırım bayılırım belkide şoka girerim koooskoca taylor swift..
engelli değil de ruhsuz bakıyo
lezim
erkek deyil misin ayol sen
gizli
Cevap
11Cevap
Bu kıyaslama elmas ile gümüşü in değerinikıyaslamak gibi olmuş biraz
aleyna yı öpmeyi dahi istemem ama taylor izin verirse sabaha kadar...
Elma ve armut karşılaştırılmaz ama Taylor daha güzel sanki. Taylor'a 10 verirsek Aleyna da nereden baksan bir 8-9 var.
zevksizlikten öleceksin dayı 😂 aleyna 1 taylor 10
Taylora 10 verdik ya la neyini beğenmedin tırtık :D Dayı mı? Yaşa bakma sen kişilik ve hayat tarzı olarak 20-25 arasında takılıyorum panpa. Aleyna'yı da o kadar kıskanmayın yetenekli kız birçok Türk popçudan çok daha iyi tabii müzikalite olarak dünya starlarıyla pek yarışamaz orasına bir şey diyemem.
kıskanmak? bence siz taylor ı kiskaniyorsunuz.. bak ben lezim açık açık diyim erkeklerle hiç ilgilenmem guzel kizlara taparim haklarinda fanteziler kurarim ama aleynayla ilgili tik yok bende
Taylor'a 10 verdim fizik olarak beğeniyorum neyini kıskanıyorum ki? Yazdığımı iyi okudun mu sen? Aleynayı da çok sevmem ama yine de diğer popçulara göre daha yetenekli sayılır. Zevkler ve renkler tartışılmaz herkes herkesi beğenmek zorunda değil.
aleyna nin sesi iyi hoş şarkıları turkiye ortalamasinin ustune ama onun hakkinda bir tane fantezim olmadi.. daha dogrusu o kendince seksi hareketler yaparken bu kim kopek dedim o derece cirkin
Olabilir. Ben de öyle pek hoşlanmıyorum zaten ama çok da fena değil seksi değil pek zaten çok çocuksu zaten seksi olmak gibi bir derdi de yok.
ben polemiğe girmem, ikisini de üstlerine oturur ezerim...
benim altimdan kalkta sonra taylorı ezersin yapabiliyorsan
ben 180 boydayım ve 150 kiloyum. Judo'yu kahverengi kuşakta bırakınca çok kilo aldım. senin boyun kilon kaç? en son polis okulunda okuyan taekwondocu bir kızla kapıştım. Üstüne oturup pestil ettim onu. Az daha polis katili olacaktım. Altımda "AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHAHHHHHH" diye bir çığlık attı ki görsen!
ben güzellik anlamında söyledim lann nerden biliyim böyle olduğunu
bu arada ciddi 150 kilomusun?
biraz geçtim. ama yeniden judo antremanlarına başlayacağım. biraz sıkılaşır 10 kilo veririm, benden güzel olduğuna eminim zaten. Melek gibisin, tanrıça gibisin hatta... profil foton seninse...
taylor kim aleyna kim taylorun gözü kaşı yeter
Aleyna yı boş ver
aleyna guzel değilki bı cacık olamaz
kezban güzeli yine de
@selena-fantezileri yoklukta gideri var
yok ben almayim yaa
Taylor daha güzel be Aleyna çok çirkin kendini bişey sanıyo gıcık
Taylorla kıyaslanamaz
aleyna güzel kategorisinde bile değil
pizzamı daha güzel mantı mı demek gibi sanki
Bence taylor aleynanin kici bile olamaz
osurarak güldüm.. taylor 380 milyon dolar serveti var
ben lezbiyen olarak ve güzel kızlara tapan haklarında fantezi kuran birisi olarak diyorum ki.. aleyna yerine hiçbirisiyle ilişkiye girmem! aleyna da bir gram seksilik yok taylor çok seksi ama selena diyorsan onun için 1 saatlik seks için ölürüm off. offf selena yemin ederim heryerini
yani eğer aleyna mı yoksa hiçkimsemi dersen hiçkimse deri.
selena için ölürüm aleynayı öpmek bile istemem! 5 tane penisim olsa birisini aleyna için okşamam
@selena-fantezileri dürüstçe, aleyna tilki yi sevseydim yanına gider imza isterdim başarılı kız.. ama taylorla selena yı sevdiğim halde bunu yapamam.. utanırım koskoca selena ve taylor.. onların vajina kılları bile benim ve aleyna nın sülalesinden üstündür!
aleyna tilki zaten güzel olsa güzel diyeni çok olurdu bırak gitsin.. kıza çirkin diyor tanıdığım erkeklerde hatta kızlardan daha çok diyorlar
Hiçbiri 😊
Onda bir
Aleyna çocuk daha.
yoo 19 unda.. 15 deyil
@isveç_norveç Çocuk gibi. Ayrıca deyil diye yazılmaz değil yazmalısın.
aleyna erkek gibi ben heterosexual deyilim
@isveç_norveç Ne olduğun beni alakadar etmiyor.
aleyna sıradan olmasaydı ona da tapardım 😂
aleyna 21 yaşında mkhjkk hala mı çocuk
Üzgünüm 4 falan
üzgünüm 0,4 felan
taylor kıskancı seni gidi
Aleyna da güzel kız
sıradanlar arasında bence
bunun yanın book yessin aleyna
Aleyna gayet cekici
hahaha 😂
Kiskanc kezbanlar eksiliyorueudhshd
tabi tabi.. taylor çok seksi herkes onu ister aleynayı da temizlikçisi yapar
Hayir sen bir turksen eger kendi ulkendekini gomup yabanci ulkelerinkini ovmen ironi degilmi
Aleyna gayet basarili diplo ile duet bile yapacak.
diplo kim ki? taylor diployuda aleynayida satin alir mahfeder
aleyna bunun yanında bir hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar