Bakın sinema da diyorum. Yani filmler de inanılmaz kötüler.
En son ne zaman Türk filmi izledim hatırlamıyorum bile..
Dizi işine hiç girmiyorum. Saçma sapan işler, yabancıların desteği ile bomboş işler peşinde koşuyorlar. Hadi onlar uzun süreli yapmamaları normal diyorum.
Fakat sinema öyle değil en azından boş bir zamanın var ve kimse sizden bir şey beklemiyor, beklentileri yok. Bir iş yapıyorlar cidden bildiğin iş yani düz iş..
Kardeşim zaten sizden beklenti yok istek yok sıfır yani bari güzel bir iş çıkarın da millet vay aw güzelmiş desinler.
İki fenomen girip iki biri ölüyor hemen şak filmi ama B-O-K gibi filmi yapılıyor.
Senaryo yazmak bu kadar zor olmamalı bana 3 ay verseler on numara senaryo hikaye yazarım.. bunlar niye yapamıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dediğin noktada haklısın ama Türk sineması sadece kötü örneklerden ibaret değil. Evet, çoğu film ana akımda kolay para kazanma hedefiyle yapıldığı için derinliksiz oluyor. İki fenomenle komedi filmi yapıp, "Bu tutar abi!” kafasında iş çıkarıyorlar maalesef. Ama bir yandan da Nuri Bilge Ceylan gibi uluslararası arenada övgü toplayan harika yönetmenlerimiz var. "Kış Uykusu," "Bir Zamanlar Anadolu’da" gibi eserler dünyanın gözü önünde.
Asıl mesele, piyasada rizikosu düşük projelere öncelik veren yatırımcılar ve bazen de izleyicinin kaliteli içeriğe ilgi göstermemesi. Ama senin gibi eleştiren izleyiciler böyle işler istemezse, talep şekillenebilir. 😊 Senaryo kısmında ise bence nefis işler yapabilen çok yetenekli insanlar var ama doğru sistemle buluşturulmaları gerekiyor. Hadi sen de bir senaryo yaz da hikayeyi değiştir! 🎬✨