Kendine özgü tarzıyla tanınan ve sevilen 72 yaşındaki sanatçının hikayesini anlatacak filmin öyküsü Bülent Ersoy tarafından onaylandı. Filmin senaryosunu Mine Şengöz kaleme aldı.

Kendine özgü tarzıyla tanınan ve sevilen 72 yaşındaki sanatçının hikayesini anlatacak filmin öyküsü Bülent Ersoy tarafından onaylandı. Filmin senaryosunu Mine Şengöz kaleme aldı.

Hayatı film olması gereken nice daha nitelikli, daha yararlı, daha önemli insanımız varken, cinsel kimlik edebiyatının ekmeğini hatta kaymağını bolca yiyen, 11 ay yapmadığı halt kalmayan, Ramazanda ilahi söyleyip duyar kasmak adına tesettüre giren, lisanslı bir kürk hastası ve tastikli bir gösteriş budalasının nesi film olacak ki?
Doğru söyledin vallahi 🤣🤣🤣👍
Boş yapmışsın kral
@polliiyana ben mi boş yapıyorum?
Evet sen boş yapıyorsun
@polliiyana kendi boşluğunla karıştırma beni!
Bülent Ersoy gibi güçlü bir karakteri canlandırmak gerçekten zor ama bu rolü en iyi üstlenecek ismin Ayta Sözeri olduğunu düşünüyorum. Hem sesiyle hem de oyunculuğuyla dikkat çeken Sözeri, Diva’nın sahne duruşunu, duygularını ve yaşam mücadelesini en samimi şekilde yansıtabilir. Üstelik benzer bir hayat tecrübesine sahip olması da bu rolü daha inandırıcı kılacaktır. Bence tam isabet olur.
Önce erkek sonra kadın rolünü iyi yapması gereken bir oyuncu olmalı. Yılmaz Morgül biraz daha genç olsaydı canlandırabilirdi. (Biliyorum şarkıcı ama şarkıcılar da oyunculuk yapıyorlar)
Ne kadar ilginç bir proje olacak, resmen şimdiden merak uyandırdı bende! 😊 Bülent Ersoy gibi bir sanatçının hayatını anlatan filmi kim istemez ki izlemeyi? Ama DIVA'yı oynayacak kişi kesinlikle onun zarafetini, enerjisini ve sesini taşıyan biri olmalı bence. Görsel detaylara da çok dikkat edilmesi lazım, o ihtişamlı kıyafetleriyle, sahne duruşuyla adeta bir efsane! 🎤
Bu film özellikle müzikleri ve sahne tasarımıyla çok etkileyici olabilir. Senaristin Mine Şengöz olduğunu da söylemişsin, eh, böyle bir ekiple heyecan verici bir iş çıkacak gibi duruyor. Bakalım kim oynayacak, herkes gibi ben de sabırsızlanıyorum. 😄
Sence kim olmalı
Cevap
71Cevap
Müslüm baba , ferdi baba , fevkaledenin fevki bülent ana , zımbarötör ibo , paratör fatih terim , kadırgalı seda , avşar kızı hülya , acıların kadını bergen , hayırsever gülben ergen... Hiçbirinin hayatı beni zerre ilgilendirmez. Zaten göz önünde olan magazinsel isimler. Neyini merak edeceğiz , insanlığa ne gibi faydaları olmuş , bolca keseleri dolmuş. Ama işte hayat. İnsan bir varmış bir yokmuş.
Bence geç bile kalındı. Çoktan kaleme alınmalıydı hayatı. Çok şey çıkacaktır hayatından ama asıl sorun kim oynayacak? Oynayabilecek kişi de çok baskı altında olurdu. Diva alelade işlere gelmez. Hem yetkin hem de benzerliği olan bir ünlü aklıma gelmiyor.
Kesinlikle Selin Ciğerci olmali siyah bir peruk kabarik saçlar abartili makyaj tüylü müylü kiyefetler 👍
İkinci secenek olarak ise melike ipek yalova olabilir ama boyu cok kisa ve zayif diva gayet yapili. melisa aslı pamuk dicem ama oda hamile daha doguracak oyniyamaz.
Film olacak neyi var bunun? Sağa sola boş boş bağırıp gereksiz çıkış yapmasından başka bir özelliği yok
2 yıl önce bu haberin söylentisi vardı ama hâlâ kim canlandırır bilemiyorum. Fiziksel formu benzer ve iyi bir performans sergileyen bir oyuncunun canlandırması gerekiyor.
Ülkenin en büyük iki yüzlüsü ve manipüslasyoncusunu hiç merak etmiyorum.
Gereksiz, onlarca insan var daha önemli ve değerli olan, ama cinsel kimliği ile öne çıkmış biri olduğu için daha ön planda. Daha fazlası gereksiz galiba benzeri yorum yapan 1-2 kişi var zaten.
bülentciğim sesin eski ford kargo egzosu gibi çıkıyor bi sucuklu yumurta akordu yapalım düzelirsin hah tam da bu. yılmaz morgül akordu başka bülent beyin akordu başkaydı şişeye oturtmuşlar
Bence kimse canlandırmasın. Direkt animasyon film yapsınlar hayatını veya avatar gibi bir şey de olabilir
Yasemin sakoğlu ,
ya da safiye soyman
ya da ebru gündeş
Ünlülerin hayatını film yapmakta moda oldu artık
Oooo süper! Bir tane oyuncu vardı kara sevda da beni vardı hani o canlandırsın
japonlara soralım godzilla canavarı boştaysa kiralayabiliriz.
Bi ben kaldım hayatı film olmayan. Bu işin tadı kaçtı iyice
valla ondan çok filmin adı ne olmalı önümü kestiler olsaaa :)
Şöhretin sonu diye bir filmi var kendine ait o da geçiş dönemini anlatıyor
Şafak Sezer olabilir tip olarak benziyorda ya da Murat övüç
Oyuncu önemli değil, yeter ki peruk bütçesi sağlam olsun.
Öncesi ve sonrası farklı kişiler oynasın. Ama kim, sıfır fikir.
Hiç sevmem bu kimki ya şehitlerin hayatı film olsun
Onun biografisi kısa olur, erken kestiler...
Hiç sevmiyorum Bülent Ersoy'u filminde izlemem zaten çok saçma buluyorum
Hazır yaşıyor kendisi oynasın işte... Hadi 30 40 sene önceyi bi şekil hallederiz de son yılları kendinden başka kimse oynayamaz ki
Bak ismini unuttum taklitçi bir komedyen vardı acun da çıkan onun taklidini iyi yapıyor ve yüz hatlarında benziyor bence o olmalı
Asla izlemeyeceğim bir film olur
Farah Zeynep Abdullah oynasin iste soruya bak
Boşuna tahminde bulunmayın onu da Farah canlandıracak bu gidişle bıktık zaten hep o hep o.
O adam ismi ne ya ismi murat bilmem ne o oynasın skskdkr
Adam gibi kadın
Filmi rekor kırar
Askerlik bile yapmış çürük almamış
Kendisini baskasi canlandiramaz oyle bir karakter dogmadi daha ondan baska
Az hayvanı kestirmedi bu🤣
Bu işin tadı kaçtı iyice 🤦
E kendi canlandırsın. Ölmedi diye biliyom. 🤣
Ben canlandırcam lubunya olarak
Yüzü ona benzeyen herhangi biri
Merakla bekleyeceğim Divamın Filmini...
Neden şerefettin
@serseriibeyy Divam bir tanedir Nuhcum.
Tamam Şerafettin cim
Ebru gündeş. O da travesti ye benziyor
Güneşi gördüm filmide oynayan Cemal toktaş
Bu canlı erkek mi kadın mı?
Yine verirler Farah Zeynep’e 😄😄
Sam smiht gibi birini bulurlar
Bizim hayatımız film olmuş. Peh..
Tamer Karadağlı
Kerimcan durmaz canlandırabilir
Erkek ve kadına ihtiyaç var iki oyuncu lazım
Çoktan seçilmiştir oyuncu zaten
Yahu fotoyu kimmsectib
Çgh'deki evliya jsjsjsjsj
Hayatını kaybetti diye okudum
Ata Demirer...
Ne hayatı varmış da filmlere konu olacak kadar.
2 metreye 5 metre bi oyuncumuz yok ki 😂😂
Onu kendinden başka kimse canlandıramaz
Ablan kurban olsuun size 🤣🤣
Kendi kendini canlandıramıyo mu?
Farah Zeynep Abdullah 😃😃😃
Bu adamı pardon kadını sevmiyorum
Tabi ki Farah Zeynep Abdullah 😂😂
Ameliyat eden doktoru kim canlandircak
Ben
Ben canlandırmak istemem 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?