Bakalım sonuç ne olacak?
Şarkıcı Tan'ın attığı mesajlar da ifşa oldu! Sosyal medyada aldığınız mesajları ifşa etmek doğru bir hareket midir?
Bakalım sonuç ne olacak?

Yaklaşımı ve üslubu sanki biraz kaba gibi. Öyle olmasaydı sanırım birazcık da olsa şansı olurdu. 😕
Şu an benim bile daha fazla şansım var.
Sapıklık, hakaret, küfür varsa evet yapılır ama yoksa engelle gitsin. Teşhire gerek yok.
Yani insanların tercihleri beni ilgilendirmez ama şaşırdım 😂 biz başka biliyorduk🙈
Sus kız.. Onlarda insan bizim gibi tek fark seçimleri...
Bu ne igrenclik.. Otel ayarlarim vs..
Daha fazlasını hakeder bu kişilik..
Adam gel seni becereyim dememiş ki. Orada tam olarak neyi kastettiğini bilmeden ön yargılı olmamak gerekir.
Cevap
101Cevap
Böyle çüklüler biraz parası ve gereksiz şöhreti var diye her kadın uygun meblağ ve şartlar karşılığı kollarına koşacak sanıyorlar.
Tabi biz bilemeyiz Tan buralara gelirken ne yollardan gecti, hangi cüzi meblağ karşılığında nelerinden vazgeçti.
Ama anladığımız kadarıyla varsa ahlakindan ve karakterlerinden geçmiş.
Sen tam bir erkek düşmanıymışsın. Bana takip isteği atmışsın. Senin gibi bir f*ministle , kendini bir şey zanneden egoist bir erkek düşmanı ile arkadaş bile olmak istemem. Engelledim seni.
Umurumda bile değilsin.
Bir kadına iltifat etmek bence güzel bir şey, normal şartlarda kadının da hoşuna gidecek kibar bir hareket, buraya kadar sorun yok ve sadece iltifat olsaydı kadının ifşa etmesi büyük terbiyesizlik olurdu.
Ama !!!
"Sen gel uçak biletini alırım, otel ayarlarım, başka her şeye okeyim"
Bu bu laf çok çirkin,
1- Sanki kadının parası yokmuş, kendi biletini, otelini ayarlayamacak biriymiş gibi küçümsemek olmuş.
2- Bu kadına kur yapmak iltifat etmek değil, diretk eskort muamelesi yapmak olmuş.
3- Kadının isteyip istemediğini sormamış, bu konuda bir cevap hakkı bile tanımamış.
O yüzden büyük terbiyesizlik.
Ama şu da var bazı kızlarda sadece edilen iltifatı bile ifşa edip iyi niyetli erkekleri rezil etmeye çalışyorlar, o da o kızların yaptığı terbiyesizlik.
Eğer bu montaj değil gerçekse bile Tan değil ifşa eden kız utansın. Tek amacı reklam. Ucuzluk akıyor her türlü..
Tanın yaptığını ben ayıp bulmuyorum. Tanımak isteyebilir. Hatta daha fazlasını da isteyebilir. Karşındaki kadın buna izin vermezse erkeğin yapabileceği hiçbir şey yoktur. Mesajına cevap vermeyebilirdi. Bu onun ne kadar ucuz bir kadın olduğunu gösteriyor bence
Sonra'da erkeklerden değer görmeyi bekliyorsunuz
Bak erkek yanlış yaptıysa, kadının o erkeğe doğruyu göstermesi gerekir bir erkeği kadın uslandırabilir çünkü tersine gittikçe o erkek daha da pislik olur.
Adam sana mesaj attıysa güzelce reddedeceksin yoluna bakacaksın
Ya bırakın şu erkekleri lekelemeyi her erkeğe sapık deyip,
sonra işinize gelince evlenmeyi
Bırakın erkeklerin peşini cidden böyle bakıyorsanız erkek milletine neden evlenip çocuk yapıyorsunuz
Ev için araba için değil mi Allah kahretsin hepinizi.
Bizim erkek milleti de önüne gelen kadını büyütüyor koruyor namus bekçiliğini yapıyor
Yapmayın kardeşim hiçbir kızın bekçiliğini, size selam vermeyi bile çok gören insanlara değer vermeyin.
Yaa bu erkeklerin üzerine oynamaktan vazgeçin artık bir kadın olarak karşımdakini basitlestireym derken kendinizi ucuzlastiriyorsnz
Helal olsun, teşekkürler. 👍
Bu adamin yaptigini sanmiyorum boyle bisey otel motel az cok taniriz onu Eskisehirden cıkma cok sahne alirdi daha populer olmadan once burada yonelimleride farkli degil 2008 de falan eskisehirde bir kizla birlikteydi ismide zerrin baya duygusal sarkilar yapti ona. cıkss inanmadık.
Lan iyi de bu adamlar da insan degil mi. napcak hoslandigi kadına telepati yoluyla mı açilcak. evrene mesaj gonderip o mesajin kariya sekmesini mi saglicak
Or*spuluk şu an bunun yaptığı Adam Hoşlanmış mesaj atmış bu tacizmi? Bu resmen reklam yapmak ''aaa bakın Tan bana yürüdü okadar güzelim ki'' reklamı !!!
Ya şu olayın aynısını Karius'a da yaptılar. Yapmayın kardeşim ya. Hayır tamam verdin cevabını rencide etmeye millete anons etmene ne gerek var. Egodan mı geliyo bu davranışlar hayırdır.
Bu Türk kadınları Danimarka da yasasalar bile eğitim alsalar da hiç degismiyorlar. Hepsi aynı kafada. Ifsa edip prim sağlamak nedir? Ha eğer cinsel organını atsa ifşa et müstehak ama adam tanışmak istemiş. Sanki kızlar ünlü türk erkeklerine mesaj atmıyor. Erkekler kalkıp ifşa ediyor mu? Ne saçma sapan bir ego tatmini.
Böyle bir kadına gelen mesajların haddi hesabı yoktur ki şu sitede yeni üye okan ve fotoğrafı bile olmayan pembeliye gelrn mesajlar bile bilinen şey.
Onları ifşa etmiyor, bir şarkıcıyı ifşa ediyorsa, tanınmak için abartıya kaçmadan yeterli bir gayret bence.
Ki bunun gerçeklik payı da tartışılır.
Bu yazışmanın doğru olduğunu sanmıyorum çünkü Tan'ın bu kadar abazan biri olduğunu düşünmüyorum.. Hadi diyelim ki öyle bu kadar acemice ve böyle saçma bir üslupla tanışma faslına giriş yapacağını sanmıyorum.. Muhtemelen katakulli veya tezgahtır ama insanoğlu bu belli de olmaz..
Kadında fark edilmeyecek gibi değil ki Maşşallah. Aurası olsun hoş duruşu olsun gelsin ben de bilet alayım ya da dur en iyisi gideyim oraya ama dur kadın ya tatile geldiyse neyse azıcık daha yavşayayım direk yatak muhabbetine girmeyeyim gelin buraya otel de ayarlarım Ne sevişmesi canım önce bişeyler içerdik neyse Hayır mı dur hemen avukatı arayayım bunlar montaj diyeyim inanırlar bana hee bakarsın. Tazminat alırım ünlüyüm ben
Maksat tanınmış birinden mesaj almis olup bunu nasıl prime ceviririm bıdı bıdısı
Sosyal medyadan veya internet ortamından hiçbir şekilde beni zora sokacak girişimlerde bulunmam; bulunulmasını da tavsiye etmem. Birine mesaj atıyorsanız, resim gönderiyorsanız, önemli bir şey paylaşıyorsanız BİLİN Kİ bu başkalarının eline geçebilir. Bu düşünceyle davranırsanız böyle kepaze olmazsınız. Belki de doğruluğu ıspatlanamayacak veya belki de gerçekten manipüle edilmiş bir capstir.
Adam gelmiş, iltifat etmiş ve çıkma teklifinde bulunmuş; ilk mesajında da belli. O zaman neden geri döndün mesajına?
Ki; tavrında ve üslubunda bir terbiyesizlik de yok.
Benim burada gördüğüm tek gariplik; '' ne oldum delisi '' olup koltuklarının kabarmasıyla birilerini ifşa derdine düşen biridir.
herkes istediğini yapmakta özgür tabi başkasının özgürlüğüne kadar adamla kadın arasında geçen konuşmaların yayılması adamım özgürlüğünü kısıtlayan bir hareket oluyor bu durumda da yanlış bir hareket ve yapılmaması gerekiyor bu sadece kendi özgüvenini tatmin etmek için veya da bir popülerlik kazanmak için yapılmış bir şey olduğunu düşünüyorum
Bu taciz olayınıda Bunada taciz diyenler oluyor. Neyse burda yanlış kötü bir tutum görmedim altı üstü tanımak istiyorum diye bildirmiş. Normal bir durum kadının amacıda belli bana tan bile teklif etti demek ve ego kasnak için yapılmış ucuz hareket. Hakaret küfür ya da tehdit gibi ısrarvari şeyler olsa belki dayanamadı derim ama yok. Ucuz insanlar
Adam kızı tanımak istediğini söylemiş kız reddetmiş. Sonrası yok. Bence adamın yaptığı çok yanlış veya taciz olarak adlandırılacak birşey yok.
Yazık olmuş kimse kimseye güvenmesin herkes evinde otursun yani
Her yaptığı ifşalanacaksa bu bekarlar nasıl evlenecek yahu Tan adına üzüldüm.
Erkek düşmanı f*ministlerin yaptıklarından dolayı kızların yüzde en az yüzde 60 ı evlenemeyecek zaten. Mgtow akımı çığ gibi büyüyor.
@ _TuMuGu_ Rica ederim.
Mesajın sonunda Tan'ın sağ eli doluymuş belliki.
Demek ki neymiş? Bu işler sadece Ks'de gelişmiyormuş :D
İfşa yinede güzel değil..
Tanışmak isteyebilir ne var bunda
Herkese göstermeye çalışmak niye? Ego tatmini için başarılı bir yöntem tebrik ederim 👍👍 Baya kaliteli kadınmış, kezbanmış
Mesajlardan anlaşıldığına göre kadın yatmış adamla şimdi de ego kasıyor.
Adam direk otel muhabbetine girebiliyorsa yattıkları aşikar
canım o kadar çok ki burda. Sanki kadının akrabaları. Sorulan sorulardan zeka seviyeleri belli zaten
Bu kişi Tan değil de kendi halinde bir adam olsaydı da ifşa edecek miydi? Yalan dolan egosu tavana yapismistir !
Millet yorumlarda Tanın yazdıklarında bir şey yok kadının yaptığı ayıp falan yazmış vayamınakoyim ne kadar modern ne kadar geniş 1 ülkeye donustuk biz böyle. adam resmen kadını s1kmek istediğini yazmış ulan daha nasıl taciz olacak aminakoyim sapiklarin yazdığı cümleleri yazmış
Ister montaj olsun, ister montaj olmasin. Adam ahlaksiz teklifte mi bulunmus? Iltifat etmis, tanismak istedigini soylemis. Siradan bir insan olsaydi karsisinda, "S. git yaa, sen kimsin de bana yazabiliyosun?" derdi.
Ama karsisindaki unlu olunca, bu kari milletinin bir yerleri kalkiyor, gidip ifsa ediyor. Ulan sen bu adami ifsa ediyosun da , acaba kimlerle yatip kalkiyosun. Su hayatta kimseye deger vermiceksin
Adam yanlış bir şey söylememiş, bunu neden paylaşmış ki kadın? Ama Tan Taşçı'nın avukatının "yasal yollara" başvurma isteğini de anlamadım. Yaptıysan yaptım de, herkesin yaptığı şey, ayıp da değil yani. 😂
Insan dank diye bunu yazmaz ona varana kadar ne yazdığını neden atmamış
Bencede tan bu isleri bilmiyecek adammi. Direk hadi yatağa. Bence kadin popi olmak icin kullanmis tan i ifşa davasi acmali tan.
Valla kim ne yaparsa yapsın ama bu kızlar çok fenalar fizigin aklımda kaldı diyor
Girmeden nasıl desin m_k
Gormeden
Gormeden de der fotoğrafları cok merak uyandiracak cinsten değil :D lakin reklam yapmis kadin. mesaj atmaya korkar olduk ya aaaa
Atmayın ozmn bok mu var😂☺
Yalniz mi olelim mecbur da napalim
Ben öyle dusunmuyorum hep yek gezecen aslinda parayı kazanıp sonra çatır çatır yiyecen.
bir sıkıntı var yaşlanınca kim bakar😂çocuk yok torun yok
Aynen oyle olmuyor iste. Sonu yok. Düzgün hayat istiyor insan. Kovala kovala nereye kadsr kovala :)
Onu bunu bırak da en iyi hayatı şeyma subaşı yaşıyor ye iç gez çocuk da var torun da olur onun
Birtek başkasının kocasından hamile kalmak kötü
Gerisi iyi hayatı
Tam yasamalık 😂😂
Hmm ok :)
Çok basit bir hareket..
Gerçekten karakterli biri bunun reklamını yapmaz!
İfşa etmek suçtur. Bunu bir tek feministler ve kezbanlar yapıyor. Nefret ediyorum bu tarz kızlardan. Kendilerini bir şey zannediyorlar. En normal konuşmayı bile ifşa ediyorlar. İğrençsiniz. Hiçbir mesaj ifşa edilmemeli. Sosyal medyada istemediğiniz kişileri engelleme, mesajlarını silme, tanımadığınız kişilerden mesaj almama hakkına sahipsiniz. Sırf sizinle tanışmak istiyor diye bu kadar ego yapıp, kompleks yapmak ergenliktir.
@Clemine Adam gel seni becereyim dememiş ki. Orada tam olarak neyi kastettiğini bilmeden ön yargılı olmamak gerekir. Bu kadar ön yargılı olmanın altında yatan düşünce içindeki erkek düşmanlığı , yani f*minist olmandır.
Mongol kız ya , nesi taciz bunun medeni şekilde konuşmuşlar kızda istememiş aptal mı ne işte böyle gereksiz duyar kasmaya çalışan kızlar yüzünden türkiyede feminizm yıkık bir görüş olarak zayıf temellerle ilerliyo gg izi
Tan’ı zevkli bir adam sanardım şunun nesine yürümüş ki 😀 kızda tam kasıntı ifşalayınca ne oluyorsa
İnsanlar tanışmak amaçlı birbirine mesaj atabilir ama üslup önemli. Üslup hoş olmamış ama ifşa kelimesi altında adamı itibarsızlaştırmak da hoş değil. Kibarca reddetmişsin bunu ortalığa saçmanın amacı nedir koca bir soru işareti.
Tabiki photoshop bu beş dakikasını almaz insanın 😄😄 bir kere güzel bir kı bile degil tan neden okadar agız eğsin 🤚🏻
Madem taciz bu, sormazlarmı adama o zaman niye kabul ettin mesajı ve cevap verdin diye...
Artık herkes çıldırya.
Bunlarında işleri güçleri hava atmak adam sana iltifat etmiş teklifte bulunmuş kabul etmezsen etme nedir bu ifşa? bana kimler kimler yazıyor işte ben böyle muhtesemim algısı yaratmak amaç. siz bir b. k sunuz hem de kokuşmuş bir b. k
Ünlüysen açık vermemen gerekir. Tam acemi işçiliği olmuş.
Topluma karşı ünlü kimliğini zedeledi bence
Zaten daha önceden fingirdemişler sanırım fiziği falan adamın aklında kaldığına göre ve adamın otel ayarlarım demeye cesaret ettiğine göre.. 😂
Şimdi de ego kasıyor..
al işte all hadi bakıyım bu yüzyılda açıkla bu olayı kadından tiksinmeyi geçtim insanlar sapıklaşıyo bul bulabilrisen çareyi
Daha önce de bir yabancı bir futbolcuyu aynı şekilde ifşalamıştı. Sosyal medya da karşı cinsin böyle oyunları erkeklerin tarafından hiç iyi karşılanmıyor bilmeniz gerekli artık. İki kişinin arasındaki mesajlar sosyal medyada ifşalanması etik değil.
Bu kelimeyi pek sevmem ama tam bir kezbanlık örneği bence. Adamın üstünden nasıl da prim yapmış. Adam da salak böyle bir kezoya kaliteli kadınsın felan demiş. Kesin yatağa atmak için yağlayıp ballamıştır.
Bana da yapan olmuştu evine davet etmişti ben üsttelemedim konuyu kapattım bence bayanlar alısmalı böyle şeylere
Kadının yaptığı çok yanlış bu taciz değil ki adam hoşlandığını ve görüşmek istediğini söylemiş. Eğer hayır dedikten sonra rahatsız etse o zaman taciz olur.
İfşa yanlış bir davranış. Sanırım buda bir furya olmaya başladı. Bu tür mesajlar herzaman olur. Biri teklif ediyor diğeri reddediyor. İkili arasında kalmalı bu konular. Bizleri yani 3. Kişileri ilgilendiren bişey değil kanımca.
Olayı yorumlarsak; adamın kullandığı kelimeler çok yanlış, küstahlık fışkırıyor. Kadının bunu paşlaşması da yanlış bence, egosuna yenik düşmüş. Sonuç olarak karşılıklı saçmalamışlar. Hadi bye.
Ya tamam adam biraz yürümüş vs ama bunu ifşa olsun diye degil de birilerini kıskandirmak icin yapiyodur bence😂
Bak bak ne kadar güzel kadin tan bile dm atmiş desinler diyr böyle çekip. paylaşıyo 😂
Hayır denilen bir kadına ısrar elbette doğru değil ama kadınında bu işten prim yapıyor olması fazla hesaplı geldi bana
'tan gibi kaliteli bir sarkici böyle bişey yapmaz yalanladi zaten yapsa bile kadinin yaptığı ağır kezbanlik ve ego tatmini
Bunlarin hepsi duck Layne cetesnn isi hskshsnksjsjskns
İrıspi diyesim var iftira günah kızım ya. Hoş adam yapmış da olabilir gayet doğal bekar adam sonuçta para var imkan var kariyeri yerinde sanatçı olunca yapılmaz diye bir şey yok.
Ünlü olunca İnstagram'dan yürümek yasak mı oluyor? Taciz nerede acaba burada? Danimarka'da yaşıyorum deyince verilen cevap uzağı yakın ederim olmuş. Hayır, birlikteliğim var dese neyse...
Çok saçma insanlar nasıl tanışacak peki bir yerden bir sohbet başlaması lazım ki arkadaşlık olsun tan kötü bir şey yapmamış bence istemediysen neden rezil etmeye çalışıyorsun adamı
Yani ne var bunda hoşlanmış olabilir. Gayet normal ilk defa mı DM den mesaj aldı o kadın. Hemen hemen her genç kadına DM den nasılsın vs muhabbet açmak isteyen çok her birini böyle ifşa mı etti? Tan yaptı veya yapmadı yaptıysa yadırgayacak bir durum yok istemediğini söylemişsin zaten. Ayrıca taciz bunun neresinde bunun adı tacizse insanlar duygularını birbirlerine nasıl açacaklar birliktelikler evlilikler nasıl kurulacak?
Kaliteli kadın!?
Ne yani Tan bey o kadın kaliteli de diğerleri kalitesiz mi?
Bilmiyorsanız kadınlar yürümeyi gelin öğretelim.
yani şimdi cem yılmaz diyor ya yalanı söyleyebilene yalancı demezsin çünkü söyleyebilmiştir diye :D çapkınlığı yapabilene de bir şey denmiyor ama yapamayan böyle durumlara düşüyor 🤔
Sacma sapan seyler anasini satayim sırf dikkat cekmek icin hayir demissin zaten yayinlamaya ne gerek var adam kolundan tutup goturmucek ya
Kızlar bence fazla zorlamayın. Bu işin sonunda size hiç mesaj atan kaliteli kullanıcılar kalmayacak, sadece anonim takılan abazalara yarar.
Türk hatunun da uzak duracaksın abicim ya vezir ediyor ya da rezil en çok ta rezil olursun böyle liv tyler' a atsaydın akşam yemeğine çıkardın.
Otel kısmına kadar adam haklı diyecektim de, o biraz şey teklif olmamış mı tan cığım... Tan yeri ağardı
Adam gel seni becereyim dememiş ki. Orada tam olarak neyi kastettiğini bilmeden ön yargılı olmamak gerekir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar