Hadi beraber en yakışıklı oyuncumuzu seçelim ben oyumu Kıvanç Tatlıtuğ'dan yana kullanıyorum adam kısa saçlı, uzun saçlı her türlü iyi ayrıca sakallı ve sakalsız halide öyle.Kıvanç TatlıtuğÇağatay UlusoyBurak ÖzçivitMehmet GünsürTolga SarıtaşCan YamanKenan İmirzalıoğluHaluk Bilginer
Saf genetik anadan gelen yakışıklılığa bakacaksak Kıvanç Tatlıtuğ tabiki ama bu işlerde bir de form durumu var bir ara çağatay kendine çok iyi bakıyodu Burağın da standardı var genelde o civarlarda kendine en kötü bakan Kıvanç olmasına rağmen hepsinden daha iyi
Haluk Bilginer'i yıllardır tanıyoruz oyunculuğu ve başarısı dışında görüntüsüyle anılmadı ki, o bakımdan kategoride sırıttı adamcağız gelmiş kaç yaşına.
Neyine takılayım, alakasız bir temsili foto koymuşsun söylüyoruz işte. 😅 Adam kendisini bu listede görse o bile şaşırabilir. Aralarından birini seçmedim zaten.
Herkese göre yakışıklı olmak farklı bir şeydir, bence çene yapısı falan cok iyi ve ona farklı bir hava katıyor bundan dolayı yakışıklı olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar