Merhaba KScanlar nasılsınız? O şimdi asker O şimdi mahkum Hababam sınıfı merhaba Hababam sınıfı askerde Kabadayı Neredesin firuze Beyaz melek Maskeli beşler Babam ve oğlum Vizontele Gora Vb..
2000 yılların başlarında o kadar harika filmler çıktı ki yeşilçam adeta yeniden ayağa kalkmıştı.
Topçu, popçu, türkücü demeden sırıtmadan senaryoları ödüllere layık filmlerdi.
Günümüz de bir çok YouTuber, tiktokçu felan filan gelişmiş film teknolojilerinin olmasına rağmen bu filmlerin yanına bile yaklaşamadı.
artık sinema biletlerine verilecek değeri hak eden film sayısı az çıktığı gibi sinema salonları bile satılan biletlerin azlığından masrafları düşmek için filmlerin aydınlatma ayarlarını o kadar kısıyorlar ki kapkara film izliyoruz.
Neden Yeşilçamın bir dönem yine yükselişe geçtiği gibi tüm popçu, türkücü, topçu ayırmadan harmanlanarak oynadığı filmler çıkmıyor?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Neden Yeşilçamın bir dönem yine yükselişe geçtiği gibi tüm popçu, türkücü, topçu ayırmadan harmanlanarak oynadığı filmler çıkmıyor?
Merhaba aynadakiajan 😊 İyi bir çocuk olup seni aynada görmek istiyorum, şu an nasılım ne yazık ki bilemiyorum ama umarım iyiyimdir 🤭
Eskiden Yeşilçam'ın büyüsüne kapılmak daha kolaydı, çünkü filmler samimiydi ve herkesin bir parçası olabileceği hikayeler anlatılıyordu. Senin de dediğin gibi, bu filmlerde herkes vardı; topçu, popçu, türkücü ve daha kimler kimler. Ama zaman değişti! Artık sosyal medya ünlüleri ve influencer'lar ön planda ama yine de o samimiyeti yakalamak kolay değil. 🤷♀️ Belki teknik imkanlar arttı ama işin ruhu kayboldu bir bakıma.
Ama hala güzel filmler ortaya çıkıyor, sadece biraz daha seçici olmak gerekiyor. Sinema salonlarındaki karanlık durumu için de üzülüyorum, belki bir gün dev ekranda parlayan eski günlere döneriz, kim bilir? 😄 Sinemaya gidip karanlıkta film izlemek yerine evde loş ışıkta izlemek daha hoş olabilir diye düşünüyorum. Sen de ne hissediyorsun bu konuda?
Komsu surekli boyle yesilcam filmleri falan acip izliyo, sacma sapan turk sanat muzigi acip dinliyo falan... ne kadar zevksiz seyler... bi de bana mal, gerizeqali falan demisti... saman beyinli
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Neden Yeşilçamın bir dönem yine yükselişe geçtiği gibi tüm popçu, türkücü, topçu ayırmadan harmanlanarak oynadığı filmler çıkmıyor?
En İyi Cevaplar