https://hizliresim.com/ZXOrjk
Hadise'nin surekli basına frikikleriyle yansıması hakkında ne düşünüyorsunuz?
https://hizliresim.com/ZXOrjk

bu gündemde kalmaksa profil resmin beni hiç alakadar etmiyor ama sende gündemde kalmak istiyorsun o halde
Seyim mi acik benim:)))
ha sey ha göğüs
😂😂😂😂tamam
hayır tabiki nasıl giyinmek istersen giyinebilirsin bende giyiyorum fakat gündemde kalmak diyosun demeni yanlış buldum o muhabirler kameramanlar öyle yerlerden çekiyorki sırf haber olsun diye yoksa kimse şeyiyle gündemde kalmaz istemez emin ol :)
kalmak*
Haklisin
İnsan vardır aklını insan vardır a.. kullanır tablo bu olsa gerek.
😂😂😂😂
😂😂
Sen ondan daha fazla konuşulursun. Kendi güzelliğinin kıymetini bil.
Neden bunu dedin
Onla neden kıyasladin
Onunla kıyaslamadım, sen onunla kıyaslanamayacak kadar güzelsin.
Ünlü olsaydın seni daha çok yazardı magazin.
Teşekkür ederim Kızıl Prenses!
Çamaşırı var yalan söyleme
Yok gordum:)
Guncelde var
Cevap
76Cevap
iç çamaşırı var gibi
Var mi :) yok:)
Baya vermiş frikik o zaman, ya da bilerek😂
ne zararı var kızlar bırakın versin
Gayet olumlu benim ilk göz agrilarimdan biridir nedense bir ayri hoş geliyor bana at gibi gari vallaha tiyahahaha digidik digidik deh deh
Ulan 😂😂😂
Bu bir protesto şekli aslında kendisi cesur olmayı yanlış yöntemler ile uygulayan birisi ha seksi mi? Seksi.
Seksi evet
Sen de hem seksi tatlısın aynı ben ❤ 😘
:D :D Güldüm baya dedim sansür koymuş milleti üzdün dedim altına orjinali koyup sevindirmişsin milleti :D Şu görüntüden de tahrik olunuyorsa p*rno izlemesin buradakiler ama durum da şu. Seks satar, Hadise'nin yaptığı bu fakat ne zaman başı sıkışsa namus vs laflarla anacığına koşuyor tuhaf.
Kafası hariç çok iyi
Ayrıca daha öncede çamaşırsız çıkmış ve merak edenlere mal varlığını göstermişti.
Son olarak, türkçe şarkı söylemesin. ses tonu yabancı şarkılara daha uyumlu..
Hayırlı işler...
Bu kadın iliminatiye üyedir, mesleği parası daimi gündemde olmasının tek gerçeği bu, ar yok namus yok Allah sevgisi korkusu yok ahiret düşüncesi yok, buna inanmayan inandığı şeylerle oynasın
Sanki kendisi bilerek vermiyor da frikik. Basına yansımak için yapıyor zaten. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Eril okuyucuyu bu şekilde çekiyorlar. Erillerin ilgisini milletin mahremi çekiyor. Onlarda bu tür haberler yapıyorlar.
Herkes zevk aldigi gundem olma eylemini yapiyor bence. Kimi frikiklerle, kimi kavgalarla, kimi satasmalarla.. sahnede herkes dusman ve masum ama. perde arkasinda hepsi en samimilerden de samimi...
Yalan soyluyosun ic camasiri var o fotoda + millet konussun diye sansur koyup paylasiyosunuz igrencsiniz
Resmi nette var ac bak
Montaj o kardesim oyle sosyetik bir insan o yukseklikte sarki soylerken seftalisinin gorunecegibi bilir bile bile de boyle bisi yapmaz
Yoksa hadisenin acundan cok cocugu olurdu 🤣
Sansür koymuyaydın eyiydi bide hadiseninkini görmüş olurduk hay ben sansürüneee 😂😂
😂😂😂
Hadiseye konserde iç çamaşırı ikram etsek kabul edermiki
Gündemde baska nasil kalcak , sarki desen 2 kelime bir kac kisi ile atismali ki kalsin a da böyle bir yol ile.. :
Yeteneksiz olmasından dolayı bu şekilde gündemde kalmaya ilgi çekmeye çalışıyor olabilir.. ya da türk toplumunu yozlaştırmak için medyada ünlendirilip gençlere kötü örnek olmasını sağlayanlar bunu istiyordur
İç çamaşır.🙄
Ayrıca o nasıl bir şeydir, şekli kaymış.😬
hadise zaten bitikki😅
Bence iyi
Zirveden düşmemek için çeşitli yollara başvururlar örnek resimdeki gibi
Bir sekilde gundemde kalmasi lazim ve bunun icin yapmayi bildiği en iyi sey bu
Bu kadınında normal bir resmi yok sahneden hep alttan çekip servis ediyorlar. İlginç hakikaten..
aklıma bir sürü yorum geldi. kimisi atasözü kimisi kınama kimisi de savunma. ama inan ne diyeceğimi bilemedim ya
evet onun için gündemde kalma olayı bu..
maalesef..
Ayy yuh yaa resmen tiksiniyorum bu kadından kişiliği dişiliğin önüne geçememiş yaratık bir de kadın haklarını ağzına sakız edip her eleştiride car car kendini yırtması yok mu yazıklar olsun
Göğüs estetiği şart Hadise de. Magazin bu haber buldumu kullanır, Hadiseye has bir durum olmadığı düşüncesindeyim, çünkü aman aman bir kadın güzelliği de yok.
Sekapalite olmaz ise magazine malzeme olmuyor ki Kızıl Prenses
Yaptığı işinde hakkını veriyor ama kullanıyor tabi ister istemez
Tamam hadise cüretkar giyinyo baya da ortadan frikik , gözüken yer yoksa. Bile öyle yansıtılyo haber yapıp paylaşlıyo. Şaşırdm da frikiiği olur da camaşırsız şekilde rastlamamıştım şapşalkız. :))
Şu hayatta bir hagi nin frikiklerini birde hadisenin lütfen fazla dillendirip bizi mahrum bırakmayın.
Çok kötü giyindiğini ve makyajının da çok kötü olduğunu düşünüyorum.
Bu ara bestesi filan d yok herkes yolunu bulmuş amaç belli gazete de yerini alma pozları bunlar medya böyle olunca bunu yapması normal
Oha şu fotoyu sansürsüz atsanıza la. Bence gündemde kalmak tabikisi.
İğren bir yorum olacak farkındayım o yüzden gizlencem🙈 mahrem yeri çok temiz ya
Aynen yalanmalik dimi 🤣🤣🤣
@Semih002606 daha iğren olucak ama oral sevenler için evet
Oralı kim sevmez ki eminim sende seversin bayanların en sevdiği şeydir oral? Deli gibi zevk veriyor oral bilirsin belki
Güzel kadın güzelde giyiniyor gündem olmak için yaptığını zannetmiyorum insanların aklı hadisenin sesi yerine götünde olduğu için medyada kullanıyor bunu
Sen de memişleri açmışsın. Ne farkın var ki?
Ikisi ayni sey mi
O da sen de dikkat çekmeye çalışıyosunuz bence.
,,✋✋✋
Ne demek çamaşırı yok ciddi olamazsın
Baya yok :)))
Hiç yakıştıramadım ona
Guncele bakarsan :)
🤭🤭🤭
Her yaşlanan ünlünün yaptığını yapıyor.
Şöhretler dünyası öyle işte..
Daha fazla gündem olmanın bir yolu bence de. Oysa bu kadarına ihtiyacı yok.
Hadise firikik verdigi yok hadise bildigimiz gösteriyor 😊
hastasıyım hadisenin ama önemli bir ayrıntı var bence sen daha seksi ve güzelsin.
valla bilmiyorum bilerek mi yapıyor yoksa bilmeyerek mi ama şunu bir kere yapanın ömrü yirmi sene daha uzar bence :)
seninde maşallahın var ama venüs hanım seni alan da uzun yaşar bence :)
Banane fikrine mensupum
Gösteririm ama elletmem.
Hadise mahsus yapiyor
Yaşına yakışmıyo artık orta yaşa geldi
Kadında bir kere fizik var estetik var derece yapar bu vucutla iç çamasırı mevzusu tartışılır
Ben hiç denk gemledim
ten rengi giymiş olabilir
Gündem de kalmak için her yol mübah
Gündeme gelmek için illâki bir şey bulunur.
Beynin bittigi yerde frikik basliyo..
Aaa Hadise'nin de kukusu varmış:))
Giydiği kıyafetler ortada kısa normal firikik vermesi
tvlerdeki ilgi çekme yöntemini keşfetmiş
Adı üstünde.. Hadise.. Kaderinde var.
tip yok, ses yok normal
Olur arada öyle ya boş ver...
Bence pravakatör bilerek yapiyor milleti azdiriyor
Göğüsleri çok dadlu :)
iyi mal kendini gösterir diyor işte :)
Yuh yani çamaşır giymezmi insan.
Orasını burasını açarak ve fizik ile prim yapıyor.
Demekki başka albenisi yok
Kilot giymiyor heralde deli kız:)
ne yapsın firikik vermese gündemde kalamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar