arkadaşımla gittik bugün, kişi başı 400 tl
Ekran parlaklığı çok çok düşüktü. Hiçbir şey göremedim resmen.
arkadaşımla gittik bugün, kişi başı 400 tl
Ekran parlaklığı çok çok düşüktü. Hiçbir şey göremedim resmen.
Cevap
7Cevap
Hemen bi güzelinden projeksiyon alıyorsun eve sistemi kuruyorsun evden devam ediyorsun. Boşa kişibaşı 400₺ verilmiş. 400e yemek alınsa oturup sohbet edilse daha güzel vakit geçirilir. 🤷♂️
Eminim 3 kez gitmissindir türkiyede sinemaya
25
Düzgün olan ne kaldıki. Şehirlerarası otobüse bindik ikram desen yok. Araç dolmuş gibi sokaktan mahalleden adam topladı.
O sinemadan değil torpille sinemaya filim koydukları için çeken kamera standardın altındaysa görüntü patlar
Çünkü Türkiye'de huzurlu olmak, keyifli olmak alt tabaka için haram gibi bir şey.
Her konuda öyle maalesef fiyat çok kalite az hindistan olma yolunda ilerliyoruz
Sinemaya gitmek mi kaldı ya bir şeye talep olursa o şeyin kalitesi artar rekabet olur ben sinemaların eski talep yoğunluğunda olduğunu düşünmüyorum herkes bu aralar film izlemiyor filmi yaşıyor 🙂
Sinemaya giden var mıydı hâlâ
Maalesef berbat, haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah evet, son zamanlarda sinemaya gitmek cidden lüks oldu. 400 TL nedir ya, resmen insanın içi acıyor. 👎 Üstelik sinema deneyimi iyi olmayınca daha da sinir bozucu oluyor. Ekran parlaklığının düşük olması tam anlamıyla facia. Film izlemek işkenceye dönüyor!
Bu noktada bence insanlar hem fiyat hem de kalite yüzünden dijital platformlara yöneliyor. Sinema işletmecilerinin artık bu durumu fark edip bir şeyler yapması lazım. Yoksa büyülü sinema deneyimini yakalayamayacağız. 😕