Serumlu kol fotoğrafı atan, sürekli arabasını çeken, müzik paylaşan kişiler itici geliyor. Bıktık arkadaşlar yapmayın şöyle şeyler azıcık büyüyün yoksa 5 kardeş geliyooooo.
Sosyal medyada nasıl paylaşım yapan insanlar size itici geliyor?
Hastayken hasta olduğunu belli eden ve kan bağışı yaparken foto atanlardan ışık hızıyla soğuyorum. Yani hasta olan kişi o an canının derdinde değil de gösteriş derdinde. Kan vermeye giden de Allah rızası için bir torba kan verecek onu bile göstere göstere yapıyor. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecekti güya, şimdi sosyal medyada yedi ceddimiz birden görüyor.
20 tane tek tip attim.. grup kurup profilimi duzeltmeme yardim istedim.. Şu an 2 fotom var 1 muzik var.. hepsini sildik 😅yani kisaca cok kafa yordum bu konuda dövme yemek araba sevgili luks seyler itici siradan olmak iyidir de eski hurda araba ile foto ceken kiz beni etkilemisti arabanin yeni olmamasi dogallik iyiydi ya erkek ise 1 futbol 1 spor 1 muzik 1 cafe oturusu 1 evde dogal serbest oturus arkadaslarla 1 foto 6 fotoyla kiz tavlayabilir can2828er insta yoruma acigim
Kocasının parasıyla kendi evinde kendine hayat kuran.. kocasının arabasıyla storyler atan Kocasının parasıyla kuafore gidip saclarina biner lira verip yaptırıp bakım sonrası hikaye paylaşan ilkokul mezunu ev hanımcıkları var... Bir de şu 20 yasnda sevgili bulup devamlı olarak her gun hikaye paylasan tipler aşırı itici
Mesela beş tane fotoyu aynı anda atan.. Birinde 32 dış, birinde tebessüm, birinde dudak büzme, birinde tepkisiz, birinde şaşırmış olarak aynı fotonun farklı yuz ifadelerini atanlar.. Birde her yediğimizi paylaşan herseyle hava atan sonradan görmeler yok mu ahhh.. Sosyal medyadan soğuma sebebim, tüm hesaplarımı kapatıp huzuru burada aramaya geldim resmen..
İlgi manyağı olduğunu fazla belli eden her türlü paylaşımdan. Bi kere fazla paylaşım yapanlar bile bana itici geliyor. Sanki başka hayatları yokmuş gibi
Gittiği her yeri her şeyi paylaşan çok gösteriş geliyo bana. Yakını vefat etmiş mezarın başında ağladığı fotoğrafı paylaşanı gördüm millet kafayı yemiş çok itici geliyor.
Hepsi. Özellikle yemek yapip paylaşan. Bi kere onu yapamayan var alamayan var. Aldığı kıyafetleri deneyip atanlar. Bi kere benim gibi genç kız olup başkasının eskisine muhtaç kızlar da var sizi görüp hepten depresyon komasına giriyoruz. Abimin dügününde bile yengemin abiyesini giydim. El insaf cidden. Bir de instada bu videolari gözüme gözüme sokuyor. Neyseki fakirim telefonumda yer kalmadı instayı sildim bende. Çok şükür.
Her yediğini içtiğini storye atanların ağzını burnunu kırmak istiyorum. Bi daha yiyemeyecek hale getirip bırakacaksın ibreti alem için. Görgüsüz embesiller.
Bence isteyen istediğini paylaşsın salın ya yok onu paylaşmasın yok bunu paylaşmasın bu insanlar ne paylaşacak arkadaşlar. Sosyal medya fasa fiso gerçek hayatta kodoman olmak önemli. Sosyal medya da herkes kral sanki.
Sürekli sevgilisiyle foto paylasanlar sürekli aynı seyi paylasanlar sürekli story atanlar sürekli araba videosu atanlar sürekli küfürlü yazı atanlar sürekli maçla alakalı şeyler paylaşanlar