Tülin Şahin Victoria Secret Show'da yürüyecek ilk Türk manken oldu! Sizce gerçekten podyumda olmayı hak ediyor mu?Sivas'lı Cindy lakaplı güzel mankenin bu yıl Çin'de gerçekleşecek olan Victoria Secret Show'da yürüyeceği ortaya çıktı. VS'ın pembe halısında ilk defa bir Türk manken yürüyecek. Açıkçası heyecanla bekliyoruz 🙌🏻🙌🏻 Gigi Hadid'in Çin'e girme yasağı olduğu için açılan boşluğu Tülin Şahin ile doldurmuşlar. Ayrıca Show'da sahne alması beklenilen Katy Perry de Çin'e giriş yasağı olduğu için sahne alamayacak.
Tülin Şahin Victoria Secret Show'da yürüyecek ilk Türk manken oldu! Sizce gerçekten podyumda olmayı hak ediyor mu?
Öncelikle mankenlik konusunda hep zayıf arandığını ve genellikle uzun boy tercih edildiğini biliyorum.
Kadın dediğin yani güzellik açısından ve duruş açısından (kişiden kişiye göre değişir) bana göre balık etli olmasıdır. Balık etli olup, tonlarca güzel Türk kızımız var. Neden onlar denenmedi de bu kişi denendi sorgulamak, sormak ve araştırmak lazım.
Bana göre övülecek bir kız değil. Daha gösterişli ve mankenliğe daha uygun kızlar aranmalıydı. Victoria Secret çok büyük bir marka ve daha iyi alternatifler bulsaydı daha farklı düşünebilirdim.
@Agresif_hatun_ Hep kıskançliklarindan. Hadi kizlari anladim da erkeklere ne oluyor.
Kizlarsoruyor üyeleri genel olarak cahil ve basit insanlardır. Geçen adam yoruma hayirlısı yazmış 54 kişi eksilemis. Beyinleri gelişimini tamamlamadan doğmuş bunlar
Bilemedim. Eski eşi çok beyefendi bir adamdı kariyeri için yıllarca çocuk yapmadı vücudum bozulur diyerek eşi de doğal olarak bu kadından ayrıldı. Tek yönlü biri yani hem kariyer yaparım hem çocuğuma bakarım gibi bir kabiliyeti olmadığı için diğer yabancı modellere bu podyumları daha çok yakıştırıyorum onlarda böyle katı kompleksler yok hatta önceliği kadınlığına, annelikleri oluyor genelde
Hak ediyor. Daha önce de bir Türk manken yürüdü, sanırım ama Türkleri sadece yürütüyorlar, kadroya almıyorlar, nedense:) Televizyonda da yayınlamıyorlar zaten Türklerin yürüdüklerini. Çağla Şikel ya da Cansu Taşkın da vücut olarak yakışırdı, bence. Özellikle Cansu Taşkın karakter olarak her ne kadar iyi olmasa da vücut olarak Victoria Secret mankenlerine bile taş çıkarır. *Gecen bol olsun.*
Aman ne buyuk lutuf bu malkarisi yaslandi birilerinin torpiliyle oraya girmis hem nice guzeller varken o malkarisi nieee yuzu deigrenc hic sevmiom yuzu ölmus gibi duruo hem boyle sacma sapan seylerle bizi yonetio insan gibi birseyde ulkemizi temsil etseler sasarim
victoria secretta güzelliğe değil yeteneğe bakıyorlar kate upton neden melek değil kadın dünyanın en Seksi kadını mı ne seçilmişti yd 2. mi ne olmuştu bu kadın giremiyor tülin şahin çok mu güzel e güzel kadın tabi hak ediyor mu podyumda bunu herkese göstericek
Normal şartlar altında bence v. s. Bizim ülkeye manken aramaya gelmezdi ama gigi nin durumu düşünülünce sanki müslüman ve ortadoğu kökenli mankenlerin önü kesiliyor gibi bir algı olmasın diye seçilmiş olabilir diye bir fikir aklıma gelmedi değil
Tabi ki hakediyor. Bu işi hakkıyla yapan tek Türk model Tülin Şahin zaten. Podyumların en güzel, en klas, en kaliteli, en coll, en başarılı mankeni Tülin Şahin. Ondan başkasına nasip olsaydı üzülürdüm.
Ne kadar kezo varsa eksilemiş "hak ediyo" diyenleri. AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA Koca g. tlü boş insanlarsınız. Eğlendim gece gece
Katy Perry ‘nin yerini de sivaslı hadise doldursun 😀
Tülin Şahin adına çok sevindim. Şu an bana pekte katkısı olmayacak bir olay için sevindiğimi farkettim. Yine de mutluyum :) Umarım kariyer basamaklarını çıkmaya devam eder.
Bence hak ediyor... işiyle ilgili çok istikrarlı ve disiplinli biri. Diğer mankenlerde görmediğim kadar çok hırslı. özel hayatını pek fazla ortaya dökmemesi de yine bir + bence..:)
Haketmiş ki seçilmiş. Ben bu kadını duruşuyla işleriyle severim. Hakkından da gelir. Ancak bana kalsaydı bu seçim Didem Soydan’ı seçerdim herhalde. Muazzam seksi bir kadın.
Tülin Şahin gelmiş 40 yaşına , 18-25'lik çıtır ve güzel hatunlar varken bunu neden seçiyorlar anlamıyorum. Hani güzel bir şeyde değil 😂 Yıldız Tilbenin az değişik versiyonu 😂
Ama bu kadım 36 yasında. Ve victoria's secret bildiğim kadarıyla 30 yaşından büyük mankenleri almıyor. Adriana lima falan kıdemli olduğu için hala markada
Zaten kibirli, kendini beğenmiş bir kadın iyice havalara girer çok kötü olmuş bu üzüldüm açıkçası torpilli kendisi insan yalaka olunca her yerden iş kapıyor.
Çıtırlıkla olsaydı bu işler VS kadrosunun yaş ortalaması 35 olmazdı canım benim :)) Bu işler güzelliğin yanında kalite ve tecrübeye bakıyo biraz da. Tülin Şahin’den başkası da tırt kalırdı. İsabetli bir karar olmuş.
Yalnız vs'nin yaş ortalaması 35 değil@cadıleyta Saysana kaç tane 35inde manken var o platformada. Adriana lima, alessandra ambrosio. Hadi diyelim bir iki tane daha. Ayrıca vs, çalısacağı mankenlerde 18-30 yaş arası arıyor. 30 yasını geçmis olanlar zaten markanın kıdemli melekleri. Uzun yıllardır çalıstığı isimler. Ayrıca show 26 kasım'da. Ama tülin şahin 20 kasımdaki pink carpet'ta yürüycek. Yani melek olmuyor. Sadece yürüycek.
@Mila_Gros Güzelliği ve mesleki kariyeriyle öne çıkanların yaş ortalaması 30 üzeri. Tülin Şahin ordaki biçok mankenden çok daha güzel çok daha başarılı bir model. Tabiki ki Türk olduğu için diğerleri kadar uluslararası platformlarda ismi duyulmuyo maalesef. Ayrıca kimse Tülin Şahin VS kadrosuna dahil oldu demedi :)) O platformda yürümeyi hakeden tek Türk model Tülin Şahin olabilirdi dedim ki oldu da 👍🏼
Ilk yorumundaki cümleni okumalısın. Yazdığın şey Vs kadrosunun yaş ortalaması 35 olmazdı. Hen türk olmasıyla alakası yok. Yani türkler alınmıyor diye bir şey yok. Hiç bir türk kızı kalkıp da ben de o isimlerden biri oluyum diye çabalamıyor. Mesela kalkıp da herkes brezilyalı manken aramıyor. Ordan hayal kurup çıkanlar hakettikleri yerlere geliyor. Yani mümkünse şu türküz mağduruz imajından bir kurtulmak lazım
@Mila_Gros Canım benim konuşmuş ya da cevap vermiş olmak için yorum yapmazsan neyin ne olduğunu anlarsın. İlk yorumum görüş sahibinin çıtırlar dururken neden Tülin Şahin alınmış cümlesine istinaden bir atıftı. Sonuçta VS kadrosunun tümü genç olmamakla beraber 35 yaş üstü nice modellerin yürüdüğü bir podyuma çıkması için yaşının engel olabilicek bir durum olmadığıyla alakalıydı. Kimse Tülin Şahin melek oldu da demedi onu da kendi kendine yorumladın kendi has algınla. Irk ayrımına gelince tabi ki bununla da çok alakası var. Tülin Şahin çok istedi ama onu almadılar diyen de olmadı. Ama istese de siyasi engele muhakkak takılırdı, buna çok eminim. Bu kişisel bir düşünce değil bilinen bir gerçek her şeyden önce. Tülin Şahin’in tercihi olmadığı da aşikar elbette. Ve altını çizdiğim esas konu “Tülin Şahin’nin “yaşına rağmen” VS modellerinin birçoğundan çok çok daha başarılı bir model olduğu”idi. O podyumu da VS namı ya da ününü de hakettiğiydi.
Şu her konuyu orasından çekip burasından uzatarak karşıt görüşte bulunmuş olmayı marifet saymaktan da vazgeçin. Neyin savaşını veriyosun Allasenn yaa :))
Dediğin şeyin tek bir anlamı var yalnız. Madem demek istediğin şey farklı; o zaman onu da açıklıycaksın. En baştan açıklıycaksın sonradan ben şöyle demek istedim falan diye değil.
@Mila_Gros Kızım ruh hastası mısın? Ben sana neyi neden ne sebeple hangi niyetle neye dayanarak söylediğimi açık delille sunmak zorunda mıyım? :)) Bu neyin kafası? Neyin kuyruk acısını yaşıyosun, neyin hazımsızlığı, neyin dramı? Git bir kendine gel yaa. Uzattığı muhabbete bak. Deli midir nedir
Turkse hakediyordur biz Turkler istedigimiz zaman herseyin hakkindan geliriz helal olsun Tulin arkandayiz bak Metine kapti Adrianayi demek ki bizim yapamayacagimiz sey yok
En İyi Cevaplar