Şebnem Ferah, aynı dönemde aynı ülkede yaşıyor olmaktan onur ve mutluluk duyduğum nadir insanlardan. Kırık dökük hissettiğimde sesinde şifa bulduğum, gönül telimi titreten dokunaklı ezgileriyle en sevdiklerimi aklıma düşüren sonra da sevilenlerle mesafeleri kapatma vesilesi sunan bereketli bir kaynak. Onun müziği her dönem, en derin yaralarıma pansuman olmuştur. Şebo benim için; yorgun düşünce gölgesine sığındığım ağaç, dibe vurdukça kullandığım, inattan umut damıtma reçetesi, hüznümü başkalarını incitmeden yaşamanın anahtarı, yargılanma korkusu yaşamadan dertleştiğim sırdaş. Keşke onu anlatmaya,2003'te dediği gibi KELİMELER YETSE. İyi ki doğmuş ve iyi ki müziğe olan turkusunun izini sürmüş. Notalar onunla güzel. ☺🎶🎸
bahar şenliklerinde bizim okula gelmişti muhteşem bir ses ekibi var... çünkü ğlatformu tam tersi yönde kurdular adamlar resmen sesin gidiş yönün bile hesaplıyor... ayrıca febnem canlı perfomansta bile kliplerindeki gibi... iyi ki doğmuş. adı şebnem değil de yabancı olsaydı dünyaca ünlü olurdu.
Şebonun yeri bambaşka ilk göz ağrılarımdan , sesi 1000 oktav gücünde tüm kampüsü mikrofonsuz inletebilecek bir kapasitede kraliçe şuraya ablası için yazdığı şarkıyı bırakıyorum
O benim lise yıllarım , o benim anlam veremediğim duygularımın sesi. İyi ki doğmuş bu güzel kadın. Siz benden önce davranmışsınız, konuyu ben açacaktım. Umarım uzun yıllar o güzel sesini duymaya devam ederiz.
En İyi Cevaplar