İkisini de sevmem birbirinden şımarıklar.. ille de biri oynayacaksan umarım afrayı seçerler en azından handeden iyi oyunculuğu. Hande kötü oyunculuğu ile o kadar eleştiri alıp dalga geçilirken nasıl oluyor da hala rol teklifi gidiyor anlayabilmiş değilim. İstemiyor işte seyirci bu neyin kafası yapımcılardaki 🤤
Güzelliğe göre oyuncu seçilen bir ülkede televizyon sektörünün bu kadar kalitesiz rezil durumda olması çok doğal işte görüyorsunuz rezil oyunculuğu olanlar bir obje olarak kullanılıp üstlerinden haksız para kazanılıyor çok kötü bir durumda ülke ve zihniyet maalesef.
Kesinlikle bizim ajanstan gelip seçerlerken falan var ya görünce insanlıktan utandım kadınlara direk obje olarak bakılıpda seçiyorlardı. İşin kötüsü kadınların da para için bu duruma razı olması
Buna erkekler de dahil yani. Ben olsam para için o öpüşme sevişme sahnelerine asla razı gelmem. Sırf para için namus elden gidiyor. Yönetmenin oyuncağı gibiler. Yönetmen ne derse onu yapıyorlar. Yok öpüşme sahnesi yakınlaşma sahnesi iğrenç yani
Kesinlikle öyle medenileştirme adı altında iğrençleştirne kampanyası zaten gelen değirmenin parasınında nerden hangi ülkelerden geldiğini çok iyi bilyoruz. Bir nesli böyle bozuyor ve para da kazanmaya devam ediyorlar olay bu
Bunlar da hiç mi Allah korkusu yok anlamıyorum. Allah, Kuran-ı Kerim de televizyon ile alakalı bir meslek olmadığını belirtti ve günah da ayrıca. Ben olsam içim biraz olsun titrer, düşünürüm yani. Hatta o gün oje sürecektim sırf Allah ojeyi yasak kıldığı için sürmeye çekindim ne kadar sürmek istesemde. Bunlar ne bileyim tuhaf yani sadece bu dünyaya odaklanmışlar sanırsın hiç ölmeyecekler
Afra Saraçoğlu’nun oyunculuğu Hande’ye göre baya iyi o olmalı bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında afra daha yetenekli hande erçelden. Oyunculuğu güzel. Kendide güzel 😄 Ama bana bir soğuk geliyor nedense anlayamadığım bir soğukluk var. Yinede afranın olmasını tercih ederim ama
En İyi Cevaplar