Türk erkekleri neden öküz? :/?

Bizim bu türk erkekleri neden devamli maco halere girip birinin onlara kilibik ya da herhangibi bir lakab takilmasindan bukdr rahatsiz oluyorlar? Hata eslerine bile bazen öküz gibi davranmayi becere biliyorlar? - bu neden ileri geliyor? 🧐
Güncellemeler
+1 yıl
insanlar nekdr yanlis yerlere cekmeyi biliyorlar - benim kast etigim erkeklerin eslerine / kari koca iliskilerine ! olan tavirlari !

Kadinlar da erkekler gibi artik 40 Saat calisiyorlar ! ve yinede eve geldiklerinde tüm ev isleri onlara bakiyor! erkekler ise - sadece gelip ayaklarini uzatip yemeklerini yiyorlar.. ve kadin, casmasir, bulasik ütü temizlik derken - 24 saat calisiyor. bu nasil bir is bu nasil bir adalet? sorarim size? hemen herseyi öyle kötü ve gicik bir sekilde algilamayin !
Türk erkekleri neden öküz? :/?
Cevapla