Sadece bir parça düşünen aklı çalışan bile bunun sadece beğeni amacıyla yapılmış palavra olduğunu anlar. Memluk Türkiye devletiyle Osmanlı savaş öncesi yavuz çölde birden atından inmiş emeklemiş. Soranlara görmüyor musunuz önümde Peygamberimiz gidiyorken ben nasıl ata binebilirim? demiş miş. Yalan bu ya sormazlar mı adama : Peygamberimiz 2 Müslümana barışın mı derdi savaşın mı?
ne yazıkki Türkiyede, sırf popüler olmak için bu tarz dini şeyleri yayan yazarlar var, ve konu din olunca insanlar karşıda çıkamıyor çünkü kafir ilan ediliyorlar. inanmayınız Tanrı çalışmayana hakkını vermez helede bu tarz abartı olaylar atalarımıza bir hakarettir onların başarılarınıda gölgelemiş olur bu tarz şeyler, bunu daha eski tarihlerde skolastik düşünce zamanlarında avrupalılar yapardı...
Siz Alevilerin Yavuz Sultan Selim efendimize ne kadar düşman oldugunuzu biliyoruz.
İslam aleminin 94% Sunni olduguna göre çogunluk olan 94%müslümanların sevdigi ve Türklerin ilk Halifesi olan padişaha neden hakaret ediyorsunuz?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne sünni ne şii ne alevi bir görüşüm yok. Sadece Müslümanım bu kadar. Kurandan uzaklaşan millet tarikat cemaatle birbirinden ayrı düştü. Sende düşünme yeteneği yok. Bu yüzden sana açık diyorum. Tarikatlar ve mezhepler baş belası bir oyun
Ben açık olsam ne fark eder engellediğim kimselerin bile görüşü olsun diye böyle yaptım. Bu beden bu dünya geçici. Sen asıl kaynak Kuran varken şarlatanlarla oyalanma bence. Milletten Allah rızası için diyerek bağış toplayıp yüklü miktarda para kaldırıp sonra lüks içinde yaşayıp fakirliği açlığı överler ancak. Bunlarla da kalmayıp şeyhlerini övmekten başka ne faydaları oldu? Kuran okumanı bile istemezler. Çünkü asıl yol orada apaçık yazıyor. Ve en güzel en kolay yoldur.
En İyi Cevaplar