Pantene Altın Kelebek ödül töreninde “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde yarışan adaylardan 4 tanesi. Peki sizin favori oyuncunuz hangisi? Oy vermek istiyorsanız https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal buraya tık tık.
Hazal Kaya <3
Serenay Sarıkaya <3
Birce Akalay <3
Dilan Deniz Çiçek <3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Altın Kelebek Ödülü "En İyi Kadın Oyuncu" kategorisinde favori oyuncunuz hangisi?
Dilan Deniz Çiçek, bu listeye nasil girer ya? Mesele oyunculuk ise ya ben dizi sektorunu bilmedigimden diger kadin oyuncularin bundan cok daha kotu oldugunu dusunemedim cunku sadece cukur izliyorum ya da burda oyunculugu salla tutan dizilerin guzel oyuncularini koyalim buraya denmis. Bu kadinin bu listeye girmesi oyunculuk meslegine hakarettir herkes oyuncu olabilir onemli olan tip demektir, oyuncu olsam dava acarim o derece mal bir hareket
Serenay la kimse aşık atamaz Dilan Deniz çiçek Hazal kaya da iyi ama Hazal Kaya çok yapmacık ağlıyor mesela sinir ediyor insanı ağlarken bir insan bu kadar yapmacık aglayabilir aglatmasinlar bence
Kızın anne ve babası ayrı, bir de şimdi kızın annesi kanser. Odun falan deyip canımızı sıkma, sözlerine dikkat et. Herkesin kendini ifade etme biçimi farklı, Hazal’da böyle biri. Değiştiremezsiniz, beğenmiyorsan izleme.
@Seneşittirbendemek Keanu Reeves'in annesi eskorttu babası ise onu terketmişti. Tüm bunlara rağmen herifin acitasyon yaptığını gördün mü ki bana bunları söylüyorsun?
Ayrıca kendisinin fanı olduğumu nereden çıkardın oyunculuğuna denk geldiğim bir sinema dizisi olamaz mı?
Kız acıtasyon falan yapmıyor. Yaşamış olduğu olaylar aynı olabilir ama bu durumun yan etkileri herkeste farklı görülür. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. İnsanları yargılarken daha geniş açıdan bak bundan sonra.
oyunculuğun güzellikle pek alakası yokki. Bkm ye bakın mesela en iyi yetenek Ersin korkuttu tip ortada. Bayan olarak bence en iyi tehlikeli karım dizisindeki kız adını hatırlamıyorum. bide demet Özdemir de çok yetenekli.
İrem Helvacıoğlu bence. Bunlar yıllardır var ve hepsi yeterince rolünün hakkını veriyor. Fakat irem helvacıoğlu'nun nefes rolünü bunlar yapabilir mi diye düşünüyorum (çünkü gerçekten zor ve emek isteyen bir rol) olsa olsa avlu daki deniz yapabilir.
En İyi Cevaplar