Hande Erçel Rusya'da ElleGirl dergisinde en şık kadınların arasına giren tek Türk oldu.Listede Hande Erçel dışında; Hailey Bieber, Kendall Jenner, Dua Lipa, Bella Hadid, Zendaya, HoYeon Jung gibi isimler de mevcut.Peki siz Hande Erçel'i Türkiye'nin şık kadını olarak görüyor musunuz? Listeye girebilecek başka biri daha var mıydı?
Hande Erçel Türkiye'nin en şık kadını seçildi! Hande Erçel'in tarzını beğeniyor musunuz?
Bu kadını tamam ben de seviyorum ama neden abartılıyor hâlâ anlamıyorum. Güzellik görecelidir. Tatlı geliyordu kilolu hali daha güzeldi bence. Dünyanın en güzel kadını olarak da seçildi, neye göre seçiyorlar, gerçekten tuhaf. Fazla yorum gelmemesinden de anlaşılmıştır bence :d
Hande erceli zaten seçen secene. Bi hic olup nası bu kadar seciliyo, insanlar kendilerine mi benzetiyolar acaba. Ben de tıpkı onun gibi bir hicim o yuzden favorim hande onu destekliyorum benzerlikten oturu gibi..
İlgini çıkmıyorsa magazin kategorisini takip etme. Sanki ben dışında herkes aşırı ciddi konular konuşuyor. Ne alaka yani? İnsanlar birbirinin işine karışmayı bırakınca, sorunu yanlış yerde aramayı bırakınca muasır medeniyetler seviyesini ulaşacağız.
Ben eleştiriye açığım. Yorum kutusunu boşuna koymuyorlar. Herkes fikrini söyleyebilir. Geçen yine Magazin konu başlığında çok yapıcı ve ağır eleştiri aldım ve buna rağmen yorumu yapan kişiye teşekkür ettim. Fakat sizin yorumunuz alakasız. Her gün ciddi konular mı konuşulmalı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu kadını tamam ben de seviyorum ama neden abartılıyor hâlâ anlamıyorum. Güzellik görecelidir. Tatlı geliyordu kilolu hali daha güzeldi bence. Dünyanın en güzel kadını olarak da seçildi, neye göre seçiyorlar, gerçekten tuhaf. Fazla yorum gelmemesinden de anlaşılmıştır bence :d
Hande erceli zaten seçen secene. Bi hic olup nası bu kadar seciliyo, insanlar kendilerine mi benzetiyolar acaba. Ben de tıpkı onun gibi bir hicim o yuzden favorim hande onu destekliyorum benzerlikten oturu gibi..
Bence daha şıkları var gündemde fazlaca bulununca bir yakıştırma yapmışlar bence
Memleketin yegane sorunu
Sütyen takmak zorundamiyiz
Regl olmak ayıp mi
Boyu mu işlevi mi
Hande erçel güzel mi tarzı nasıl
İnsallah cevaplarini bulunca muassir medeniytler seviyesine ulascaz
İlgini çıkmıyorsa magazin kategorisini takip etme. Sanki ben dışında herkes aşırı ciddi konular konuşuyor. Ne alaka yani? İnsanlar birbirinin işine karışmayı bırakınca, sorunu yanlış yerde aramayı bırakınca muasır medeniyetler seviyesini ulaşacağız.
Kişisel konusmadim siz niye uzerinize alindiniz?
Soruyu soran benim ondan galiba
Sorduğumuz her soruyu üzerimize almayalim o halde 😉 soru soruyorsak her şeye de açık olmak lazım iyi akşamlar.
Ben eleştiriye açığım. Yorum kutusunu boşuna koymuyorlar. Herkes fikrini söyleyebilir. Geçen yine Magazin konu başlığında çok yapıcı ve ağır eleştiri aldım ve buna rağmen yorumu yapan kişiye teşekkür ettim. Fakat sizin yorumunuz alakasız. Her gün ciddi konular mı konuşulmalı?
Acaba günde bilmem kac kez bu sorulara maruz kaldigimiz icin olabilir mi tenzih ederek söyluyorum..
Neyse uzatmanin anlami yok
Aslında ben de aynı soruları görmekten sıkılıyorum, o yüzden söylediyseniz kusura bakmayın. İyi akşamlar.
Sorun yok iyi akşamlar 💐
Kendince sık bence. Dünyanın en şık kadını seçilecek kadar da değil
Bende o kadar sponsor bulsam bende şık olurum. Yanağını bile aldırdı kadın. Bir de fotoğraf çekmesini bilen var.
Yani şık kadın tabi de bot mu attılar ne yaptılar acaba diğer adaylar Kibariye değil sonuçta 😅
Tek Türk olmuş ise ya diğerlerini görmüyorlar ya torpil var.
Hiç beğenmiyorum kendisini millet ne meraklı arkadaş
ünlü biri olduğu için seçilmiştir..
bence hayır..
Ruslarda kara kaşlı kara gözlü yok da ondan seçilmiştir. Giydiklerini bile hatırlamıyorum. Akılda kalıcı bir tarzı olsa hatırlardım.
O kadar parayı bende kazansam şık olurdum :D
Hayır Beğenmiyorum Tabikide
Valla hiç ilgimi çekmiyor
Ondan daha sık ünlü biliyorum ben.
Kendine göre şık bir kadın
Güzel kadın hakediyor olmalı.
Bu sitede hatta şu an yorum yapan kadnlar arasnda bundan güzelleri var
Kim aday olmuş da kiminle yarışmış, saçmalık
Evet
Hayır beğenmiyorum
Güzel
Ben çok beğeniyorum