@Aşıkçilli aga mantıklı zeki birisin cidden sevdim seni ben gerçekten kendimi çok seviyorum ama sırf ben olduğum için yoksa hiçbir zaman kendimi çok yakışıklı üstün biri olarak görmedim cidden bak üstteki yorumum şakasınaydı bende bir eksiklik var burun mu büyük yüz hatlarında mı uyumsuzluk var yani orta derecede kalıyom üstte resmi verilen kişiler gibi olamıyorum bunun farkındayım aynen haklısın 😀😀
@Ümitt11 aslında bende burda egolu takılıyorum dışarda çok mütevaziyim sana kaba davrandım biraz kb hacı boyun tahmini 178-180 filan gibi duruyor sana kısa saç çok yakışır bence sakalında gür olcak bu alın gerdirme estetiği var eğer böyle erkeksi olamıyorsan bunu önerebilirim
@Aşıkçilli yav o ego mego aşamalarını ben lisede bıraktım da burda zevkini çıkarıyom ya dışarda çok farklıyım 😂😂 yav hiç gerek yok anasını satayım ne estetiği ya neysen osun gidip manken olacak halimiz yok bizi beğenen böyle beğensin boyun 182
@Aşıkçilli ahhaha yav alem adamsın sana yemin ederim ben bunun farkındayım bak balık burcuyum çok duygusalım abi yeni yeni gözüm açılıyor çok saf biriydim ben sürekli evde yetişen biriydim evet bakışlarım filan dediğin gibi ama nasıl erkeksi hale gelecek inan bilmiyoeum
En İyi Cevaplar