Sizce de ilişkilerde ilk önce geçmişe bakılmalı mı? Bence Sıla sadece kendi geçmişine baksaydı, o bile yeterdi. Madem şiddet vardı...KenanErçetingöz'ün kizı BurcuKratlı ile 3 ay nişanlı kalan AhmetKural iddalalara göre daha sonra sevgilisi NazÇekem’in parmağını kırmıştı. Burcu Kıratlı Ahmet KuralAhmetKural, parmak kırmakla gündeme gelince, o zaman KenanErçetingöz’ünkızıBurcuKıratlı magazin programına çıkmış “Ahmetdeğilparmak, kalpbilekıramaz”demişti , parmakları kırılan kızı yalanlamıştı... Ahmet Kural-Naz Çekem
Bir zamanlar boy boy "Ahmet kural bakışı" diye soru açılırdı burda. kimse bize böyle bakmadı , böyle bakan biri olsun , iki gözüm dizime dursun vs.. Vs..
Ya çok saf bir milletiz , ya da aşka, sevgiye , ilgiye, karşı cinse olağanüstü ilgi duyuyor, dünyada başka hiçbir şeyi ondan üstün görmüyorz...
Ya Ahmet Kural bizim oraya misafirliğe geldi arkadaşlarının yanına 1 2 saat sohbetini dinledim gizlice Bütün konuşması küfürlü normal hayatında bile aşırı küfür ve şiddet içeren sözler sarfediyor ne diyor bunlar kalp kıramazmış, erkek adam küfür kullanmaz bir kere
Hadi biz sadece ekranlarda tanıyoruz da be kardeşim sen kaç ay birlikte oldun ayrıldın sonra birdaha barıştın madem adam canavar daha niye uzatıyorsun ki
Ya sila da az degil. Kadin aldatmis diyorlar. Durduk yere mi vurmus yani. Itisme oldu diyor ahmet kural. Sila da kafama kul tabagi vurdu 45 dk dovdu diyor. Siz inaniyor musunuz ahmet kuralin sila gibi birine bunu yapacagina
Cinayeti adım adım planlayan katil zanlısı koca, eşini önce sırtından sonra kalbinden olmak üzere toplam 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Katil koca, kilitlediği odanın kapısını açarak eşinin annesine ise “Kızını öldürdüm, git bak” dedi ve evden kaçtı. #kadınaşiddetehayır
En İyi Cevaplar