Bence hiç evlenmemesine rağmen bu kadar ateşli ve böyle paylaşımlar yapması normal jshfwjjd

Bu şekilde sürekli ne düşünüyorsunuz? Vb sorular ile paylaşımlar ile zaten hadisenin amacına ulaştığını görüyoruz..
Güzel ülkemde başka dert -sorun kalmadı konuşacağımız
Gündem de kalmak için hep orasını burasını açıp paylaşan birisidir Hadise. Ülkenin çoğu kesimi buna bakarak masturbasyon yapıyor. 🤢
Doğru tespit onlardan değilim 😂
Göz zevki de bozuk ülkenin desene 😒
O resim demek 400 bin takipci demek gündem demek bu sorunun sorulmasına neden olmak demek.
Valla gündem de kalmak için gerekirse sokak ortasında çırıl çıplak dahi gezerler bunlar...
Cevap
33Cevap
Yıllardır ^Pop müzikten, ve popculardan bir halt olmaz^ diye boşuna bağırmıyorduk. Yaptigi muzik kadar degersiz hadise..
bence psikolojik sorunlu bu asdf. estetik görünse, sporla uğraşan biri olsa veya dansa dair bildiği bir gram bir şey olsa tamam da bunların hiçbiri yokken bunlarla öne çıkmaya çalışmak komik
Kim ne yapmış umrumda değil sizde böyle şeylere lütfen Kafa yormayın Allah öbür dünyada cezasını verir bu kadını oldu bitti sevmiyorum kudurmuş
Hadiseye lafım yok ama bunu ülke gündemine oturtanlara bir çift lafım var, beyinlerini kullansınlar artık.
Ps: Lafım meclisten dışarı efenim.
Estetik yaptırdı dedilerdi belki ona gönderme yapmak istedi çok bir şey söylemek istemiyorum kendi hayatı
Hadise yanıyor belli ki. Bu ateşi birinin söndürmesi lazım. O en son videosu iğrenç ayrıca.
Kişiliği olmayınca Dişiliğiyle ün yapmaya çalışıyor
Beğenmiyordum.. acabamı dedim.. yine yok ne yaparsa yapsın.. itici geliyor..
Bise laf söylemek dusmez isterse çarsafla takılsın kımseyı yargılamayın sorununuz varsa onunla basbasa konuşun uyarın bu sızın daha samımı ıyı nıyetlı oldugunuzu gösterır ıslam ayıbı örtun der
Dünya da son ikimiz kalsak belki yürürüm. Başka zor 😅
Yok be hacı abi, gündemden düştü ya şimdi tekrar gündeme gelme çabası.
Yüzün eskidi Hadise, gerçi doğru, sen yüzünü göstermiyordun videoda. 😂
Onların hayati bambaşka. Onların hayatında edep, ar, utanma gibi şeyler yok. O yüzden, bize çok ahlaksız gelen bu tür şeyler onlar için çok normal. İlgilenmiyorum
Ya isterse kilot giymesin ama u kadın sexy değil ya. Götü güzel değil bence... kaldırmıyor bir şey.
Rezillik. Bir insan kendini bu kadar ucuzlaştıramaz, kalçası bile yok neyi gösterme çabasında kustum
Gündem olmaktı oldu. Millette doyasıya kalça gördü. Tıklanma rekoru kırdı. Erkekler popo seyretti kadınlar ise benim kalçam daha güzel yarışı başlattılar. Popüler kültürün sorunu.
ilgi çekmeyi seviyor..
ayrıca evlenmesine gerek mi var :)
Bu devirde gö. tnü göstermeyen yıldızlara para yok takipçi yok
Kalca olsada göstersin. Yok olmayan seyi çıkarıp atmaya calisiyor lanet
günahlar işleyip cehenneme gidecek insana da ihtiyaç var dünyada.. herkes cennete gelse olmaz ki.. bye
Evlenmemek ne alaka azgin bu kari bakiremide sanki
Bakire olduğunu düşünüyoruz fshffhj
Poposu çirkin neden açıyor habire
Bu ne bee, katılıyorum valla
Fiziği sandığımdan kötüymüş ama
İyi olan bir yeri var mı ki?
Lezbiyen eder insanı 🤣
Dümdüz göttü var.
Squat şart
Yüz Jennifer Lopez, fizik Piper Perri
Bu ne bıcımsız bı vucut ığrendım kanks
rihannacılık oynuyor :)