İnternet & Teknoloji konusunda 477 cevap paylaştı.
Wp tan zaten sadece arkadaşlarım yazabilir onlara da görüldü atmam meşgul olmadığım sürece. Onun dışında bana yazabilecekleri tek sosyal mecra burası buradan da artık selam, merhaba, naber, tanışalım mı vb mesajlara genelde cevap vermeden siliyorum. Çünkü çok sıkıldım bu aptal konuşmalardan. Nelerden hoşlanırsın diyor, birincisi sana ne ikincisi işim gücüm yok ayrı ayrı kırk kişiye hayat özeti mi geçeyim. Sevdiklerim benim için yeterli. Onların her sorusunu cevaplarım her mesajına yazarım onlar dışındakiler umrum dışı.
“Tamam, görüşürüz, hoşça kal” tarzı bir mesajsa görüldü bırakırım ve konuşacaksak bile başka zaman devam ederiz. Burada diğer kutusuna düşen sohbet amaçlı mesajların çoğunu okuyup cevapsız bırakıyorum. Instagram ve WhatsApp’ta konuştuğum kişiler belli zaten. Diğer mesajlara görüldü bile atmıyorum. Bunun nezaketsizlik olduğunu düşünmüyorum. Mesajlaşmak veya yeni biriyle tanışmak istemeyen birinin aldığı mesaja cevap verme mecburiyeti yok. Ha görüldü atmış, ha okumadan silmiş.
Görüldü atmam sevmem cevap veririm zaten beni rahatsız edecek türden mesaj atacak kişiler hayatımda olmaz. şu an sadece WhatsApp kullanıyorum diğer sosyal medyalarımı kapattım gereksiz vakit geçiriyorum diye, zaten orda da mesaj atan kişiler sevdiğim kişilerdir o nedenle görüldü atmam. en basiti bir arkadaşımın işi olsa o anda bana görüldü atsa üzülüyorum niye attı diye 😂kendim üzüldüğüm şeyi başkasına yapmam 😂
Ss'teki gibi yanit verilmesi gereken mesajlara goruldu atmak cidden saygisizlik ama karsi tarafinda bunu anlayip bence mesaj atmamasi gerek belli ki konusmak istemiyorum tabii ki istisnalar haric. Ama konu bittiyse bos yapmak yerine goruldu atmak yerindedir.
Gercekten merak ediyor olabilir goruldu atmak yerine sormasini istemedigini soyleyebilirsin ki karsi taraf anlasin kimseye vahiy inmiyor anlamayabilir karsi taraf
Ben bir çok mesaja görüldü atıyorum bir süre sonra. mesela konuşuyoruz böyle sohbet muhabbet bi anda görüldükçe bırakıyorum ben mesajlaşmayı seven bir insan deilim. Neden boyleyim bilmiyorum. bir çok arkadaşımda bana bu yüzden trip atıp durur. ama bu istemsizce olan bisi.
Sadece telegram ve watsab kullanıyorum okul gurubuna genelde görüldü atıyorum sadece ödevler ve sınavla ilgili paylaşım olduğu için diğerlerine kolay kolay görüldü atmam. Kendime yapılmasını sevmediğim şeyleri yapmak istemem karşımdaki kişiye...
Görüldü atılmasından hiç hoşlanmam. Bana genelde kısa kısa cevaplar ile mesaj atarlarsa ya da sonunda emoji atarlarsa görüldü atarım. Sanki ben onları zorla konuşturuyormuşum gibi.
İnternet & Teknoloji konusunda 771 cevap paylaştı.
Bence çok ayıp birşey eğer görüldü atıyorsan ve o an müsait değilsen sonra mutlaka yazmalısın fakat hoşuna gitmeyen bir kişiden geliyorsa hiç açmamak gerekir görüldü atmak bir insanın yüzüne telefon kapatmayla eş değerdir saygısızlıktır.
Sohbet bittiyse ve söylenecek kelime yoksa görüldü olabilir. Onun dışındaki konularda bana göre nezaketsizliktir. Kişi o an cevap veremeyecekse bile yoğun olduğunu geri dönüş yapması daha bir hoş olur.
İnternet & Teknoloji konusunda 543 cevap paylaştı.
Bir konu hakkında çok ısrar ediyorsa ve konu kısır döngü içerisine girdiyse tepki olarak mesaja cevap vermem nezaketsiz biri olarak beni görebilir ama buda tepkimi gösterme şeklim istediğini düşünebilir
Beni sinirlendiren arkadaşlarıma görüldü atarım. Yani aramızda bişey geçtikten bir iki gün sonra bişey olmamış gibi mesaj atması sinir eder beni. Bende görüldü atıp gördüğümü ama cevap verme zahmetine girmediğimi belirtirim.
Saygısızca birsey yazdiysa görüldü bile atmam direk silerim Ama ne yazdıysa yazdi bir nokta bile atsa dönerim ya Çünkü ben alınıyorum karsimdakide alinir diye düşünürüm
Henüz görüldü atıp bırakacak kadar samimiyetsiz ve gereksiz arkadaşlarım olmadı onun dışında kısa olsa bile cevap vermeye çalışıyorum ayrıca thumbnail 'deki sen misin 😂😂
Sohbetin ortasında çıkıp giden uzun süre yazmayan insanlara tahammülüm yok, konu bitmemişse görüldü atmayada anlam veremiyorum aşırı gıcık olurum öyle durumlarda
Hayatımda en nefret ettiğim şeydir 1. görüldü 2. egoist insanlar bu görüldü atan modellerde zaten egoist egosunu tatmin eden salaklardır kimse kusura bakmasın eğer bi insanla konuşmak istemiyorsan görüldü atarak tepkini belli edemezsin konuşmak istemiyorum hadi ordan git dersin anlar cevap vermemek acizlik ya vazgeçin artık sene 2021
Kimseye görüldü atmam genelde ama ona bozulduysam görüldü atarım ne yalan söyleyeyim.. görüldü atanlardan da nefret ediyorum konuşasım kaçıyor konuşmuyorum hatta 👌
Nezaketsizlik değil. Kabalık olmasın diye de her mesaja geri dönüş yapılmaz. Ben tanımadığım insanların mesajlarına geri dönüş yapmam. Çünkü sosyal medyayı birileriyle tanışmak amacıyla kullanmıyorum.
Yaaa üfff ne alaka ya biri sana bir şey dediğinde cevap vermezsen o biraz nezaketsizliğe girer ama sohbet bitmiş konuşma bitmiş görüldü atmak gayet doğal