Size göre en iyi oyuncu kim?

Ayşen Gruda, Demet Akbağ, Perran Kutman gibi isimler hala hayattayken Türkiye'nin en iyi kadın oyuncusu ünvanı bu kıza kalmadı!
Hadi diyelim ki yenilerden seçeceğiz,
Altı üstü Netflix'te yayınlanan Marvel dizisi ayarında bir dizide rol aldı ve güzel diye Türkiye'nin en iyi kadın oyuncusu mu ilan edeceğiz?
Beren Saat var, Bergüzar Korel var, hepsini geçtim Demet Evgar var! Önce bir Beyza'nın Kadınları'nı izleyin, Demet Evgar'ın oradaki oyunculuğunu bir görün, ondan sonra tartışalım...
IMDB'deki listeleri bir tek bizim millet önemsiyor. Eurovision denen yarışmayı bir tek bizimkilerin önemsemesi gibi.
Neyse, o dizide izledim bir tek.
Çok güzel kadın, o konuda laf edilemez. Yani bizim ortalama hatunların yanında tanrıça gibi kalıyor denebilir.
Ama oyunculuk olarak vasatı bile bulabildiğini düşünmüyorum. Tam bir yeteneksiz kendisi. Okursa alınmasın. Belki ilerde kendini rol kabiliyetiyle gösterebileceği bir yapımda bu lafımı yedirir ama hiç sanmıyorum.
Yalnız çok uzun süre sonra, hele ki şu yeni nesil, tiyatro geçmişi olmayan mankenden bozma aktrislerin içinden adam gibi seks sahnesinde oynamış tek isim sanırım kendisi.
Arkadaşlar kusura bakmayında güzelliği dışında leyla karakterinin neresini sevdiniz onun dışında bomboş bir karakter, sürekli bir akıl fikir vermeye çalışması, nitelikli eleman zırvalıkları bla bla o kadar sıkıcı bir karakter ki gına eldi birde hiç utanmadan günümüzde tek gecelik ilişkileri büyük aşkmış gibi göstermeside büyük saçmalık onun dışında buna günümüzde demet özdemir hande erçelde dahil güzellik sebebiyle oyuncu olanları çok gördük...
Kim bilir kimle birlikte oldu aldı birinciliği zaten Özcan denizle de adı çıktı bunun uyuz tipi var burnu sümüklü kızlara benziyor
@bastien99 hee ben kimseden uyuz kapmam ama bu kızı Tv'de görünce tvyi kapatıyorum tipe bak çok uyuz ya gıcık bir tipi var
@bastien99 yılansı duran kızı melek rollerde oynatan casting directörünü...
@bastien99 barışık değilim türk dizileeriyle koreciyim ben elin cekikleri bizden daha iyi kasting yapıyo birbirlerine benzeselerde:)))
@bastien99 aynen:))
ben de sevmiyorum bu kızı çok sinsi duruyor oyunculuğu da berbat bu arada bizim dizilerimiz zaten koreden uyarlama
Cevap
60Cevap
Oncelikle Imdb listesine öyle ya da böyle girmiş. Saygı duymak lazım. Oyunculuk alanında kendisini ortaya koymuş.
Ikıncı olarak Imdb listesinde diziyi yaklasik 15 bin kisi oylamis. Hepsinin yüksek puan vermediğini düşünürsek az bir kişinin oyu ile listeye girmis. Abartilacak bir yonu yok.
Kadının tanrıça olduğunu da düşünmüyorum. Ortalamanın biraz ustunde sadece.
Oyunculuğu tartışılır ama güzel olduğu bir gerçektir.
İlginç bir strateji...
Boyle bir yapimda calistigi icin sansli cunki butun dunya goruyor.
En iyi turk oyunucusu mu? Tabiki hayir!
Iyi bile degil.
Kendisini cok gelistirmesi lazim.
Simdilik sadece guzeligi ve sekss scene sayesinde one cikti.
Sekss scene gecersek o bile basarili degildi.
ne o kadar güzel ne de o kadar iyi yazık günah öyle oyuncularımız var ki bu kadınla aynı kaldırımda yürümez değil film dizi çekmek yazık olmuş onlara demek imdb de yetersiz
Ben tanımıyorum kendilerini çünkü hiç dizi ve tv izlemem 😜😜😜
Sizemesaj atamıyırum
Pardon? Sırf The Protector dizisi top olsun diye bu kızın oyunluğuna tam puan vermek de ayrı bir kafa. Hazal Ergüçlü'ye puan verin bari, o çok daha iyi.
Hazar idi sanırım.
Yaptıkları diziyi oldukça beğenmiştim lakin oyunculuğunu beğenemedim nedense😊 benim açımdan en iyisi Serenay Sarıkaya çünkü Fi’yi izlerkenki oyunculuğuna hayran kalmıştım☺️
En iyi Türk oyuncu olcak kadar yetenekli değil. Beren Saat, Demet Evgar varken. Çok geliştirmesi lazım kendisini. Gözleri renkli diye göze güzel gelen sıradan bir kadın
Iyi bir oyuncu çok sevdigim oyunculardan bir tanesi ama maalesef bu yapilan seçime gore o kadar da çok iyi bir oyuncu değil bundan önce kimler var kimler
Parlayan genç olabilir belki ama en iyi oyuncu deyince işler değişir. Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah, Özge Özberk, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri aklıma gelenlerden bazıları..
Oyunculuğunu geliştirmesi gerek ama tabi zor bir rolde görürsek bunu anlayabiliriz. Evet çok güzel bir kadın ama oyunculuğunu tam görebileceğimiz bir rolde oynamadı henüz.
Ben bir hakan muhafız da izledim iyiydi ama en iyi türk oyuncu olmaktan çok uzak. Haluk Bilginer bence en iyi türk oyuncudur
Sanırsam sadece bir kere bir dizide gördüm onda da öyle abartılacak gibi bir oyunculuğu yoktu. Ama imdb öyle diyorsa doğrudur
Bu kız daha dün ünlenmedi mi? Ne ara en iyi oyuncu oldu? Diğerlerine saygısızlık bence buna kadar yetenekli, yıllarını vermiş o kadar usta oyuncu var
Peynir küflendikçe kıymetli değerli olur bu ezine kaşarı kokusu taze olduğu için faresi çok
Erkek oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kadın oyuncu Beren Saat Bergüzar Korel de çok iyi
İlk defa Sevimli Tehlikeli'de izlemiştim, sevmiştim performansını.
Bu seçimleri yapanlar güzelliğe göre mi yapıyor yoksa yeteneğe göre mi? İşte bu tartışılır.
Başka oyuncu mu kalmadı neye göre seçiyorlar anlamıyorum ki
Eski sanatçılar nerede bunlar nerede arkadaş bunlar sadece soytarı.
Oyunculuĝunu bilmem de güzel kız. Miranda Kerr e benziyo
Hic mi hic haketmiyor bence Netflix dizisinde oldugu icin şişiriyorlar iyice
Güzel olabilir ama en iyi kadın oyuncu bergüzar korel
Aras Bulut Iynemli yok mu o listede... Gerçi oyunculuğa bakış açıları farkli ama neyse
İyi bir oyuncu değil ki tamam güzel kız vs de oyuncu demem için görmüyor olmam lazım.
bence güzel gençliğin enerjisi var ama çıtırlığı gidince ne yapacak onu bilemem.
Bu kadının hayranıyım ama oyunculuğu yüzünden değil
En iyi değil oynadığı dizi güzel en şanslı kadın oyuncu desek yeri var...
Şansda yarfım etti. emektar oyuncular dururken birden bunun seçilmesi. Metflix böyle bir durum
slavları tek geçerim oyunculukta onlar spor yapıyor atıyorum dövüş filmi çekecekse onun eğitimini alıyor vs vs.. hele birde bizim oyunculara bak
bu kızın oyunculuğu çok iyi. Karagülde ve Sevimli tehlikede baya iyidi
Kızı sen anlatana kadar tanımıyorduk bile oyuncuymuş
Bizim millet şişirmeyi seviyor ama haketmiyor o puanları
Bana gore kesinlikle sıla dır tüm türkiyeyi kandırdı :))
beğenemiyorum bu kızı benim en sevdiğim oyuncu tabi ki beren saat
Miranda kerre benzio başka bir özelliği yok. Oyunculuğunuda vasattı baya.
Serrnay sarıkaya 1 Neslihan atagül2 buda 3. Olabilir anca bence 1 serenay olması lazım
Bide Elçin sangu, bere beren saat var kfflkf
Cidden bu kıza hayranım,, oyunculuk seviyesi muhteşem
Guzel kiz. Begeniyorum oyunculugunu da
Kıvanç Tatlıtuğ diyorum noktayı koyuyorum 😄
Güzel kız ama iyi bir oyuncu mu koca bir HAYIR.
Yeni bir oyuncu için fazla bir not olmuş
Kimse bir demet özdemir olamaz 🤣
Çok beğendim onu Muhafız - Hakan dizisinde.
Bu sıralamadan daha iyisini hakediyor
bu oyuncumuymuş. ilk kez görüyorum
bu kadın çok tatlı ama ya :D tanışmştm İstanbul'da
Kadın: Beren Saat
Erkek: Nejat İşler
Cok tatli kiz ya sevisme sahnesi dehsetti 😅😅
Abazanlar her yerde kendini belli ediyor 😀
Başka oyuncu mu bulamamıslar
Ay abartmasinlar bir on bolum oynadi diye
kız bir sevişti konu nerelere geldi
Kız güzel oyunculuğu da iyi
İrem Helvacıoğlu kadın iyi kriz geçiriyor jndjdjdj