Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hakkında çıkan 'estetikli güzeli' haberlerine cevap vererek, "Genç, sağlıklı, işini layıkıyla yapan bir kadın olarak kendimi her halimle güzel buluyorum." dedi! Nesrin Cavadzade, Estetik Güzeli Haberlerine Cevap Verdi: Her Halimle Güzelim! Sizce her ünlü estetik amelyatı mı yaptırıyor?
Nesrin Cavadzade, estetik güzeli haberlerine cevap verdi: Her halimle güzelim! Sizce her ünlü estetik ameliyatı mı yaptırıyor?
Eğer ki semayeniz güzellikse yaptırırsınız. Oyuncu dwayne johnson u ele alalım. Vücudu olmadan bir hiç ama vücudu sayesinde dünyanın en iyi filmlerinde başrol olabiliyor haliyle estetik ameliyat şöyle dursun vücuduna zararlı olarak sokmadığı kimyasal kalmıyor
Kime gore neye gore güzelsin hadi bana gore güzel olsan bir başkasına kotu olucaksin bunların medyayı dikkate alıp yok böyleyim yok söyleyim demeleride ayrı komik ne takıyorsun kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun saçı uzun akli kısa ya bu kadın milletinin
Kadın her halimle güzelim dediğine göre demek ki kendisini güzel buluyor, ki burada önemli olan nokta zaten kişinin kendisini güzel bulması. Yani burada kadının bir şey ispatlamaya çalıştığını ben zannetmiyorum sadece kendini beğendiğini dile getiriyor ki bu da onun en doğal hakkı. Ayrıca Saçı Uzun Aklı Kısa bu kadın milletinin söylemenizi de çok yanlış buldum.
cogusu yaptırıyor normal bişey bu bizım orasını burasını begenmeyen para olmadıgı ıcın yaptıramayıp hasetlikten ölen kızlrımızda estetikli güzel damgası vuruyor :D
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Nesrin Cavadzade, estetik güzeli haberlerine cevap verdi: Her halimle güzelim! Sizce her ünlü estetik ameliyatı mı yaptırıyor?
En İyi Cevaplar