Netflix'in Kore yapımı Zombi dizisi yakında başlıyor peki merak ediyor musunuz?

Zombi dizisi denildiğinde neredeyse pek çok kişinin aklına ilk önce AMC yapımı olan The Walking Dead gelir.
Tabi, ondan sonra da bir spin-off projesi olarak ortaya çıkan kardeş dizi Fear The Walking Dead listeye eklenir.
Elbette bazılarının aklına da sonradan ortaya çıkan içinde espri ve gariplikler barındıran Z Nation gelebilir.
Arta kalan ve adı sanı pek bilinmeyen dizileri saymazsak bu üçlü Dünya çapında oldukça ünlü. Ancak şehre yeni bir yabancı giriyor. Hem de ta Güney Kore'den.
1983 İsimli diziyi tanıttığım bencemde Netflix'in, Amerika'dan sonra gözünü Avrupa'ya diktiğini söylemiştim. Görünen o ki, adamları Avrupa bile kesmemiş Uzak Doğu'ya kadar uzanmışlar. İşte bu etapta TRT 1'de bir zamanlar yayınlanan o Güney Kore hanedanlığındaki onur, gurur, aşk vs. hikayesi yerini bir zombi belasına bırakmış. Dizi 25 Ocakta izleyicilerle buluşacak. Ayrıca Güney Kore yapımı dizi ve filmlerden gözümüze aşina olan Doona Bae de öne çıkan oyunculardan.
Sizce iş yapar mı?
Ve bilindik dizilere karşı farklı bir alternatif olarak izlenilebilir mi? Benim yanıtım evet!
Merak edenler için bu da çıkan ikinci fragman: