Sosyal medyada belli başlı paylaşımlar birçok kullanıcıyı rahatsız ediyor ve hatta kullanıcılar bazı paylaşımları samimiyetsiz olarak nitelendiriyor. Bu tarz paylaşımlar son zamanlarda kullanıcıların dalga konusu olmuş ve sürekli bunun esprileri sosyal medya sayfalarında yayınlanıyor. - Sosyal medyada hangi paylaşımları samimiyetsiz olarak nitelendiriyorsunuz?
Sosyal medyada hangi paylaşımları samimiyetsiz olarak nitelendiriyorsunuz?
Instagram sayfalarinin "yeni akim" yazip paylastigi ucuz videolar ve altinda videoyla alakali hic yorum olmadigi gibi sadece kendi reklamlarini yapan diger takipciler. ooo yazanlar, gt yazanlar falan. Eskiden yorum okumanin bile keyfi vardi ama artik paylasimlar ve yorumlar bile takipci kasmak icin yapiliyor. Her 3 paylasimin 1'i de ayakkabi ve merdiven alti apachi kiyafetleri satan magazalarin reklamlariyla dolu. Dolandirici bile olsa sirf parasiyla oldugi icin herkesin reklamini yapiyor takipci sayisi birkac bin olan sayfalar bir yerlerini satacak yakinda. Bu yuzden sayfa ve buyuk takipcili kullanicilari takip etmeyi biraktim.
Attığı adımı story atan sonrasında bakın ikinci adımım bakın bu da üc eve kadar atıcam gibisinden dakika dakika yayında olanlara bir ayarım hayır yani bize ne, fotoğraf paylaşırsın anlarız da niye sanki sabah kalkıp akşam yatana kadar elinde telefonu değil de bizi gezdiriyomuş gibi yasıyosun. Neyse sakinim 😂😂😂
Kesinlikle sarahah gibi anonim soru sorma sitelerinden gelen soruları hikayeye atanlar yani bir de zaten uygulama anonim soru yeri anonim soru geliyo kız hikayeye atmış üstüne de cesaretin varsa dm den yaz falan ki zaten gelen sorulara verilen cevapların çoğu sanane , seni ilgilendirmez falan filan aşırı samimiyetsiz bence
Mutsuz olduğu halde mutluymuş gibi paylaşım yapan, çok kaliteli çok lüks bir hayat yaşıyormuş gibi gorgusuzce fotoğraflar videolar paylasan, sadece onlar ask yaşıyormuş gibi her anını paylasan çiftler bana samimiyetsiz geliyor 😒
Sağ elin verdiğini sol el görmemeli iken yaptıkları iyilikleri, yardımları, bağışları reklam etmeleri ( bu da yetmezmiş gibi yardım ettikleri kişinin resimlerini paylaşıp rencide etmeleri) bunları özellikle ünlüyüm diye geçinen medya soytarıları yapıyor
Biz mükemmel bir çiftiz bakın temalı zibilyon tane fotoğraf relationship goals etiketleri falan valla iğrenç ya neyi kanıtlamaya çalışıyor bu amipsiler hep merak etmişimdir
Instagram'ı birkaç ay önce açtım, daha önce kullanmıyordum. Bir tane uzaylı dansı var onu görmekten gina geldi, kendimi keseceğim artık. Sürekli akım videolari var, biri bitse diğeri başlıyor.
Surekli aşk dolu paylaşım yapanları. Bazıları var gelinlik damatlık gibi elbiseler giyip biryerlere gidiyorlar sırf foto cekilip instaya koymak için. Nasıl samimiyetsiz nasıll
Kesinlikle yemek paylaşımları, yahu o yemeği bana göstermek için yemiyorsunuz ki niye koyuyorsunuz diyorum hamile var canı çekecek alamayacak belki o an yiyen yemeyen var hep saçma gelmiştir
Yediğini içtiğini atanlar. Bir kere bile atmadım olan var olmayan var. bir de sürekli evlilik fotoğrafını atanlar tamam evlendin bitti. Sürekli aşk aşk yazıp koyanlarda sinir ediyor artık
Yemek masası paylaşımları. Banane senin sürekli ne yediğinden içtiğinden. Bir de alışveriş manhyaklarının sürekli yeni aldıklarını sergilemesi. Her ikisi de tam bir görgüsüzlük ve samimiyetsizlik.
Sürekli kendinden söz eden yok o nasıl yok bu nasıl olmuş bana diye aptalca paylaşım yapan insanlardan bence özgüven eksikliği hep bide mıç mıç olan sevgililer
Serum, whatsapp konuşma ekranı, telefonla görüşme süresi ss’i, araba teyibi , aynı poz aynı bakış aynı yer farklı gün ve farklı giysi selfiesi. Ama bunlarsız paylaşım yapamazlar tabi.
Genelde samimi geliyor da aşk mesk hiç samimi gelmiyor çok saçma aşk sevgi sözleri soruları var kafam almıyor cocukken bile dhaa güzel yaşardim ben aşkı milletten
Başkalarının ne paylaştığı beni ilgilendirmiyor. Tek canımı sıkan şey bu tecavüz olaylarında sosyal medyada ortalığı ayağa kaldırıp dakikalar sonra gülen tipler.
@HuzurRengi +1 değil 100 olsa veririm. Bir de hep mutluyuz her şey yolunda mesajı içeren paylaşımlar. Abi sorunsuz insan olsa hayat anlamsız diye kafasına sıkar kesinlikle.
Fotoğrafların altına yakın arkadaşlarının saçma sapan yorumlar atılması
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her anını paylaşan insanları sanki herkes onun tüm gün yaptıklarını çok merak ediyormuş gibi bı havası var hep onu sevmiyorum korkuyorum yarın öbür gün sictiklari bok*un da fotoğrafını paylaşıcaklar
En İyi Cevaplar