Biz onlarla büyüdük. Şimdilerde ise saçma dizilerle yol almaktayız. Eskiden bu filmlere daha sık yer verilirdi. Şimdilerde yeşilçam filmi yakalamak için onlarca kanal dolaşmak zorunda kalıyoruz..
#Yeşilçam filmlerine tv'de neden eskisi kadar yer verilmiyor?
Yabancı dizileri evirip çevirip yerli dizi diye oynatıyorlar. Arka sokaklar da bile bir bölümde senaryoyu Perception dizisinden çalmışlar fark edince çok gulmustum 😊 Bazı filmler sansürlü, bazıları da sadece uydu kanallarında var. İç yapımlara çok yer verildiği için gündüz kuşağına koymuyor kimse.
Ben izleyicilerin genelinin nostaljik ve tren olmayan görüntülerden de hoşlanmadığını düşünüyorum ama mizah olarak Kemal Sunalın filmleri tabiki efsane
Ben çok seviyorum Yeşilçam filmlerini bıkmadan seyrederim keşke devamlı yayınlasalar bir sürü saçma sapan dizileri filmleri çevirip çevirip yayınlıyorlar
Yooo bütün kanallarda var. Ama sürekli izlenen kanallarda yok bn sürekli kemal sunalı izliyorum. 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yaşilçam eskidi, bugünün türk filmleri de çok çıkmıyor, yabancı filmleri zaten bitirdiler.. halk basit olanı istiyor, 3 saat diziyle uyutacaksın her gece
En İyi Cevaplar