Gözde oyunculardan Hande Erçel ve Demet Özdemir yurtdışında en güzel bulunan Türk oyunculardan seçildiler. Senin en güzel bulduğun oyuncu kim?

Gözde oyunculardan Hande Erçel ve Demet Özdemir yurtdışında en güzel bulunan Türk oyunculardan seçildiler. Senin en güzel bulduğun oyuncu kim?

Bu Oyuncu Bozuntulari Zirveye Çıkardılar Oylelerine Ne denir ki Zerre Gram Akıl yok Sanki Başarılı Oyuncu olsalar öpüşmekten sevgili yapma rollerinden başka ne roller de bulunuyorlar Bizim halk gerçekten Oyuncudan anlamıyor
Cevap
9Cevap
Demet özdemir bana nedense güzel çekici gelmiyor hatta sanki bana kötülük yapmış gibi itici geliyor 😂
Ikiside güzel değil bence ama hande ercelin bi çekiciliği havası var bence. Demet özdemirde o da yok.
İkisini topla bir tane sen etmezler 😘🌹
🙏🏻😘
Bana ikisi de abartılacak kadar güzel gelmiyor.. ama illa birini seçmem gerekirse ııı kararsız kaldım handeyi seçeyim
Ikisi de güzel değil hadi Hande'nin azıcık gideri var da Demet ne yahu! Her ne kadar hareketleri saçma gelse de Merve Bolugur'u güzel buluyorum ben
Yani tamam estetikle vs. bir yere geldiler ama "en güzel" demek için bence çok daha güzel olmak gerek
Bu ara gündemde çok olmasada Birce akalay ve Rojda Demirer i begeniyorum. Yasemin Özilhan da güzel
Sürekli bunlar abartılıyor bir sürü güzel oyuncu varken
Handeyi zirveye kim oturttu? Yok öyle bir şey. İnsanların ben sevmedigi ünlülerden birisidir o.
Yüzünü beğendiğim tuana türkay mı ne öyle biri vardı aklıma o geldi şimdi
Bunlar da iyi abartıldı, Meryem Uzerli gibi kadınlar varken
Güzel oldukları için değil pembe dizilerde oynadıkları için meşhurlar
Gayete güzeller
Türkiyede hem oyunculuk hem de güzellik konusunda ikisiyle kapışacak bir ton oyuncu var. Kesinlikle geldikleri noktayı haketmiyorlar
Onu bilemem belki vardır
Estetikten ağızlarını kapatamıyorlar. Estetik güzelleri. Birini seçeceksem Demet derim.
Bnce ikiside bi b*ka yaramıyor.
Ayrica ikiside estetikli ve çok bakımlı doğal gelsinler onlardan daha güzel kızlar var sürekli hande erçel onu görmekten biktim 😒😒😒
Bu ne sinir
@aktrisjsjsn ya sınır değil sürekli hande erçel aferdersiniz o 'ne b*k ya ondan daha güzel ünlüler var
Hande erçelde güzeldir
Beni demet özdemire benzetirler bennde böyle soğuk ve suratsız duruyorum bazen
İkisi de güzel değil djdjdjdj
Damla Colbay çok güzel
asena keskinci der susarım..
İkisi de güzel değil Hande bi tık
Demet Özdemir dişi olduğunu hissettiren bir tip
Demet'i beğenmiyorum diğeri iyi
tuba Büyüküstün hepsini s.. er atar
estetiksiz halleri öyle deildi
ikisi de itici geliyor
Demet özdemir