Merhaba yeni bir yıldan 🐣 2018 hepimize umduğumuz güzellikleri getirir inş. Biz de eğleniyoruz arkdaşlarla tabi eğlence bir yere kadar. Kadehler doldukça dedikodunun dibine vuruluyor. Konu geldi Şeyma Subaşına 😎 bir öncesi sonrası fotolarına bakalım dedik de, şok olduk.. Bu acundan öncesi; Bu da acundan sonrası; 😅
Bu işten anlayanlar ne diyorsunuz? 😚 Tek tek tahmin edebilicek olan var mı? Çok doğal bir değişim geçirmiş bakıldığında. Çok para gömdüğü aşikar..
Şeyma Subaşı sizce hangi estetik operasyonları geçirmiştir?
Pek anladığım bir konu değil. Çokta bizi ilgilendiren bir konu değil. İnsanlar vucutlarından rahatsız oldukları yerleri bir hekim önerisi ve kontrolünde değiştirebilirler. Çünkü sağlık tanımı fiziksel, biyolojik ve psikolojik olarak tam bir iyilik halidir. Burda psikolojiyi iyi hale getirebilecek her türlü girişimde bu kapsamda değrrlendirilmelidir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun zıttını düşünen birinin bu konuda işi yok zaten ;) Benim de kusurların olsaydı ben de yaptırırdım anyway 😎
Mesaj konusuna gelince haklısın cevap alamadığım mesajlar olmuş. şu an rezil oldum. Bu durum bu günlük seni mutlu edecektir diye umit ediyorum. İyi seneler.
Ne leşsin hemcinsim olarak utandım 😅 yazık çok üzücü. Türk erkekleri tabi ki aldatır sizi bu leşlikle.. Ben şeyma subaşından bin kat daha güzelim, bunu kanıtlamış bir insanım. Götüme bile benzimiyosundur allah bilir, gelmiş burda hayat dersi mi veriyosun shsjsjk klasik leş türk tatlısı ;)
En İyi Cevaplar