Selamlar,
Ben dizinin dün bir konusu inceledim ve fragmanını izledim ve çok ilgimi çekti açıkçası. Dizi yayına girer girmez izlemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle çok tutulacak. Bir kenara not edin bence.
Benim bu tarz filmler ve diziler ilgimi hep çekiyor. Sadece yüzüklerin efendisi film serisini halen izlemedim onu da izlicem. Bu diziyi de izlerim büyük ihtimalle kış geliyor zaten geldi sayılır müsait zamanım çok olur izlerim. Netflixşte böyle diziler ve filmler olması güzel o kadar para veriyoruz değmesi lazım yani. Çok içerik var ama çoğu bana hitap etmeyen içerikler tekrar illegal sitelerden beleşe izlemeyi düşünüyorum bu gidişle boşu boşuna 2 paket sigara parası vermiyim.
Cevap
7Cevap
İzlemem büyük ihtimalle. İzlemeyi düşündüğüm başka bir dizi var🎞🍿🎞🍿🎞🍿🎞.
Finland yapimi korku mu nedir Genre si? Ben dun hellbound a bakmaya başladım o da cok degisik 😅
İlgimi çekerse izlerim. Ben genelde izlemem desem de bi bakarım içeriğine, sarıyorsa izlerim.
Bilmiyorum ki ya hangi birini izleyim cogaldi yine liste saldim o yuzden bir sey izlemek istemiyorum bu aralar 🙄
Hayır izlemem kesinlikle, yetişkinler için üretilmiş bir dizi değil, çocuklar için uygun olabilir ama.
Mini dizi olur anca bu konudan film yapaydilar keske
Nasıl bir şeydir bilmiyorum ama benim dizi kültürüm yok.
İzleyeceğimi zannetmiyorum
İzleyemeyeceğim çünkü netfilx yok.😄
Benim dizilerim bana yetiyor bir kere hıh.😄😄
Almanca dublaj var mı?
İki aydır Netflix kullanmıyorum.
İzlemem.
Netflix kullanmıyorum
Ne kadar dizi çıkıyor yaw
İzlerim, unutmazsam tabi.
Hmm ilgimi cekti izlerim.
Hayır
Thanks
Evet izleyeceğim. Bekliyorum. Hatırlatmaya aldım.
izlemem
Hayır jxjxndbxb
Elf dizileri güzel olur ya
ya keşke zombi dizisi gelse
Bir beyin baygınlığı için bri dizi daha
Vaktim olunca izlerim teşekkür ederim
İzleyeceğim.
Pek Netflix dizisi izlemiyorum.
Unuturum o zamana
Bekliyorum
B. k gibi duruyo afedersin
Konusu ne hayatım zombi mi