AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
3 sene gittim.
2100
2800
3000
' den 7900 TL araba alırdım lan :(
:(( haklsın sen ünv git bir hazır para yede ev alırısn o daha çok koyar :))
Devlet okulları sınavlarda ne zaman daha başarılı olursa dersaneler de o zaman kapatılmalı...Henüz değil..
Kapatılmalı. Eğitimin önemini devlet okullarında hissettirmeleri gerekir.
Bu dershane mevzusu hukumet cemaat kavgasndan baska bisey degil arz talep meselezi sen okulda insan gibi egitim vversen gitmeyiz oralara tabi. Eger dershaneler kapanirsa dershaneler kacak gocek dolayli yolla gene kurulur fiyatlari da iki belki uc artar
Hükümet yanlısı değilim ama kapatılsa iyi olur aslında. Zenginin çocuğuyla fakirin çocuğu arasında tam olmasa da bir eşitlik sağlanmış olur. Rekabet artar.
kapatılmalı nedne dıceksenız kımse lısede egıtıme onemsemıyor ogrencı lısedekı dersını yapamzsa nasıl olsa dersanede ogrenırım deyıp lıseyı pek fazla takmıyor:) bu yuzden kapatılmalı ama gel gorkı cemaatınde yayılması bu sekılde engellenecek gulen cemaatının:)
Okullar , dershanelere oranla daha başarısız. Eğitim ve öğretim daha kötü okullarda. Eğer dershaneler kapatılırsa çok büyük bir oran ile üniversite kazanımı düşecektir.
o iyi ya azerbaycanda bir dershane var bir yili nerdeyse 6000tl
üniversitye sınavla girilen her ülkede var demmeki bu sistem :)) sen azerimisin
evet)) ama ben dershaneye gitmedim, ozel ders aldim yani(ogretmenlerden onlarin evlerinde)
o kadar parayı dersaneye vermektense özle ders daha mantıklı :))) bende bir sene yakın azerbaycanda yaşadım :)
vaay iyiymis, yani ozel dersde paha ama, bir ozel ders en az 120tl.hatta bir ogretmenim vardi fizikten nerdeyse 220tl
of of :) o da pahalıymış ya
Hayır kapatılmamalı zengin her zaman özel öğretmen tutar fazla para verir işni götürür ama orta sınıf özel öğretmen tutamaz o yüzden kapatılmamalı
Meslek lisesi çıkışlı bir insan olarak kapatılmasın diyorum.
:) niye gizli cevap verdin ki böyle insanı bişey i merak ettim :)
çok ayıp demi
8000 tl ye tüm derslerden özel ders veririm. Ve üniversite kazanma garantisini de veririm. Kazanamadığı takdirde para iade garantisi de veririm. Ve bu üniversiteler odtü ve hacettepe'den biri olur.
8000 çok kardeşim senelk özel okulla il o kadar almıyor
20.000 TL YE YAZILAN VARDIŞ DOSTUM YUKARDA YAZIYO :)
Senin arkadaşının gittiği dershane onları ayakta s.kiyormuş.Ortalama dershane fiyatları 2.500 TL ile 3.500 TL'dir.Erken kayıt, eski öğrenci indirimi, başarı indirimi ile bu fiyatlar yarı yarıya azalıyor.
Kesinlikle kapatılmalı, çomağın ucu kendilerine dokununca viyaklamalarını izlemek çok zevkli :D
Başbakan bu konuda sonuna kadar haklı, dersaneler kapatılacak o kadar!
hüloooooooo
Hayır kapatılmamalı çünkü okulda eğitime düzgünce önem verilmiyor zaten okulda ki öğretmen ders işlesede para alıyor ders işlemesede para alıyor.
Millet keyfindenmi dershaneye gidiyor?Okullarda verilen eğitimler yeterli değil bizim geçen sene Edebiyat dersimiz tam 6 hafta boştu sonraa Dershaneler kapansın diyorlar ulan ne yapalım biz o zaman
Dershaneler para batağıdır. Çünkü öğrenciler müşteri, aileler mağdur, dershane sahipleri patron, öğretmenler köle.
walla ogretmenler kole degil :) çok iyi maaş alanları biliyorum tamam kotü de alan var ama çömezler
Ben hiç iyi para alan tanımadım. Bugüne kadar 10 dershane öğretmeni tanıdığımda varsa 9'u parasını geç veya parça parça alıyor, 1'i ise zamanında alsa bile çok az alıyor.
ben kpss dersanesine gidiyorum ögretmeni ünv bir abimiz :) tarih hocası ve 4000 tl alıyo :)
Senin abin seni kandırmış. Araştır, çok az para alındığını göreceksin.
kandırmaz emin ol :) az maaş alanlar var ama parayı getirenlerde var :)
Hocalar 50 yaşında olup hale kara kaplı ile derse gelirse okullar düzelmez devlet dersaneleri kapatacagına okulların kadrosunu güncellesin sitem...
sen önce eğitimini düzelt sonra cemaatle kavgaya girip kapatırsın dershaneleri insanların başını yakıcaklar inat uğruna
evet parası olmayanlar geri kalıyo dershaneye gidenlerden ne kadar çalışsada yetişemiyo dershane hızına sınavlarına kapansa herkes eşit şartlarda yapabildiği gibi gide
liseyi bitirip üni yi ilk yıl kazanamayanlar ne yapacaklar kapatılırsa
hükümetin cemaate bu kadar çalıştığı yeter bence kapatılsın ne alaka bilmiyorum ama kapatılsın :D
yok kapatılmasın..bir çoğu bir boktan anlamayan öğretmenlerin eline düştümü bu millet.. fuhuş karşılığı, para karşılığı,tehdit şantajla not veren hoca sayısı çığ gibi büyür..
dershaneler kapatılmamalı ama her bütçeye uyacak dershanede olmalı bence sonuçta gidebilen var gidemeyen var
O zaman okulda adam akıllı eğitim versinler, öğrencilerde dershaneye gitme ihtiyacı duymasın arkadaş. Neden kapatılıyor ki dershane? Bence kesinlikle kapatılmamalı!
Bence dershanede okumak daha iyi webde hiç bir b0k öğretmediler bana :(
Bence kapatılmalı ama o kadar öğretmen nolcakya off
kapatılsın.zaten okul öğrencinin bayağı bir zamanını alıyor. öğrenciye sosyalleşme imkanı kalmıyor arkadaş.ne öyle köle gib hayat.şimdi ben dersnaye 3 ay gitiiim baktım sarmadı. ben bıraktım odtü ' yü kaandım.bırakmayan avuçlarnı yaladılar :))
dershaneler eğitim yetersizliğinden var eğitim iyi olsaydı ülkede dershaneler açılmazdı.İlk önce kendine bakmalı milli eğitim bakanı
Ya dershaneler, ya da okullar kapatılsın. Okullar sınav sistemine öğrenci hazırlayamıyor. Dershaneler de robot yetiştiriyor.
üni okuyonlar vardır aramızda dersleri hoca anlattıgımı için geçiyoruz yoksa gerçekten çalıştıgmız içinmi? bence sen çalışırsan olur sen çalışmazsan hiçbirşey olmaz. millet psikolojik olarak gidiyor.
çünkü artık iş eğitimi aştı herkes ticarethane gözüyle bakıyo olaya
Kapatılmamalı , eğitim sistemi ortada .
Hede hödö .
kapatılmamalı doğu ile batı arasında ki ayrımcılığı kapatıyorlar.
sonraki dönem için geçerli bu dönem rahatca okuyabilirsin
Evet kapatılmalı, cemaatler için örgütlenme yuvası haline geliyor.
Tabiki kapatılmalı önceden dershanemi vardı başarıli bir öğrenci kendide çalışabilir .
evet kapatılmalı hele şu köfez lan 3 yıldır peşimi bırakmadılar adamlara resmen*in gidin diyorum adamlar hala mesaj atıyo arıyo lan yeter 3 yıl olmuş 3 yıl hala peşimdesiniz. lanet olsun o körfeze gittiğim 1 yıla
özel okula çevrilince değişen ne olacak?
adi degişcek :)) yine aynı
pahalı ama kimse silah zoruyla gitmiyo ki kapatmak çözüm değil
kapatılmalı ama henüz değil 500000 öğrenci 0 çekti matematikten dersane olmasa ikiye katlanır bu sayı . önce sistem düzeltilmeli yani
Ben istanbuldayım finaldeyim verdiğim para 3.000
özel sınıfın parası 8000 tl miş :) oda finalde ank da:)
özelse tamam
okullara nitelikli eğitim gelince kapatılmalı
kesinlikle :) zaten tam bu noktada birleşiyo herkes
yani hiçbi zaman:D
ya dersanelerı kapatsınlar ya da okulları.
dersaneler bence :)
yanı olması gereken bu.dersaneler çoğaldığından berı okullardakı eğitimin kalıtesı düştü.
Tabiki kapatılsın. Devlet okulundakiler bize haksızlık olucak diyor. Kolejlerdekiler yüksek alıcak diye. Ama dershane olursada durumu yetmeyen öğrenciler olucak. Bana göre Devlet okulu için ayrı kolej için ayrı sınav olmalı böyle şey olmaz
Abi saçmalığa bak dershaneyi kapatıcaksan okullardaki eğitimi kusursuz yapıcaksın yapamıyosan sınav sistemini kökten değiştiriceksin.
3.000 liraya kaydoldum hepsi öyle değil
genellikle 3000-4000 d,yolar :) özel bir sınıf olunca farklı oluyo sanırım :)
aynen dediğin gibi gündem değiştirmek başka bişey değil
Kapatılmalı, ancak okullardaki öğretmenler teşvik edilmeli yoksa ders yapmıyorlar. Başarısız öğretmen belirlenmeli
Eğitim şart:) Okulda ne veriyorlarki?
Fahiş rakamlar aşağı cekilsin
inş :)
bu ülkede eğitime ara verilmeli bu zmana kadar en çok eğitim sistemi oynanmış ne bekliyorsun
o özel okula gdydr kandrmışlar onu
:) yok yorum yapan anladıgım arkadaşlardan aladıgım kadarıyla :) semt il hoca sınıftaki ögrenci sayısı dahi fark etiriyomuş :)
Başbakanı sevmem ama kapatılsın haklı bu konuda
Kapatılmamalı çünkü eğitim sistemi zaten bombok
ama parası olamyan yine gidemiyo :( bu kadar pahalımı dersaneler
Ben 2 sene önce 4000 tl verdim, vardı verdim. Parası olmayanlar için de devlet adam gibi eğitim versin o zaman dershaneye gerek kalmasın
meb iyi egitim yok :( herkesin parasıda yok :( çok çelişkili bir durum :(
Kapatılmamalı. Yoksullara kolej öğrencileriyle rekabet yapabilmesini sağlıyor. Bahsedilen 8 binlik dershane değil butik dershanedir :)
kapat gitsin amk paranin dibini vurdular cemaatciler
kapatılsın zaten işe yaramıyorlar
Kapatılsın bir b*k anlamıyom zaten
hayir cunku sacmalik
dersanenin olması mı saçmalı :) olmaması mı saçmalık :)
Kapatilmasi sacmalik. Bi kere issizlik var zaten. Bi de zaten okula zorla gidiliyo dershaneden ogreniliyo ne ogreniliyosa.
dersanenin hocaları kaliteli çünkü :))
Evet bir de bir amaclari var
Kapatılsa ne olacak sanki. Özel ders türeyecek.
kesinlikle kapatılmaz