Victoria's Secret seçmelerine katılan ilk Türk olan Dilan Çiçek Deniz sizce elemeleri geçebilecek mi? Kendisini Victoria's Secret defilesinde görecek miyiz?
Victoria's Secret'ın ilk Türk melek adayı Dilan Çiçek Deniz, elemeleri geçer mi sizce?
Bir markanın küçük bir modeli olmak için verilen uğraş, açıkçası gözlerimi kamaştırıyor. O kadar önemli, o kadar faydalı bir konu ki, tüm Türkiye olarak nefeslerimizi tutarak ilerlemeyi takip etmeliyiz. Aramızdan bir emperyal terör markasına model çıkardığımız esnada, tüm sorunlarımız çözülecektir. Bize marka, bize üretim, bize fikirler ne lazım, aramızdan bir model çıkarsak yeterli. Sizi geri kafalı budalalar!
zor gibime geliyor, bir Türk ün geçmesini isterim elbette. Ama bence Victoria's Secret defilelerini izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Dilan Çiçek Deniz onların yanında fazla sönük kalıyor bence, onun yerine daha güzel bir model gönderilebilirdi bence.
Bu kızı geçen hafta magazinciler çekmişti sadece boyu var vücut hattı yok hoş VS mankenlerinde göğüs yok tahta gibiler ama bu kızda kalçada yok yüzü desen estetikle bile bir şeye benzemiyor bilemedim yani yine de hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden.
Ya bu kızı ben niye beğenmiyorum? İtici buluyorum kendisini. Hele o çukurun ilk iki 3 bölüm hariç oyunculuğu her çıktığı sahneyi hızlandırıp izledim. Ağlarken bile gözleri gülüyor, bir de öyle ahım şahım bir güzelliği yok bence diğerlerine bakarak
Geçemez hiç bir sınavı. Arkadaşlar bir Sara Sampaio ya bir bakın. Bir kıyaslama yapın. Fizik desen yeteri kadar iyi değil. Yüz güzelliğide çok iyi değil. Türkler geçemez demiyorum ama sizce de orda kabul edilme ihtimali daha yüksek olan Türk Kadını yok mu? Ünlü olmayan çoğu kız daha iyi fiziğe ve yüze sahip. Bu kızda ise yetenek ve şans faktörü var
@Minikkarınca11 Hakkını yememek adına öyle dedim. Tamamen gömülecek birisi değil. Ha oyunculuk meselesine gelirsek tabiki ondan iyi tonlarca aktör var. Lakin dil bilgisinin olması, kendini geliştirmek adına yaptıkları yani emek yadsınamaz.
Bence geçemez. Victoria's Secret böylu olan ve daha güzel kızlar katılıyor.. ki , hak ediyolar katılmayı Ama dilan'ın öylşe şahım bir güzelliği yok makyajla olalir makyajsız pek bişiye benzemiyor zannetmiyorum. Belki de sevgilisinden dolayı defileye girebilir diye düşünüyorum.. onun haricinde bilmiyorum...
Türk, Müslüman ise değerlidir. Değilse bir şey ifade etmiyor benim için. İster VS ye çıksın ister çıplak çıksın. Türk demem ben buna Hem nereden biliyoruz Türk olduğunu? TC vatandaşı olan herkes Türk mu oluyor? Bu ülkede kimliğinde Ahmet yazan bolca Agop var. Hem de tahmin edemeyecegin kadar...
Türk kökenli bir bayanın veya her hangi bir bayanın , bahsedilen sektörde dişiliği ve seksiliğini elin erkeklerinin önünde giysileri sergileyerek geçimini sağlaması hiçte hoş değil.
Bayanın değeri ve özel oluşu bu şekilde erezyona uğratılmamalı..
bayan demeniz, kadın kelimesini aşağılıyor. bayan, herhangi bir yönden, "kadın" kelimesini daha kibar bir biçimde nitelemesi için üretilmiş yavan bir kelime ama gerçek öyle değil. Kadın, kadındır. Bayan değil. Kadın. K-A-D-I-N
Açıklaman için teşekkür ederim, cevabından bir vurgulayışını baz alarak cevabımı yansıtayım : ( bayan demeniz, kadın kelimesini aşağılıyor. ) senin düşüncen bu, önemli olan hitaptaki niyettir..
@cenkahmet3838 ben denizi onaylama üzeri cevabın için sağol..
Bazı köylerde : Yaşca büyük kadına : ''KOCAKARI''denir, ancak bu hitapta kötü niyet ve aşşağılama kesinlikle yoktur.. Adam gibi adam olanın hitabıda hoştur evlenince eşiyle ömürlük vefalı ilişkiside hoştur..
Bu kızı miss exclusive'nin, backstage'de gördüm, iki ötemde oturuyordu. Catwalk, sponsor kıyafet modelliği için gelmişti. Ciddi manada çok şirin, sürekli gülen, ama tizli kahkası ile kulaklarımı fazlası ile tırmalamıştır. Makyaj yapılırken robotik olarak durduğumuz için, ani kahkası sıçramama neden oldu çoğu kez. İyi iltifat ediyor ama. Mutlu etti çok. :)
ya Dilan miss turkey de 2 ci olunca ben izlemistim bu kiz kazanir demistim ama Amine oldu birinci o zaman Dilan yeniydi daha cok tatli ve masumdu guzel gulumsemesi vardi hala oyle ama sanki masumlugu kaybetmis filan ama gecmesini dilerim bu kizda o potansiyel var
Beğenmiyorum, bana göre ortalama bir güzelliği var. Pek çok ünlümüz bu kızdan çok daha güzel. Ama geçmesini çok isterim. Böylece dünyada tanınan bir markada Türkleri temsil eder. Victoria Secret'da Dilandan daha az güzel olanlar var.
Boyu felan tutuyor tabi, sınırın ucuna yakın birde yoğun ışık altında 30 saniyede neler yapabilir bilmiyorum. O yoğun ışıkta makyajsız tüm vücüdü gözler önüne serilecek ben geçebileceğini düşünüyorum açıkcası. Hatta net geçer diyebilirim
Fizik olsun yüz güzelliği olsun yeterli seviye de değil. Çekici bir yanı da yok. Torpil alması gerekir o da malum olaylar döner yoksa giremez. Şahsen onun yerinde olsam girmezdim çünkü ülkemizde ondan kat kat güzel daha çok kadın var.
Ordakiler gibi değil yapma bir gülüşü var orda sahnede bu kızın gülüşünden soğurlar ondan ayrıa bir kere Türkiye den yani kesin almazlar sırf Türkiye diye
Melek olmakla model olmak farklı şeyler. Geçse de ilk türk melek olmayacaktı. Ilk türk podyum modeli olacaktı. Markanın 14 tane falan meleği var tabi emekli oldu biri geçen.
Hayatımda bukadar çirkin itici bir tip görmedim. Ve victoria secret’ta olacak. Şaka gibi. Çağla Şikel, Tülin Şahin dururken bu tipi nasıl Türkiye ‘yi temsilen gönderirler aklım almıyor. Midem bulandı🤮🤮
Bizim türk kızlarını avrupalı kızlarla karşılaştırdık mı gayet güzeller zaten giyim konusunda taş çıkarırlar. Moda tarzı olmayan kızlar çoğunlukla , bizimkiler abartmasa zaten süper olacak...
Babam bu kıza çirkin diyordu hep karşı çıkmıştım demek ki haklıyım 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sokakta bundan on kat güzellerini görüyorum ya gerçekten tuhaf bir ülkeyiz güzelleri seçmeyi bile beceremiyoruz kim seçiyorsa artık beceremiyorlar Cidden
En İyi Cevaplar