AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Hı ammmıına hepiniz de namus fışkırtıyorsunuz zaten
son mesajında otel ayarlarım vs demesi. iyi yapmış kadın helal
Vermiş adama işte
Adam gel seni becereyim dememiş ki. Orada tam olarak neyi kastettiğini bilmeden ön yargılı olmamak gerekir.
Bildiğin koşmuş yani samimi gelmedi bu mesajlar, ifşalaması iyi olmuş o yüzden.
Yalan haber tan o kadar düştümü bu kendini öne cıkarmak istiyo
Ben burda taciz görmedim bunu yazan sıradan biri olsa ifsa edermiydi merak ettim ha ısracı argo ve tehtid icerikli olsa ederdim ibreti alem olsun;)))
nedir hakikaten bu ifşa etme olayı istemiyorsan reddedersin engellersin olur biter
Zkm bile kızdan güzel uzun tipi yok nasıl yürümüş vas geçin yarım bacak lı kızlar dan ya
Tabiki ifşa edilmeli ne mal oldukları ortaya çıksın ayrıca montaj değil
Bu adam zaten nasil bir karakterdeyse. gecen gun haberi cikti arkadasinn ayrildigi sevgilisiyle hemen cikmaya baslamais. nasil biri oldugu belli bence
Ahh Tan ahh başına iş açtın.
Yalan haber ünlü adam o tipsize mi bakar.
YAv bu fenomenler de paparazzi haberlerle gelmesinler artık
Ben bu adamı gay sanıyordum 😳
Bende aynen öyle :)
Tabi olmadığına çok sevindim 😂😂Abi neden bu gaylerin %95 i taş 😁 Mert Alaş mesela... Çok büyük kayıp 😂😂🙈
Bir konserinde en öndeydim adam tahmin edilemeyecek kadar iri. Havaalanı gibi sırtı var ama biraz feminendi ne yalan söyleyeyim :)
Rezil herif😄
f*minist detected.
@Ateist_Türk rezil demek doğru degil çünkü olayi yalanladi. Ama atesitturk feministin anlamını öğren oyle konus 😊 kadin erkek estiğini savunan kimseler boyle erkekleri direk vuranlar erkek dusmani feminst değil 👊
@gizembyndr55 Hep aynı şeyleri duyuyorum feminist (erkek düşmanı) mecradan. Feminizme karşı fikir belirtip, anti feminist olunca feminizmi bilmemekle suçlanmak saçmalık. Feminizmi çok iyi bir şekilde incelediğim ve gördüğüm için anti feministim zaten. Hayatlarında feminist olup, daha sonra anti feminist olan binlerce insan var. Bir kaç tane doğru şeyi savunması kompleks bir ideolojiyi haklı/doğru bir ideoloji yapmaz.
Feminizm kadıncılık ideolojisidir ve erkek hakkı savunmaz, erkek sorunlarıyla ilgilenmez. "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" ilkesi mesela erkek düşmanı bir kanundur, bunu savunup çıkartan feministler yüzünden masum erkekler sahte taciz ve sahte tecavüz suçlamaları yüzünden hapse atılıyor ve hadım işkencesi görüyor.
3-4 tane erkek düşmanı feminist diye bir şey yok. Feministlerin yüzde 90 ı erkek düşmanı ve erkek düşmanı kanunların çıkmasına neden oldular. Diğer yüzde 10 u da dolaylı yoldan erkek düşmanı. Bir fark yok.
@gizembyndr55 Feminizmin kadınların üstünlüğünü savunan, erkek düşmanı bir ideoloji olduğu armut gibi ortada. Anlaması hiç de zor değil. Ölen masum erkeklerin arkasından iyi olmuş diyen feminist sayfalara bak. En nefret dolu yorumlar en yüksek beğenilerle ilk sıralara çıkıyor.
Sana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
@gizembyndr55 forum.donanimhaber.com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937
forum.donanimhaber.com/erkege-iskence-yapip-katleden-feminist-donna-hylton-un-8-martta-yaptigi-korkunc-konusma--131810175
forum.donanimhaber.com/tacizde-tecavuzde-kadin-beyani-esastir-ilkesi-erkek-dusmani-bir-kanundur-kesinlikle-kaldirilmalidir--131809857
forum.donanimhaber.com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209
forum.donanimhaber.com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503%EF%BB%BF
Oha ben yokken neler olmus😂 yalniz hic feminist falan filan demeyin yani. Yemissin bir b*k madem arkasinda dur. Her iki cinsiyet icinde gecerli bu dedigim. Istediginiz kadar eksileyin napayim yani😂
Hem goruntu montajmis. Nerden bileyim ben montaj mi degil mi😄
Montaj olsa ne yazar, olmasa ne yazar. Bu konuşma gayet normal bir konuşma. Kızın yaptığı ifşa faşistliktir. Bunu savunan da f*minist erkek düşmanlarıdır senin gibi. Yorumlardan da belli zaten f*ministler erkek düşmanı yorumlar atarak kendini belli etmişler hemen.
He aynen ben feministim😄 aksam aksam saldirgan tavirlarini cekemem kusura bakma.
Saldırgan olan sensin. Kimi savunduğundan belli.
Ay bir susar misin lutfen ya. Basimi ütüledin cidden
@Ateist_Türk arkadaslar sakin olun
Simdii bunu hepimiz yaziyoruz yani neyin kafasi bu adam taciz mi eti kotu bisey mi dedi ne dedii
Hahahahha kahkaha attım montaj mı iyi alıştı bizimkiler de
Sonuç İkiside baya yoklukta
İfşa etmek kötü olmuş adam ne utanmışdır ya
Ahah erkeklerin hepsimi böyle yaa
Hatunların hepsi böyle mi?
Böyle olması gerek 😏
Ne var bunda ya adam yürümüş işte 😂😂😂
Tan seri öfkeli 😂😂😂
Bu yüzden fake hesap :)) hayat kurtarir
İnanasım gelmedi 😒
sacmalık edince noldu tatmin olms mu
Kes
Yapmalı en iyisini yapmış hakediyorlar
Kız da iyi yerden prim yapmış yalnız.
Vildan beni buuul xhshshshbs
😂😂
Sen niye dedikoduyu seviyorsun bu kadar çok..
Gösteriş yapmak istemiş bence
Evet biri daha ünlü olma yolunda
Seni seviyorum Hardwell
Hesabi başkasının eline geçti belki 😞
Hatun sağlam görünüyor
Başkası olsaydı ifşa edecek miydi acaba?
Kız'ın haklı olduğunu düşünüyorum.
iyi yapmış ahlak yoksununa
Doğru değil tabiki
Herşey ne kadar basit bir hal almış.
Tan yapilir mi bu bana ya sende mi tan 😢😢😢
Aynen senin durumun zor
@Sercan3407 oo kimleri görüyorum
Teşekkürler hanımefendi yaşayan ölülere bir örneğim :)
@Sercan3407 bencede :) iyimisin
Dedim ya yaşayan ölü gibi sen :)
@Sercan3407 aynı
ne gzel
@Sercan3407 degil
Ah uçkur kimlere prim veriyor😄
Otel ayarlarım falan ne? Kız iyi yapmış
iltifat etmiş ne tacizi 😅
Bişey olmaz
Erkek kadına yazıcak tabi erkeğe mi yazsın mk
bana şarkı besteliyomuş gibi geldi😂😂
Zaten hep montaj oluyor 😂